• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesine Yaptığımız Yardımlar

Arkadaşım senin konun değil bu biliyorum ama yazmadan edemedim. Sevgilinin zaten 50 000 borcu varmış. Bir siz evlenelim deseniz o borç 80 000 olur. Evlenmeyi düşünen adam bu borçların altına girmezdi. Buradan anla ki o kendi annesini babasını kardeşini senin önüne koyuyor. Bir kardeş tavsiyesi olarak yakma kendini derim.
Zaten bende bu yüzden kendi aileme de bişey açıklamadım daha yani babama. Kötü olan ben oldum ama sevgilimin gözünde. Para yüzünden mutluluğumuzu erteliyosun demekki seni mutlu edecek olan ev eşyalar falan diyor. Artık da evlilik konusunu açmıyor ama 2 yıl sonra ancak evlenebiliriz cok borcum var malum onlar bitmeli ki rahat edelim diye laf sokuyor

Aslında esinizi ailesinin çok rahat yaşayan insanlar olduğu surdan da anlaşılıyor. O kadar sene calismis emekli olmuşlar. Oğullarınin da düğününü yapamamislar ama bir ev sahibi de olamamışlar hala kirada oturuyorlardı gerçekten para harcamayı sevven bir aile diye dusunuyorum. Yanlış mi dusunnuyorum.

Zaten bende bu yüzden kendi aileme de bişey açıklamadım daha yani babama. Kötü olan ben oldum ama sevgilimin gözünde. Para yüzünden mutluluğumuzu erteliyosun demekki seni mutlu edecek olan ev eşyalar falan diyor. Artık da evlilik konusunu açmıyor ama 2 yıl sonra ancak evlenebiliriz cok borcum var malum onlar bitmeli ki rahat edelim diye laf sokuyor
Seni ev eşya mutlu etmez. Ama bu adam da etmez. Önceliklerini belirlesin. Sürekli fedakarlığı sen mi yapacaksın. Madem aile kurmak istiyor o zaman o kadar borcun altına girmeseymiş. Ben de yeni evliyim. İnan ki çok zor bir ev kurmak.

evlenmeden önce bu durumdan haberiniz varmıydı yoksa evlenince sürprizmi oldu o görümceye inanılmaz gıcık oldum :KK4:

burada bir arkadaş vardı kp-kv yardım ediyorlar ama karşılığında kışın kombi yanmasın diye bizde kalıyorlar demişti.
bu görümceyi temizlikçi olarak görmek değil tam olarak . eğer gelin onları maddi olarak bişeyler veriyorsa bunun da karşılığını almalı diye düşünüyorum.
Tek kayınpedere yardım edilse ne olacak
Gelsin evi çekip silsin mi yine denecekti
Bence görümceyle alakası yok işin, neden ona görev bindiriliyo. Tamam gitsin çalışsın ama yengesinin evini silmek alakasız

Son düzenleme:
Konu sahibi özelde yazdıklarını burda da sorabilirsin
Ben her zaman derim, hem sevmeyip hem dipdibe yaşamayın
Madem yardım ediyoruz akşamları orda yiyeyim bi çözüm mü
Zaten dolmuşsun laf ta çakacam diyorsun
İyice birbirinize girersiniz
Eşinle konuşmalısın , bu kadar.
Ne suyu şarıl şarıl akıtmalarına laf akman ne görümceye yan gel yat Osman demen çözüm olmaz yani
Eşin gitmek istiyosa çalışıyorum yorgunum, her iki aileye de haftada 1 gidelim yeter de geç
Para sorununu da eşinle paylaş 600 e tamam gerisini vermeyelim mi dersin ben vazgeçtim zırnık mı yok dersin orası sana kalmış artık
Konun başka mesajların başka, mesafe istiyorsan az öz git.

Arkadaşlar bazıları işine geldiği gibi konuşuyor 1 liranız kalsa birisinde peşine düşersiniz burda bol keseden atmak kolay oluyor
Sende 1 liraya kadar peşine düşülür derken 600 e nasıl tamam dedin hemde 1 ay değil 2 ay değil. Hiç çocuk düşünmüyo muydun mesela

canım eşimle aramız bozuldu dün gece
niye ?yardım yapmak ( para yedirmek ) istemediğiniz için mi ?
size daha öncede yazdım ama cevap vermedınız ben bu konuda sıze hak verıyorum daha once maddı durumunuzu sormustum yanı aylık ne kadar gırıyor evınıze de 800 tl verebılıyorsunuz dıye
bana gore ne olursa olsun 800 tl cok
sankı beyaz esya almıs gıbı taksıt oder gıbı her ay

I incitanemmmmm valla silah zoruyla konu açtırılmış gibisin.
neden baştan sonra neler olduğunu, neler hissettiğini yazmıyorsun. burada bir çok insan varsayımlara dayalı yorumlar yazmak zorunda kalıyor.

not: bir de her yorumun altında "Cevapla" linki var, ona basarsan, o yoruma yanıt yazdığın belli olur ve o kişiye bildirim gider. böylece sorusuna yanıt verilen kişi haberdar olur. bilmiyorsun sanırım, konu başından beri alıntılamalarını yorum altına yazıyorsun ama pek anlaşılır olmuyor.

evet istemediğim için
yanı bıraz daha acıklayıcı yazsanız
ne bıleyım dırek kavgayla mı gırdınız olaya
sız ne dedınız ? esınız ne dedı?
sonuc ne ? ıllakı verecegız mı dedı ?
size hep sordum ama yanıt alamadım
mesela sız calısmıyor olsanız esınız hem sıze bakıp evın ıhtıyaclarını karsılayıp hem de hıc zorlnamadan 800 tl verebılrı mıydı aılesıne ?

buraya cok yuzeyse yazıyor 44 sayfada mıllet ondan daha cok yazmıs
esımle aramız bozuldu
dırek bu
baska yazsa daha ıyı olur
Dedim konuna kopyala diye ama ona cevap vermedi başka şeyler anlattı
Bende tanımıyorum ama ne bileyim sordum diye demek bana yazdı
Yine de müsaade etmezse paylaşmam tabi
Kendi bilir

Back