- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
- Konu Sahibi incitanemmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah aşkına bana o yorumdaki "varsayım"ı gösterin
konu teee nerelere gitti ama bi kırmızıyla işaretleyin rica ediyorum
Persembenin gelişi carsambadan bellidir, hani dedin ya belki adam ana babasını çalıştırmiyo, ilerde artik çocuk var veremem diyebilir mi, 50 yaşındayken çalışmalarına razı değilken hafi çalışın diyebilir mi, konu sahibinin o konuyu açacağı aşikar zaten, o yüzden ileriyi düşünüp yazıyorum
ne konuşuluyor?
Sonra vay efendim kk'ya girince çok sinirleniyorum yat uyu canım arkadaşım. Gerilmişsin hissettim.ne konuşuluyor?
Yaptığınız son yorumda varsayımda bulunanlara belki öyle değildirle başlayan cümle sizin varsayımınız oluyor. İsteyerek çalışmıyorlara getiriliyor konu demişsiniz ama neticede konu sahibi kv kp için elleri ayakları tutmuyor da demedi yani isteseler pek ala da çalışabilirler ama dediğim gibi ben o konuya takılmadım bile. Neticede herkesin kendi görüşü değil mi ?
Kabak gibi istenen yardıma da sırf savunmak için yardım istendiğiniz de nereden çıkardınız dediniz ya,
Ben orada pes ettim
Parayı istemeselerdi almazlardı, bu kadar da değil artık
ne mutlu bana ki sizi güldürebildim
ne kadar küçük şeylerle mutlu olabiliyorsunuz
çok özendim size
Sonra vay efendim kk'ya girince çok sinirleniyorum yat uyu canım arkadaşım. Gerilmişsin hissettim.
yok, o dediğiniz, varsayımda bulunanlara "belki öyle değildir" yani "nereden biliyorsunuz, yazılmamış ki" demek oluyor ya
neyse
bakın ben diyorum ki kp zaten çalışıyor, hala diyorsunuz ki isteseler çalışırlar
buna da neyse...
kp çalışmıyor düzgün bir işi olmadığı için dışardan ödeme yaparak emekli ettirmiş oğlu babasını. 3 kişi bizden para bekliyor demiş konu sahibi. Kendimden şüphe ettim bir an döndüm okudum tekrar. Her neyse uzatmanın alemi yok linç etme gibi bir amacım da yoktu bu arada tanımam etmem sizi sonuçta.
kp çalışmıyor demiyor konu sahibi direk. Ama bir mesajı var : kp emeklisi var e birde biz kiralarını faturalarını ödüyoruz diyor nereye gidiyo o emekli maaşı gibi bi msj yazmış işte konu sahibi. Burdan anlaşılacağı üzere kp çalışmıyor. Bnm anladığım o en azındanevet düzgün bir işi olmadığı için emekli ettirmiş de çalışmıyor yazmıyor, döndüm döndüm okudum ilk mesajdan itibaren. kv börek açamam diyormuş, görümce kalkamam diyormuş ama kp e yönelik çalışmıyor göremedim ben
linç etme, sevgili office arkadaşımızın yaptığı bir espri idi
yani kusura bakmayın da, linç edilebileceğimi düşünmüyorum zaten
evet aynı fikirdeyim, uzatmanın alemi yok. iyi geceler size.
Kp
kp çalışmıyor demiyor konu sahibi direk. Ama bir mesajı var : kp emeklisi var e birde biz kiralarını faturalarını ödüyoruz diyor nereye gidiyo o emekli maaşı gibi bi msj yazmış işte konu sahibi. Burdan anlaşılacağı üzere kp çalışmıyor. Bnm anladığım o en azından
Zamanında yokmuş işteki oğlu emekli etmiş onu. Eğer bn yanlış anladıysam kusura bakmayın siz yanlıl anlayıpta herkezin sizi düzeltmesine katşın bu ısrarını devam ettiriyorsanuz anlayış kıt demktr bu durumda.anlıyorum...tek karşıt görüş ben olduğum için herkes bana yazıyor
siz o yazılandan kayınpeder çalışmıyor anlayabilirsiniz
ben de ilk mesajda "eşimin babasının düzgün bir işi olmadığı için" yazılmasından kp'in işi olduğunu ama tatminkar olmadığını anlıyorum
böyle anlıyorum, ne yapabilirim?
Zamanında yokmuş işteki oğlu emekli etmiş onu. Eğer bn yanlış anladıysam kusura bakmayın siz yanlıl anlayıpta herkezin sizi düzeltmesine katşın bu ısrarını devam ettiriyorsanuz anlayış kıt demktr bu durumda.
Başka açıklama yok bu duruma yani.