• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesine Yaptığımız Yardımlar

Allah aşkına bana o yorumdaki "varsayım"ı gösterin
konu teee nerelere gitti ama bi kırmızıyla işaretleyin rica ediyorum

Yaptığınız son yorumda varsayımda bulunanlara belki öyle değildirle başlayan cümle sizin varsayımınız oluyor. İsteyerek çalışmıyorlara getiriliyor konu demişsiniz ama neticede konu sahibi kv kp için elleri ayakları tutmuyor da demedi yani isteseler pek ala da çalışabilirler ama dediğim gibi ben o konuya takılmadım bile. Neticede herkesin kendi görüşü değil mi ?

Persembenin gelişi carsambadan bellidir, hani dedin ya belki adam ana babasını çalıştırmiyo, ilerde artik çocuk var veremem diyebilir mi, 50 yaşındayken çalışmalarına razı değilken hafi çalışın diyebilir mi, konu sahibinin o konuyu açacağı aşikar zaten, o yüzden ileriyi düşünüp yazıyorum

canım öyle dedim de "mesela" demek için dedim
anne 50 yaşında ev hanımı
baba zaten çalışıyo ama konu sahibine göre doğru düzgün işi yok, çalışmıyor değil ki adam

Yaptığınız son yorumda varsayımda bulunanlara belki öyle değildirle başlayan cümle sizin varsayımınız oluyor. İsteyerek çalışmıyorlara getiriliyor konu demişsiniz ama neticede konu sahibi kv kp için elleri ayakları tutmuyor da demedi yani isteseler pek ala da çalışabilirler ama dediğim gibi ben o konuya takılmadım bile. Neticede herkesin kendi görüşü değil mi ?

yok, o dediğiniz, varsayımda bulunanlara "belki öyle değildir" yani "nereden biliyorsunuz, yazılmamış ki" demek oluyor ya
neyse
bakın ben diyorum ki kp zaten çalışıyor, hala diyorsunuz ki isteseler çalışırlar
buna da neyse...

Sen de her ay 800 ailene gönder. O zaman eşin gerekeni yapar. Gönder bir kaç ay annen biriktirsin.

Neyse kızlar kavga etmeyin, polemik çıkmasın
Bazılarına göre evde toto büyüten görümce varken karısının parasını rızkını yedirmek çok anlamsız
Bazılarına göre çok doğal..

Napalım kimse kimsenin fikrini değiştiremez ya...

Kabak gibi istenen yardıma da sırf savunmak için yardım istendiğiniz de nereden çıkardınız dediniz ya,
Ben orada pes ettim :KK70:
Parayı istemeselerdi almazlardı, bu kadar da değil artık

ne mutlu bana ki sizi güldürebildim
ne kadar küçük şeylerle mutlu olabiliyorsunuz
çok özendim size Hoppa

yok, o dediğiniz, varsayımda bulunanlara "belki öyle değildir" yani "nereden biliyorsunuz, yazılmamış ki" demek oluyor ya
neyse
bakın ben diyorum ki kp zaten çalışıyor, hala diyorsunuz ki isteseler çalışırlar
buna da neyse...

kp çalışmıyor düzgün bir işi olmadığı için dışardan ödeme yaparak emekli ettirmiş oğlu babasını. 3 kişi bizden para bekliyor demiş konu sahibi. Kendimden şüphe ettim bir an döndüm okudum tekrar. Her neyse uzatmanın alemi yok linç etme gibi bir amacım da yoktu bu arada tanımam etmem sizi sonuçta.

kp çalışmıyor düzgün bir işi olmadığı için dışardan ödeme yaparak emekli ettirmiş oğlu babasını. 3 kişi bizden para bekliyor demiş konu sahibi. Kendimden şüphe ettim bir an döndüm okudum tekrar. Her neyse uzatmanın alemi yok linç etme gibi bir amacım da yoktu bu arada tanımam etmem sizi sonuçta.

evet düzgün bir işi olmadığı için emekli ettirmiş de çalışmıyor yazmıyor, döndüm döndüm okudum ilk mesajdan itibaren. kv börek açamam diyormuş, görümce kalkamam diyormuş ama kp e yönelik çalışmıyor göremedim ben

linç etme, sevgili office office arkadaşımızın yaptığı bir espri idi
yani kusura bakmayın da, linç edilebileceğimi düşünmüyorum zaten

evet aynı fikirdeyim, uzatmanın alemi yok. iyi geceler size.

Kp
evet düzgün bir işi olmadığı için emekli ettirmiş de çalışmıyor yazmıyor, döndüm döndüm okudum ilk mesajdan itibaren. kv börek açamam diyormuş, görümce kalkamam diyormuş ama kp e yönelik çalışmıyor göremedim ben

linç etme, sevgili office office arkadaşımızın yaptığı bir espri idi
yani kusura bakmayın da, linç edilebileceğimi düşünmüyorum zaten

evet aynı fikirdeyim, uzatmanın alemi yok. iyi geceler size.
kp çalışmıyor demiyor konu sahibi direk. Ama bir mesajı var : kp emeklisi var e birde biz kiralarını faturalarını ödüyoruz diyor nereye gidiyo o emekli maaşı gibi bi msj yazmış işte konu sahibi. Burdan anlaşılacağı üzere kp çalışmıyor. Bnm anladığım o en azından

Kp

kp çalışmıyor demiyor konu sahibi direk. Ama bir mesajı var : kp emeklisi var e birde biz kiralarını faturalarını ödüyoruz diyor nereye gidiyo o emekli maaşı gibi bi msj yazmış işte konu sahibi. Burdan anlaşılacağı üzere kp çalışmıyor. Bnm anladığım o en azından

anlıyorum...tek karşıt görüş ben olduğum için herkes bana yazıyor
siz o yazılandan kayınpeder çalışmıyor anlayabilirsiniz
ben de ilk mesajda "eşimin babasının düzgün bir işi olmadığı için" yazılmasından kp'in işi olduğunu ama tatminkar olmadığını anlıyorum
böyle anlıyorum, ne yapabilirim?

anlıyorum...tek karşıt görüş ben olduğum için herkes bana yazıyor
siz o yazılandan kayınpeder çalışmıyor anlayabilirsiniz
ben de ilk mesajda "eşimin babasının düzgün bir işi olmadığı için" yazılmasından kp'in işi olduğunu ama tatminkar olmadığını anlıyorum
böyle anlıyorum, ne yapabilirim?
Zamanında yokmuş işteki oğlu emekli etmiş onu. Eğer bn yanlış anladıysam kusura bakmayın siz yanlıl anlayıpta herkezin sizi düzeltmesine katşın bu ısrarını devam ettiriyorsanuz anlayış kıt demktr bu durumda.
Başka açıklama yok bu duruma yani.

Zamanında yokmuş işteki oğlu emekli etmiş onu. Eğer bn yanlış anladıysam kusura bakmayın siz yanlıl anlayıpta herkezin sizi düzeltmesine katşın bu ısrarını devam ettiriyorsanuz anlayış kıt demktr bu durumda.
Başka açıklama yok bu duruma yani.

hımmmm
şimdi ben size, sizin gibi mi cevap versem
yoksa daha düzgün kelimeler mi kullansam....

valla çalışmıyor diye düzeltmeye kalkan 2. kişisiniz
2 kişi herkes demekse ne ala

şimdi ben istesem başka bi açıklama bulurum da
size uzun uzun yazıp kendimi meşgul edemeyeceğim

Sevgili konu sahibi,
ne yiyiyor iciyorda bu kadar saf ya da iyi niyetli olabiliyorsunuz.Herhalde 5 aylik yeni evlilik ,cicim aylari falan ondan sanirim.
kimse bana anne baba hakki demesin, o zaman derim ki, kadinin parasina güvenmeyecek erkek.tek basina altindan kalkabiliyorsa ödeyecek.
Siz esinizin ailesine istediginiz kadar imada bulunun,kimse sallamayacak sizi, isin basindayken kocanizla konusun, yoksa cicim aylari bitince , o da sallamayacak, siz kötü olacaksiniz.
Nereye kadar bakacaksiniz böyle, o kadar sacma ki.hazir olun görümceniz evlenirken ceyizinide siz yapacaksiniz.Ben yardima degil , sömürülmeye karsiyim.Sayet benim kocam böyle yapsaydi,derdim ki bende kardesin gibi calismiyorum, gücün yetiyorsa iki evede bak.Bu kadar basit.Allah askina kendinizi enayi yerine koydurmayin ya.

Heee olduuuuuu canimmmm baskaaaaa...
Emekli olup calisan, hem evi gecindirip hem cocuk okutan bir suru kisi var etrafimdaaaa..

Gorumce hanimda totosunu kaldirip calissin hazirci usengecccccc..
Konu sahibi yaa sen ne kadar safsin oyleee uzuldum ve sinirlendimmm.
Sen sabahtan aksama kadar calisssss o popo yayanlara para gonddr 800tl hemde...
Bence buna hemen bir dur demelisi..
Ayrica cok hatan var madem onlar yapamadi sen neden ailene masraf cikardin??

Hee cozum yoksada annenle anlas onlar senden istemezler eminimm.
Annene her ay 800gonder biriktirsin.. hatta bunu onlarn yaninda da soylee yetmio dersn..

Siz o parayı vermezseniz, mecbur çalışacak görümce.
Oğlu babasını emekli ederek en büyük yardımı yapmış zaten daha ne ?!

Back