- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
-
- Konu Sahibi cesursincap
olmadı canım bu yüzdende zor bir süreçteyiz, tedavi durumundayız, kendi kendime bir yol çizdim şu an bir iki üç artık ruh yapım ne kadarına dayanacaksa tekrar tüp deneyeceğim olmazsa, sevilmediğim, ki en kötüsü koca tarafından adam yerine koyulmadığım biriyle evli kalmak istemiyorum.mutsuzluğumu giderek çoğaltıyorum, hayat amaçsız, beklentisiz bir şey ifade temiyor. Sevdiğini hisstemediğim biriyle yaşayamıyorum.
eşin senden kaynaklı çocuk olmuyor diyemi sana karşı bu kadar duyarsız acaba, yaşadıklarına üzüldüm bence sen tüp bebek tedavisi düşünme evliliğiniz pamuk ipliğine bağlı şuan önce eşinle bir barış ailesiyle küs olmanı kabullensin ondan sonra..
hayır benden kaynaklı değil, eşimle alakalı, bize öyle söyledi doktorlar, Tabi burda sorun kimde çok önemli değil bana göre, Bu Allah ın takdiri, bize belki vermeyecek. Ama bu tedaviyi gören arkadaşlar bilir. Destek çok önemlidir, Hen kendi ailen, hem onun ailesi, ve özellikle de koca.
o zaman eşinden kaynaklıda ailesi niye millete Allah ona vermedi diyor kvalidenin tutumuna bak, oğlum mutlu olsun diye ugrasır insan..bencede canım kimden oldugu önemli değil ama psikoloji anlamak açısından sordum şuan için eşin bu konuyu kafaya takmış ondan sana agresif olmuş olabilir içini ferah tut...kavgayıda uzatma..yenimi öğrendiğiniz acaba hastalığı...
o zaman eşinden kaynaklıda ailesi niye millete Allah ona vermedi diyor kvalidenin tutumuna bak, oğlum mutlu olsun diye ugrasır insan..bencede canım kimden oldugu önemli değil ama psikoloji anlamak açısından sordum şuan için eşin bu konuyu kafaya takmış ondan sana agresif olmuş olabilir içini ferah tut...kavgayıda uzatma..yenimi öğrendiğiniz acaba hastalığı...
Senin durumunda zormusolmadı canım bu yüzdende zor bir süreçteyiz, tedavi durumundayız, kendi kendime bir yol çizdim şu an bir iki üç artık ruh yapım ne kadarına dayanacaksa tekrar tüp deneyeceğim olmazsa, sevilmediğim, ki en kötüsü koca tarafından adam yerine koyulmadığım biriyle evli kalmak istemiyorum.mutsuzluğumu giderek çoğaltıyorum, hayat amaçsız, beklentisiz bir şey ifade temiyor. Sevdiğini hisstemediğim biriyle yaşayamıyorum.
Ben de sevmiyorum , tahammül edemiyorumEsimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
evlenmeden önce bazı bişeyler söyledi ama doktorlar olur demiş bunlara. Bende nişanlıyken öğrendim ve evlendik. 6.ayda olmayınca doktorlara gitmeye başladık. bugüne 2 aşı-2 tüp denemişliğimiz var. Allah sonumuzu hayır getirir inşallah. Bunlar beni yeterince üzerken bir de ailenin yaşattığı psikoloji beni mahvediyor. Annem olmasa ben bitmiştim şimdiye. Beni anlayan dinleyen.Allah kimseye yaşatmasın. Bir çocuğum olsa hiç birinin yaptığı bana bu kadar batmayacaktı. Tutunacak bir dalım olurdu. O yüzden zaten kötü biliyorlar bende kendimi çektim kendi kabuğumdayım. Onlar beni görmeyerek daha mutlular sanırım ki bende öyle,
Evlenmeden önce kimse evleneceği adamın ailesini iyi tanıyamıyor, kaldı ki o adamı tanıyamıyoruz. BAzen melek ken şeytana dönüyorlar, Evlenene kadar herşey güzel oluyor, ne oluyosa evlendikten sonra egolar devreye giriyor, Kayınvalideler, ah bizim zamanımızda ah biz kayınvalidemizden böyle çektik vah siz bize hizmet etmiyonuz, muhabbetler bu. Allah size değer veren sizi seven inlanlarla karşılaştırsın yeni evlenecek herkesi.
Ben de sevmiyorum , tahammül edemiyorum
Bir araya gelmeyi bırak eşimle telefondalarken bile sesleri bana gelince bir yarım saat kalbim carpıyor
Bir araya birkac ayda bir geliyoruz ama bana resmen işkence oluyor
Eve dönünce birkac gun kendime gelemiyorum
Siz neden sevmiyorsunuz
Keser döner, sap döner, bir gün gelir hesap döner.
Bence böyle düşünürseniz sevmeniz daha kolay olabilir..
Ayrıca eşinizi seviyorsunuz degil mi??
Şöyle düşünün bencil,aksi,inat ya da kötü V.s olabilirler..
Ama sevdiğin adamı onlar büyüttü ve yetiştirdi onlara tahammül etmen için gayet yeterli sebep.
Biz de de aynı durum olduHiçbir zaman yanımızda olmayıp kendi ihtiyaç duydukları her an bizden yardım istemeleri beni en rahatsız eden durum. Evlat ayrımı yapmaları ve birçok bencil davranışları da diğer sebeplerden.
Muhatap olma.Merhaba merhabaSırf eşimin ailesi diye değil sevememem. Çok benciller. Birçok ufak tefek de olsa olay yasadik. Doldum sanırım artik.