Eşimin Ailesine Tahammül Edemiyorum :(

eşin senden kaynaklı çocuk olmuyor diyemi sana karşı bu kadar duyarsız acaba, yaşadıklarına üzüldüm bence sen tüp bebek tedavisi düşünme evliliğiniz pamuk ipliğine bağlı şuan önce eşinle bir barış ailesiyle küs olmanı kabullensin ondan sonra..

hayır benden kaynaklı değil, eşimle alakalı, bize öyle söyledi doktorlar, Tabi burda sorun kimde çok önemli değil bana göre, Bu Allah ın takdiri, bize belki vermeyecek. Ama bu tedaviyi gören arkadaşlar bilir. Destek çok önemlidir, Hen kendi ailen, hem onun ailesi, ve özellikle de koca.

o zaman eşinden kaynaklıda ailesi niye millete Allah ona vermedi diyor kvalidenin tutumuna bak, oğlum mutlu olsun diye ugrasır insan..bencede canım kimden oldugu önemli değil ama psikoloji anlamak açısından sordum şuan için eşin bu konuyu kafaya takmış ondan sana agresif olmuş olabilir içini ferah tut...kavgayıda uzatma..yenimi öğrendiğiniz acaba hastalığı...

evlenmeden önce bazı bişeyler söyledi ama doktorlar olur demiş bunlara. Bende nişanlıyken öğrendim ve evlendik. 6.ayda olmayınca doktorlara gitmeye başladık. bugüne 2 aşı-2 tüp denemişliğimiz var. Allah sonumuzu hayır getirir inşallah. Bunlar beni yeterince üzerken bir de ailenin yaşattığı psikoloji beni mahvediyor. Annem olmasa ben bitmiştim şimdiye. Beni anlayan dinleyen.Allah kimseye yaşatmasın. Bir çocuğum olsa hiç birinin yaptığı bana bu kadar batmayacaktı. Tutunacak bir dalım olurdu. O yüzden zaten kötü biliyorlar bende kendimi çektim kendi kabuğumdayım. Onlar beni görmeyerek daha mutlular sanırım ki bende öyle,
Evlenmeden önce kimse evleneceği adamın ailesini iyi tanıyamıyor, kaldı ki o adamı tanıyamıyoruz. BAzen melek ken şeytana dönüyorlar, Evlenene kadar herşey güzel oluyor, ne oluyosa evlendikten sonra egolar devreye giriyor, Kayınvalideler, ah bizim zamanımızda ah biz kayınvalidemizden böyle çektik vah siz bize hizmet etmiyonuz, muhabbetler bu. Allah size değer veren sizi seven inlanlarla karşılaştırsın yeni evlenecek herkesi.

Senin durumunda zormus

Kocam gecen aksam geldi sonucta ayrilmadik ama aramiza mesafeler girdi ayni evde

Esimin ailesinin hiçbir ferdini sevmiyorum, sevemiyorum. Benim gibi olan var mi? Bir araya geldiğinizde nasıl tahammül ediyorsunuz?
Ben de sevmiyorum , tahammül edemiyorum
Bir araya gelmeyi bırak eşimle telefondalarken bile sesleri bana gelince bir yarım saat kalbim carpıyor

Bir araya birkac ayda bir geliyoruz ama bana resmen işkence oluyor
Eve dönünce birkac gun kendime gelemiyorum

Siz neden sevmiyorsunuz

Aynisini yad, post: 39499314, member: 343042"]evlenmeden önce bazı bişeyler söyledi ama doktorlar olur demiş bunlara. Bende nişanlıyken öğrendim ve evlendik. 6.ayda olmayınca doktorlara gitmeye başladık. bugüne 2 aşı-2 tüp denemişliğimiz var. Allah sonumuzu hayır getirir inşallah. Bunlar beni yeterince üzerken bir de ailenin yaşattığı psikoloji beni mahvediyor. Annem olmasa ben bi

Her sözüne katılıyorum amin insallah

Keser döner, sap döner, bir gün gelir hesap döner.
Bence böyle düşünürseniz sevmeniz daha kolay olabilir..
Ayrıca eşinizi seviyorsunuz degil mi??
Şöyle düşünün bencil,aksi,inat ya da kötü V.s olabilirler..
Ama sevdiğin adamı onlar büyüttü ve yetiştirdi onlara tahammül etmen için gayet yeterli sebep.

Sevip sevmedigimi ben bile bilmiyorum.saygim var ama.hani gormesem ozleyecegim insanlar degiller.onlar beni aramaz ben onlari aramam.boyle gecinip gidiyoruz.arada bi gorusuyoruz.sık gitmeyisimi sorun yapmiyorlar herhalde ki kavgamiz gurultumuz yok

Aranizda olaylar yasandiysa,sizi sahiplenemedilerse hep disladilarsa, saygi duyulmadiysa ,yok sayildiysaniz,esinize de size de deger vermedilerse buuuuu coook normaaaal..
Ama onlar size dort elle sarildi da siz gene i ih ya ben sevemedim yapiyosanz bilemem..
Ben bi konu acmistm ,tek konum o zaten. Bi goz atin isterseniz, sevilmiycek aile fertlerinin ne demek oldugunu ozaman gorursunuz. Belki kendinizinklern kiymetini anlarsiniz, ya da evet ben de cok hakliymisim sevmemekte dersiniz..

Esınızın aılesıne ne olursa olsun saygı duymak zorundasınız .Kızdıkların da gerekırse susacaksınız .Sozlerını kesmeyeceksınız .Yoksa bır ömur gecmez mesafe olmalı zırt pırt bır arada olunulmamalı.

Hiçbir zaman yanımızda olmayıp kendi ihtiyaç duydukları her an bizden yardım istemeleri beni en rahatsız eden durum. Evlat ayrımı yapmaları ve birçok bencil davranışları da diğer sebeplerden.

Esimi seviyorum. Elimi kolumu bağlayan da bu oluyor zaten.

Hiçbir zaman yanımızda olmayıp kendi ihtiyaç duydukları her an bizden yardım istemeleri beni en rahatsız eden durum. Evlat ayrımı yapmaları ve birçok bencil davranışları da diğer sebeplerden.
Biz de de aynı durum oldu
Evlendik kv evimizi 3 ay snr gördü
Anne olarak düğğn hazrlıklarının hiçbirinde yanımızda yoktu
Eşime sen tercihini eceden yana yaptın dedi
Bizden yardım istemezler ama sürekli maddi olarak acındırırla bizim 2 katı gelirlerimiz var
Evlat ayrımı desen hat safhada

Ben 10 yildir evliyim binlerce km uzaklikta yurt disinda yasiyorum....ilk zamanlar esimin ailesini cok sevdim hemde cok sonradan anladim ki sevgileri gosterismis cok kirginliklarim oldu laf dahi yedim ama esimin hatri icin 1 kere bile saygisizlik yapmadim....onlarin mantigi biz yurt disindayiz her zaman para gondermek zorundayiz kv mantigi onlara ev almaliyiz kv mantigi Ben her zaman aramali ve mecburmusum buna....esim para gondermedigi icin bahaneleri Ben oldum mantiklari oglumuz bekarken gonderiyordu evlendi gondermiyor kabullenemiyorlar oglunun sorumlulugunun arttigini bakmasi gereken bir es 3 evlat oldugunu....10 senede 2 defa yanlarina gittik izne kac yildir tlfn da dahil soguk nasilsin iyimisin den ileri gitmeyen tlfn konusmasi bende 22 haftalik bebegimi kaybettim 2 defa ameliyat gecirdim bir tlfn gormedim bizim aramalarimizda bile hep soguk yeri geldi cok uzuldum neden sicaklik gormuyorum bir tlfn da bile....en son yazin izne gittik arabayla bayrama yakin geldik neden bayramimizi onlarin evinde gecirmemisiz gittigimiz yerle onlarin evi 1400 km zaten esimin 3 kardeside vardi gittigimiz yerde baska seyleri bahane ederek cocuklarima kadar dil uzakti kv...esim o kadar saygili bir evlat ki en son onun tahammulunu bile asti onlarin evinden kus ayrildik 1 yil olacak hicbir sekilde gorusmuyoruz esim zerre beni suclamadi cunku biliyor bir defa bile saygisizlik yapmadigimi arkamda hatta..!Ben asla affetmeyi dusunmuyorum gorusmek dahi istemiyorum...

konu hortlayacak ama yurekten bir HAYIR cevabi veriyorum,para soguslemek icin gelmisler dunyaya en buyuk sebep bu digerlerinin yaninda,,belki de o yuzden konu sahibinin postlarini okudukca sinir oldum.kan emici pislikler hayatimizdan defolsa keske dilegim budur

Artı bir de benden kızlar. Ben sevmemek bir tarafa dursun, eşimin ailesinden nefret ediyorum! Henüz bir yıllık evliyiz, huzurumuzu kaçırmak için her yolu denediler, dünyayı zindan ettiler! Ağızlarını hayra açmayan, sürekli insanların dedikodusunu yapan içleri haset ve fesatlıkla dolu insan müsveddeleri! İki hafta kadar önce korkunç bir hadise yaşadık, kp olacak yaratık üzerime saldırdı, küfürler hakaretler yağdırdı ve ben de oturup saf saf üzüldüm olana bitene. Adam boşatıcam sizi bile dedi. Kv olacak şahıs da köşesinde sinsi sinsi izleyen etliye sütlüye karışmayan üzülüyor(muş) gibi ayak yapan ve tüm olan bitenin onun başının altından çıktığını bildiğim ikiyüzlülükte bir dünya markası bir insan. Ben inanamıyorum evlendiğim insanın ailesinin böyle çıkmasına, benim canım olmalıydı onlar oysa ki. Ama gerçek dünya böyle bir yer diil kızlar. Sen el kızısın ve bu değişmiycek . He bundan sonra herkese dünyanın kaç bucak olduğunu ben göstericem. Sabrımın sonuydu. Geçmiş olsun. Bundan sonra onlar benden korksun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…