Eşimin Ailesine Yaptığımız Yardımlar

sizin yazdığınız cümleden almadım, tesadüf olmuş, kusura bakmayın
konu sahibinin mesajlarını incelerken "otur börek aç desem ben anlamam börekten diyor" gibi bir mesaj okudum
o yüzden yazdım

yaşlı değiller 50 yaşındalar sağlamlar kadın her gün ev süpürüp siliyor dışarıya börek aç desen ben bilmem açmasını der o pisliğimi çekecem der nişte böyle burunları havadadır

bu mesajdı

Siz kusura bakmayın o mesajları görmediğim için siz de yorumlardan yola çıkarak yazdığınız için bana sandım börek lafı. Fevri çıktıysam özür dilerim

Siz kusura bakmayın o mesajları görmediğim için siz de yorumlardan yola çıkarak yazdığınız için bana sandım börek lafı. Fevri çıktıysam özür dilerim

estağfurullah, yok, hakverdim ben size, kusura bakmayın tekrar

Yorumları okumadan yazıyorum, çalışıyorsan eğer çık işten yan gel yat. Eşin çırpınsın dursun. Ben çalışıp başkalarını besliceksem (mecburi durumlar hRiç tabii) niye çalışacakmışsım veya niye hayatımı kısıtlicakmışsım bir çiğitte olsa kısıtlayamam başkasının keyfi için. Görümceye gel haha

Ben senin yerinde olsam ya işi bırakırım yada maasimi eşime vermem sen çalışacan onlar yiyecek Ohh. Kendi ailene yolla her ay 800bak bakalım eşin ne yapıyor anlayış gösterecek mi. Ailem sıkışık para yollayacam de köşeye at o parayı en azından birikim olur

şunu bi çözemedim
arkadaşlar nerden biliyorsunuz konu sahibinin çalıştıklarını yediklerini?
konu sahibinin eşi 3,000 alıyorsa, konu sahibi de 2,000 alıyorsa
yemiş oluyorlar mı konu sahibinin çalıştıklarını?
işi bırakıp yan gelip yatsa kendi maaşından olduğuyla kalmayacak mı?
nerede yazıyor eşin kadının parasını aldığı
biri bana söylesin ya

Haklısınız ama şöyle birşey de var. Eşi 3000 alıp bunun 800 tlsini ailesine veriyorsa 2200 kalıyor demek ki. Evin giderleri ortak olduğuna göre konu sahibinin maaşından daha fazla harcama yapması anlamına geliyor her türlü.Madem öyle o zaman konu sahibi de kendi maaşından 800 tl kendi ailesine verebilir gayet. Kalanla da ikisi geçinirler ama eşi ihtiyaç yok deyip bunu kabul etmiyor nedense.

yok canım ben bunlara toptan cevap yazmıştım da
sadece sorduğum soruyu merak ettim gerçekten, herkes sen çalış başkası yesin dediği için
yani herkes eşitlik eşitlik diyor, 2.000 - 2.000 eşitlik oluyor işte (tabi bu maaşlar hep varsayım o ayrı )

Tam tersi de olabilir yani bayan 3000 eşi 2000 de alıyor olabilir net bişey diyemeyiz ama bence her ikisinde de haksızlık. Bir aileye yağdırıp diğerine ihtiyacı yok deyip 5 kurus vermemek biraz ayıp kaçıyor.

Tam tersi de olabilir yani bayan 3000 eşi 2000 de alıyor olabilir net bişey diyemeyiz ama bence her ikisinde de haksızlık. Bir aileye yağdırıp diğerine ihtiyacı yok deyip 5 kurus vermemek biraz ayıp kaçıyor.

valla bilmiyorum
normalde inat etmem de niyeyse bu konuya direniyor beynim
yani konu sahibi tutup eşine çamaşır yıkamasınlar, bulaşık makinesi çalıştırmasınlar diye kapris yapıyorsa, adam da parayı kapris için istediğini biliyorsa tepki vermiş olabilir yani
bilinmeyen çok bence
yormayacağım kafamı daha

Konu sahibi haklı parayı ben veriyorsam evde alınan lüzumsuz şeyleri bile söylemeye hakki var kuruşuna kadar onlarda dikkat edecek oh ne ala para başkasından ciksin bol bol harcasinlar

Eş de ailesinin harcamalarından çok memnun değilmiş ama, o yüzden belki eşini konuşarak ikna eder. Ben insanların değiştiklerini düşünüyorum.

İnsanların değiştiğini düşünmüyorum aksine.
Çünkü can çıkar huy çıkmaz.
Memnun olmasa bile senelerdir hayatının rutini olmuş bir durum bu.
Zaman Zaman her insan yüklerinden bunalır ama gene de onları taşımaya devam eder.
Çünkü hayat standardı haline gelmiştir.

sen eşine ben calışmak istemiyorum artık desene bir bakalım ne yapacak hem sizin evi hem annesigili gecindirme düşüncesi nasıl gelecek. görümcen de olaymış yalnız

Çok mantıksız bu yazdığınız öyle mantıkla düşünürsek ikisinin maaşı 5000 ediyor ve onun rahatlığıyla bu adam 800 tl yi yediriyor ailesine
Kadın işten çıksa 3000 tl ile hem ev geçindiğin varsa cocuk okutup bi yandan yedirebilecek mi ailesine yine ?
Evlilikte senin paran benim param diye birşey yok ki eve giren para hem adamın hem de kadının
Ayrıca konu sahibine işten çık diyorlar
Ama diyelim ki çalışmıyor olsaydı o zaman sanane kocan çalışıyor ailesine göndermesine karısamaZsın mı diyeceksiniz ? Kadın ister çalışsın ister çalışmasın bal gibi de karışır kocasının aldığı maaşa çünkü onlar bi aile

Sürekli siE yazıp satasıyor gibi olmak istemiyorum ama bana çok uzak düşünceleriniz
Ben merak ediyorum aynı şekilde kendinizi düşündüğünüz de
Siz buna razı gelir miydiniz ?
Siz 2000 esiniz 3000 alsa ailesine 800 vermeyi sorun etmez miydiniz
Kabul edelim ki 3000 tl ile cocuk da okutuluyorsa ev kira falan sa geçinmek zor
Yanı bu durumda 800 tl verme işi biraDa siz çalıştığınız için size bağlı oluyor
Bunu kabul eder miydiniz yanı
Bu sorulara canı gönülden evet diyorsanız
Valla Allah herkese sizin gibi gelin nasip etsin diyorum

Önce esinle konuş ama ciddi şekilde tüm şikayetlerini anlat güzelce eğer eşinde sikayetciyse zaten o halleder ama esin ailesini toz kondurmuyosa ben oderim diyosa sorun zaten büyük demektir ne kadar canını sikarsan sık çözüm zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…