- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi incitanemmmmm
Senin dedin bunu dedin de esin ne dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zmaan o kadar yapamazyız zaten dedi annem zaten çocuk bakacak dedi bakıcıya falan para vermeyecez dedi
valla net tavrımı koydum yani
sormadı annem bakacak dediAz önce yazdım işte yukarda
Sana sordu mu annem baksın mı diye
ya umarım haklısındır.
benim senin için görüşüm şu şekilde.
yıllar sonra belki aklına gelir ve haksız olduğumu yazarsın.
görümce evlenecek, elbette sevgili abiciği ve yengeciğinin yardımları ile.
sonra 2 eve kira ödemesek mi denecek, senin çocuk olacak(inş), kv baksın denecek, e o da bir bahane, evler birleşecek.
böylece mutlu son...
sormadı annem bakacak dedi
Aklın yolu bir
yok öyle bir şey yapılmaya çalışılırsa yüzlerine derim istemiyorum diyeya umarım haklısındır.
benim senin için görüşüm şu şekilde.
yıllar sonra belki aklına gelir ve haksız olduğumu yazarsın.
görümce evlenecek, elbette sevgili abiciği ve yengeciğinin yardımları ile.
sonra 2 eve kira ödemesek mi denecek, senin çocuk olacak(inş), kv baksın denecek, e o da bir bahane, evler birleşecek.
böylece mutlu son...
ben dedim bakıcı tutarım yok bide onamı para verecez dedi annemin işi ne o kadar rahatlığa alıştırma onun dedi baksın dediSen ne dedin bu konuda bir fikrin yok mu sen de kv nin bakmasını mı istiyorsun
yok öyle bir şey yapılmaya çalışılırsa yüzlerine derim istemiyorum diye
Kayınvalide çocuk bakabiliyo madmeo zmaan o kadar yapamazyız zaten dedi annem zaten çocuk bakacak dedi bakıcıya falan para vermeyecez dedi
canım şimdi çekilmiyor ben evlatlarıyım diyor omnlar benim annem babam tabiki yardım edecem diyorişte canım anlamıyorsun.
bir şey demek bir sonuç getirmiyor ki.
bak konu başında da kendi aileme de para gönderecem dedim demiştin eşine, ne oldu.
bak mantıklı mı sence?
şu an yaşları kaç, atıyorum 50 ve 55 olsun.
eşin ne diyor, onlar yaşlı yardım edelim.
5 yıl sonr aolacak 55-60.
o zaman daha yaşlı ve gerçekten de belki daha çalışamaz durumda olacaklar.
eşin o zaman, ben yaptığımı yaptım deyip çekilebilecek mi.
ama şimdi çekilirse, şimdi çalışan 5 yıl sonra da çalışır. hiç olmadı giderini gelirine göre ayarlar.
Tabiki öyle olacak. Yine bulaşık makineleri, açtıkları süpürgeler konu sahibine batacak. Çocuk olunca da sonuç olarak evler birleşecek. Adam ben aileme para gönderemezsem geçinemezler, buyursunlar bizde otursunlar, çocuğa baksınlar denilecek.Eşin seni sallamıyo her konuyu kestirip atıyo,600 yollıcaz çocuğa annem bakacak senin ailenin durumu iyi kıyaslama höt höt höt
canım şimdi çekilmiyor ben evlatlarıyım diyor omnlar benim annem babam tabiki yardım edecem diyor
şuanda daha aza indiremiyor işteişte bu sana şunu göstermeli.
çocuk olunca bu insanlar hala anne-babası olacaklar.
hala kira veriyor olacaklar.
daha yaşlı olacaklar.
yani o 600 yarıya inmeyecek. ve sen ister istemez ya aynı evde oturacaksın ya da planladığından daha erken iş yaşamına döneceksin.
he bu konudaki -yardımı 600 değil daha aza indir- hatta -sıfırla- yorumlarındaki önerileri takip edersen en azından çocuktan önce belki birikim yapabilirsin.
maaşsız izin alırsam zor geçinemeyiz o yüzden maaşsız izin aldırtmazSen eşine ben çalışmak istemiyorum bir süre çocuğuma bakıcam çocuk olunca diyebilir misin, ne der sana
Ay sen çok pasifsin yaa eşine de böyle 2 cümle mi konuşuyorsun
şuanda daha aza indiremiyor işte