Eşimin Ailesine Tahammül Edemiyorum :(

Kac yıllık evlisin canım

sen bu durumu takıntı haline getirmişsin biraz uzaklaş düşüncelerinden onlar yokmuş gibi düşün..

yaparsın eşini boğmuşsun bence ben bile yorumlarını takip ediyorum hep aynı yerdesin aş kendini,, çocuguna odaklan kitap oku örgü ör pasta kek dene..eşinle hayatını canlandır...
Haklisin orgu oruyorum cocugumla ilgileniyorum kocam a elimden geldigince eslik gorevimi yapiyorum sabrediyorum ama sabrim da bi yere kadar yediremiyorum

ben kayınvalidem eşimin abisi ve görümcemle karakolluk olduk . hepsinden şikayetçi oldum.aslına bakarsanız olay şöyle gelişti. ben yeni evlendiğimde kaynanam gille kalmak zorundaydım . sürekli kv gille kavga ediyorduk görümcem hakaret ediyordu. artık bi gün öyle bi tartıştık ki polisi çağırdım . polisler geldi. ben asansöre bindim bi polisle beraber görümcem illa bende yengeciğimle beraber gelecem dedi . tabi kendini iyi göstermeye çalışıyor . bende dedim gel bin asansöre . tabi 8. katta oturuyoruz. asansör inmeye başladı görümcemin saçından bi tuttum kapıya vurdum . onu iyice patakladım . bugüne kadar yaptıklarının acısını çıkardım .polis ise görmemezlikten geldi. sonrası çok uzun . ve biz ayrı eve çıktık eşimle. şimdi eskisi gibi anneci değil. görümcem kaynım ve kayınvalidem eskisi gibi hareketleri yapamıyorlar. konuşurken bile yanlış anlarım ve küserim diye korkuyorlar.ama onlardan nefret ediyorum .ben kazandım ... tek başına kızıyla beraber oturuyor. herkes onlara tekmeyi bastı . eden bulur. şimdi 10 aylık bi kızım var ve daha iyiyiz allaha şükür

Herrkes senin yaptigini yapamaz

Bilmem esim yani mda durmaz mesela bide onlarin istedigide bu benim birsey yapmam o kadar cesur degilim gorumcem de kayinvalidem de asiri kavgaci siddetci be.N oyle bi ailede yetismedim ben yapmam yapamam
canım ben sana bişey söyliyim mi ben ezilmektense ezerim . çünkü ben o gün herseyi göze aldım aklımda tek bişey vardı ya hep ya hiç. boşansakta umrumda değildi artık dayanamıyordum. kocam karakolada ağlayarak dizlerime kapandı beni bırakma seni seviyorum ne istiyorsan onu yaparım dedi bende 2 aylık hamileydim. ve o anda eşimin beni sevdiğini hissettim. ve kararım dan vazgeçip ayrı eve çıktık. ama eşim o gün öyle yapmasaydı yemin ederim ayrılacaktım ve bidahada yüzünü hiç görmiyecektim . aileminde arkamda olduğunu biliyor. Allaha şükürler olsun ayrılmadık ve doğruyu yani beni seçip benimle geldi . yani biraz cesaretli ol ve kararlı ol ya hep ya hiç kuralını düşün ben hep öyle yaptım hayatımda ve istediğim seyleride elde ettim.inan bana pişman olmazsın . kalbini dinleme mantığını dinle ki ileride kalbinde mutlu olsun

Hepinize tesekkur ederim anlatmak iyi geldi cok bunalmistim

Ben 2 haftalik evliyken evde kavga cikti kayinvalidemle bavulumu hazirladim kardesim almak icin geldi ama kayinvalidem diz coktu yuvani yikma diye esim agladi yalvardi ama birsey degismedi cok denedim ayriligi ama olmadi kayinvalidemin psikolojik sorunlari var anti depresankullaniyor esimin anlattigina gore cok cekmis e o zaman bana niye eziyet ediyorsunuz dedigimde cevap alamiyorum eskiden benim icin canini ortaya koyan esim simdi hicbirsey yap iyor

Allah biliyor karsisina cikip cevap vermedim sonucta anne dedim

kayın aile sevilir mi ya?
mantığa ters
mecbur kalırsan anlaşmanın bir yolunu bulursun işte...

ben 4. yılımdayım en son kayınvalide ve kayınpederle konuşuyordum onlarlada konuşmuyorum artık.bu saatten sonra feriştahı gelse konuşturamaz. diğer fertlerine girmiyorum, yaşattıkları yenilir yutulur cinsten değildi. Ama annesinin bir gün ben onların tam kapısını çalacakken bir akrabasıyla telefon konuşmasına şahit oldum. bizim çocuğumuzun olmamasnı anlatıyordu "allah işini bildi ona vermedi öteki geline verdi" kelimesinı duyar duymaz şok oldum. Bu en can alıcısıydı, yinede eve girdim, ama elim ayağım turmuyor, mutfağa girdim onunla yemek hazırladım ama tabaklar,çatallar elimden düşüyor. anlamış bu bende bi hal var. son gitme yakını buna konuyu açtım ,arkamdan böyle bir şeyi neden söyledim dedim ve olan yine bana oldu. kötü bişey dememişten hoppp sen bizi sevmedin zaten, sen bize ısınamadın,i sen kendini sevdirmedinlere geldik. Söylediğim üç beş kelime havada kaldı ve ben o anda o evden çıktım bir dahada gitmedim, tam 4 ay oldu.
Bunu üzürine eşim olacak öküzde gidip o sizi sevmiyor, o size gelmeyecek sizde bizim eve gelmeyeceksiniz demiş.
HAklıynışlar ben haksızmışım, anlamadım. Benim ailemi zaten adam yerine koymuyorlardı ki kocam olacak da, bayramdan bayrama o da 1 saat kalırdı. sen benim aileme ilgi göstermezken ses çıkarmamışım şimdi adamın ettiğine bakın. En son 1 aydırda eşimle konuşmuyorum.
Bir gün annemlerden çanta almam gerekiyordu. kadın üstten bizimkine bakıyo bizimki balkonun görünmeyen arka tarafına saklandı. annem onu arıyor oğlum nasılsın diyecek bizimki yok. ağzını açmadı. o gün öyle bir nefret geldi ki bana. 1 aydır ayrı odalardayız, ilgilenmiyorum, yeneği, giysisi, ihtiyaçları neyse herşeyi ahzırlıyorum, ama tek kelime etmiyorum.
Niye bu kadar anlattım seni çok iyi anlıyorum.Konuşmuyorsan sevmiyorsan mutlaka bir negatiflik almışsındır.
Sana tavsiyem, sevgiyide bıraktım saygı konusunda bile eğer karşı tarafta senin ailene ilgi gösteriyorsa, seviyorsa, sayıyorsa, herşeye rağmen eyvallah deyip onlarla konuşursun. Ama baktın ne sana ,ne ailene saygı sevgi var, aynı onlar gibi davranacaksın, Onun annesi ve babasından daha kıymetsiz değil senin annen baban.

Ben seviyordum ilk evlendigimde. Ama gorduklerim beni oyle soguttu ki. Simdi sadece esimin ailesi. Saygi duyuyorum o sebeple. Ama normalde asla gorusup konuşacağım, bir seyler paylasabilecegim insanlar degiller

peki çocugunuz oldu mu bu süreçte, eşin senden yana değil senden benim ailem dövsede sövsede alttan alacaksın mantığı var..

peki çocugunuz oldu mu bu süreçte, eşin senden yana değil senden benim ailem dövsede sövsede alttan alacaksın mantığı var..
olmadı canım bu yüzdende zor bir süreçteyiz, tedavi durumundayız, kendi kendime bir yol çizdim şu an bir iki üç artık ruh yapım ne kadarına dayanacaksa tekrar tüp deneyeceğim olmazsa, sevilmediğim, ki en kötüsü koca tarafından adam yerine koyulmadığım biriyle evli kalmak istemiyorum.mutsuzluğumu giderek çoğaltıyorum, hayat amaçsız, beklentisiz bir şey ifade temiyor. Sevdiğini hisstemediğim biriyle yaşayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…