- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
- Konu Sahibi incitanemmmmm
Bi arkadaşım var, eşi ailesine her ay 1000 tl gönderiyodu, kız ses etmedi, çocukları oldu gene yolladılar, sonra 2.doğdu, kız ücretsiz izin almamasına rağmen yetmiyo para, hala o 1000 tl gönderiliyo çünkü karşı taraf artık yoktan anlamiyo
Bu konuya uyarlarsak, çocuk oldu konu sahibi işi bıraktı bir süre, ne olacak o zaman, 2.çocuk olduğunda, belki 3.? Hadi tatilimden feragat ettim peki ya aile hayatımdan, çocuklarımın ihtiyaçlarından nasıl feragat edicem, nereye kadar gidecek bu finansman
çocukların ihtiyaçlarından feragat edilir mi?
ben, şu anda, buradaki konuya cevap yazıyorum
o zaman da konu sahibi "yardım ediyorduk, çocuğumuz oldu, yetemiyoruz, yoktan anlamıyorlar" diye konu açar
ona göre cevap yazarım
ha mevzu örneklemekse
bir ablamızın 2. eşi, kendi eski eşine ve çocuğuna! (ana-babaya değil, sadece çocuğa da değil!) nafaka hariç! yardım ediyordu
çünkü kadın kredi kartı bağımlısıydı ve çocukla birlikte zor duruma düşüyorlardı
baya bir süre yardım devam etti
sonra bu ablamızın ve eşinin durumu bozuldu biraz, adam bu eşinden kısıp eski eşe vermedi, sadece çocuğa harçlık vermeye başladı
bu da bi örnek
ya ayrıca
hadi bu insanlar çok kötü
bak diyorsun ki oğluma kıyafet alıyorum 65 tl
konu sahibi diyor ki emekli maaşı + 800 tl ama herşeyi marka alıyorlar, marka düşkünüler!
bu inandırıcı mı cidden? kira + faturalar + herşey marka!
bana hiç inandırıcı gelmiyor valla