- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi incitanemmmmm
-
Almasını engelliyorsa kabul edilemez tabiki. Durumları iyiyse her ay hediye alınmaz ama
Zaten bende bu yüzden kendi aileme de bişey açıklamadım daha yani babama. Kötü olan ben oldum ama sevgilimin gözünde. Para yüzünden mutluluğumuzu erteliyosun demekki seni mutlu edecek olan ev eşyalar falan diyor. Artık da evlilik konusunu açmıyor ama 2 yıl sonra ancak evlenebiliriz cok borcum var malum onlar bitmeli ki rahat edelim diye laf sokuyorArkadaşım senin konun değil bu biliyorum ama yazmadan edemedim. Sevgilinin zaten 50 000 borcu varmış. Bir siz evlenelim deseniz o borç 80 000 olur. Evlenmeyi düşünen adam bu borçların altına girmezdi. Buradan anla ki o kendi annesini babasını kardeşini senin önüne koyuyor. Bir kardeş tavsiyesi olarak yakma kendini derim.
Seni ev eşya mutlu etmez. Ama bu adam da etmez. Önceliklerini belirlesin. Sürekli fedakarlığı sen mi yapacaksın. Madem aile kurmak istiyor o zaman o kadar borcun altına girmeseymiş. Ben de yeni evliyim. İnan ki çok zor bir ev kurmak.Zaten bende bu yüzden kendi aileme de bişey açıklamadım daha yani babama. Kötü olan ben oldum ama sevgilimin gözünde. Para yüzünden mutluluğumuzu erteliyosun demekki seni mutlu edecek olan ev eşyalar falan diyor. Artık da evlilik konusunu açmıyor ama 2 yıl sonra ancak evlenebiliriz cok borcum var malum onlar bitmeli ki rahat edelim diye laf sokuyor
pardon sorumun cevabını okurken buldumbana en başta söyledi ama 600 dedi yani bu kadar olacağını o da tahmin edemedi
Tek kayınpedere yardım edilse ne olacakburada bir arkadaş vardı kp-kv yardım ediyorlar ama karşılığında kışın kombi yanmasın diye bizde kalıyorlar demişti.
bu görümceyi temizlikçi olarak görmek değil tam olarak . eğer gelin onları maddi olarak bişeyler veriyorsa bunun da karşılığını almalı diye düşünüyorum.
Sende 1 liraya kadar peşine düşülür derken 600 e nasıl tamam dedin hemde 1 ay değil 2 ay değil. Hiç çocuk düşünmüyo muydun meselaArkadaşlar bazıları işine geldiği gibi konuşuyor 1 liranız kalsa birisinde peşine düşersiniz burda bol keseden atmak kolay oluyor
niye ?yardım yapmak ( para yedirmek ) istemediğiniz için mi ?canım eşimle aramız bozuldu dün gece
yanı bıraz daha acıklayıcı yazsanızevet istemediğim için
neyı musade edecek ?Tek yardım etmeme mevzusu değil didişmeler başlamış
Huzursuzluk sebebi bu
Müsaade ederse I incitanemmmmm yazarım ? Etmezse paylaşmam tabi
Bana özelden yazmışta ispikliyo gibi olmak istemem yaz derse yazarımneyı musade edecek ?
buraya cok yuzeyse yazıyor 44 sayfada mıllet ondan daha cok yazmısBana özelden yazmışta ispikliyo gibi olmak istemem yaz derse yazarım
Dedim konuna kopyala diye ama ona cevap vermedi başka şeyler anlattıburaya cok yuzeyse yazıyor 44 sayfada mıllet ondan daha cok yazmıs
esımle aramız bozuldu
dırek bu
baska yazsa daha ıyı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?