Eşimin Ailesine Tahammül Edemiyorum :(

eşimin hatırı için tahammül etmeye çalışıyorum.yoksa çekilecek gibi değiller.nekadar az görüşürsek okadar huzurluyuz eşimle o yüzden az görüşüyoruz sabırımızıda zorlamamış oluyoruz.
En azindan esin annem diyetutturmamis

En azindan esin annem diyetutturmamis
bide tuttursun cesareti varsa .gitmemki zırt bırt ben böyle rahatım.eskiden sık giderdik değerimiz yoktu şimdi ayda bikere gidiyoruz.1,2 saat oturuyoruz kalkıyoruz.eşimde artık herşeyin farkında.oda artık sık gitmek istemiyor.verdikleri değerin karşılığın fazlası bile bu.aslında onu bile haketmiyorlarda neyse.

bide tuttursun cesareti varsa .gitmemki zırt bırt ben böyle rahatım.eskiden sık giderdik değerimiz yoktu şimdi ayda bikere gidiyoruz.1,2 saat oturuyoruz kalkıyoruz.eşimde artık herşeyin farkında.oda artık sık gitmek istemiyor.verdikleri değerin karşılığın fazlası bile bu.aslında onu bile haketmiyorlarda neyse.
Ben senin yaptigini yapamadim

Ben senin yaptigini yapamadim
bende.. eşimde yapamıyordukta ikimizinde kafasına dank etti artık herşey.yaptıkları haksızlıkları eşimle ben hep örttük.baktıkki öylede böyle değerimiz yok araya mesafeyi koyduk.iyimi yaptık kötümü bilmiyorum ama ALLAHTA biliyor huzur bulduk.onlarsız hayat daha güzel.imkan olsa keşke daha uzağa gitsek.

bende.. eşimde yapamıyordukta ikimizinde kafasına dank etti artık herşey.yaptıkları haksızlıkları eşimle ben hep örttük.baktıkki öylede böyle değerimiz yok araya mesafeyi koyduk.iyimi yaptık kötümü bilmiyorum ama ALLAHTA biliyor huzur bulduk.onlarsız hayat daha güzel.imkan olsa keşke daha uzağa gitsek.
Bence haline sukret

ben seviyorum. daha onlari tanimadan sevmek ve saygi duymak icin soz verdim kendime.
belki siz de boyle yaklasirsaniz, iyi taraflarini gormeye calisirsaniz, seversiniz ?
Ahh iste oyle olmuyor :KK43:senin iyi niyetini kotuye ceviriveriyorlar ozamanda...sizin durumunuz farkli olabilir ama benimde esim tarafi sizin dediginizin tersini yapiyor ne yaparsam hep art niyet ariyorlar altinda,hep cephe oluyorlar bana ama allaha biraktim hepsini,rabbim bana insallah ben gibi gelin versin:KK54:

Hic olmamis gibi oturuyor
Cocugun aglamasina uyandim esim yanima yatmamis hala soguk Neden bu hale geldik anlamiyorum son 1 1,5 bucuk yildir ayri yatiyoruz donem donem baska bir kadin mi var dedim ama bi sonuca ulasamadim bi kac ay once yine bi tartismamizda acikca sordum baskasi varsa ben aradan cekilirim dedim o da senden baskasi yok dedi yemin etti o zaman dedim ben biktim artik dedi evlilikten de herseyden de sıkıldım dedi bitirelim dedim olmaz dedi seviyorum dedi ne yapacam bilmiyorum annesiyle benim aramda cok kaliyor eger bi kere gitme annesi hemen küsüyor beddua ediyor genellikle kayinvalidemlerde en az bi hafta kesin kaliriz ama eve her gelisimizde kayinvalidem kiz gelin edermis gibi aglar onceleri birsey demiyordum ama ilk bebegimi kaybecince bide bebegin olumunde beni suclayici sozler duyunca gitmek istemedim a a bazen zorla tehditle mecburiyetten gittim 6 yilimizin belki 1 1,5 bucuk yili evimizde gecmistir 2 yil oncesine kadar bi sekilde yine dayanmaya calistim esim ikinci cocuguma hamileyken beni hic istememe ragmen zorla annesigile goturdu 1 ay orda kaldik dr daha 1 ay var doguma dedi bende evimize gidelim dedim kayinvalidem kapiyi dinlemis 2 gun boyunca surat asti oglumun adi ali eren olcakti ta ilk cinsiyeti ogrendigimde eren demistim biz ereni soylemeyiz falan bin tane sorun cikardilar kendi babam da adini onlar koysun madem dedi oylede oldu. Daha cocugum dogmadan ne kadar para takilir falan hesabina girdiler dayanamadim o gece esimle siddetli bir kavga ettik delirmis gibiydim esim beni evimize birakti ama ben neden bilmem cocugum aklima geldi pisman oldum esimi geri istedim agladim cok esimi aradim ulasamadim anesini aradim gelsin dedim 2 hafta hic aramadi taki ben gel dihe arayincaya kadar 2 hafta boyunca orda burda surtmus piknikler sinemalar alisverisler ailesinde esim de bi kendini ustun gorme seyi var oysa bes para etmezler dogum yaptim kayinvalidemler hastaneye gel medi ama ben dogumdayken kocami arayip adini. Koymuslar tam 52 gun gormediler cocugu sonradan kuru kuru geldiler benim ailem 2 ceyrek onca elbise para falan yaparken onlar cocuga takilan paranin ceyregin derdine dustu kaynatam 3 4 aylikken gordu cocugu simdi gorseniz nerdeyse cocugu elimden alacaklar cocuk bile neredeyse beni istemeyecek kocamin sevgisi kaybettim yakinda cocugumun sevgisinide kaybedecgim diye korkuyorum butun bu yasadiklarimdan mi bilmiyorum evimi kendimi ihmal etmeye basladim sinir kontrolu tahammul diye birsey kalmadi neler yasadim neler tek tek yazmakla bitmez bundan sonrasinda ne olur bi!miyorum ama tek istedigim artik kocamin bana yapilanlara kayitsiz kalmamasi kiymetimi bilmesi kendi erkek kardesim esinden ayri!di esi aldatti kardesimi kabullendi sirf cocuk icin ama yi ne yaranamadi olan cocuga oldu kardesim sozlesmeli askerlik icin anlasti gitti eski esi de 1 ay gecmedn evlendi orada1 yil evli kaldi kalmadi bosanir bosanmaz 2 . Evliligini yapti cocuga annem bakiyor 5 yasinda ama cok eziyet cekti benim cocugum oyle olmasin diye dayaniyorum ama bazen canima tak ediyor aslinda kocam yumusacik kalbi olan merhametli biriydi taki 4 yil once o kadar direnmeme ragmen annesigille ayni sitede oturmaya baslayincaya kadar sonra giderek uzaklasti benden anlacak cok sey var ama iste...

Ahh iste oyle olmuyor :KK43:senin iyi niyetini kotuye ceviriveriyorlar ozamanda...sizin durumunuz farkli olabilir ama benimde esim tarafi sizin dediginizin tersini yapiyor ne yaparsam hep art niyet ariyorlar altinda,hep cephe oluyorlar bana ama allaha biraktim hepsini,rabbim bana insallah ben gibi gelin versin:KK54:
Aynen agzinla kus tutsanda yaranamiyorsun ama yinede Allah var

Bende onca yaptıkları şeylere rağmen sevmiyorum etmiyorum beni eziklemelerine izin vermiyecem diyorum her seferinde nerdeeee yüzlerini gördüğüm an hepsi geçiyor safffff gelin olarak tarihe geçiçem diye korkar oldumkiiii onlar bile anlamış kvlidem benden bahsederken kulak misafiri oldum bizimki safın önde gideni s....çç ağzına gıhhhh demez zavallım kendini bile savunamaz dedi o yüzden hiç korkum yok oğluma karşı ben söyler inkar ederim o kabak gibi atar kendini ortaya nerden bulcakdık bu kadar safını dedi:KK61:işteeeeee safffff falan değilim kv kp sadece insanlığımdan utanırım yapmaya bende biliyorum size nasıl davranması gerektiğinide yok seviyem el vermiyor naberrrr sevmeyin kızlar allasen sevilcek yanlarımı var el kızıyız biz sonuçda onların gözünde:cool:

eşimin hatırı için tahammül etmeye çalışıyorum.yoksa çekilecek gibi değiller.nekadar az görüşürsek okadar huzurluyuz eşimle o yüzden az görüşüyoruz sabırımızıda zorlamamış oluyoruz.

eşinde seninle aynı fikirde olduğu için şanslısın...

Bende onca yaptıkları şeylere rağmen sevmiyorum etmiyorum beni eziklemelerine izin vermiyecem diyorum her seferinde nerdeeee yüzlerini gördüğüm an hepsi geçiyor safffff gelin olarak tarihe geçiçem diye korkar oldumkiiii onlar bile anlamış kvlidem benden bahsederken kulak misafiri oldum bizimki safın önde gideni s....çç ağzına gıhhhh demez zavallım kendini bile savunamaz dedi o yüzden hiç korkum yok oğluma karşı ben söyler inkar ederim o kabak gibi atar kendini ortaya nerden bulcakdık bu kadar safını dedi:KK61:işteeeeee safffff falan değilim kv kp sadece insanlığımdan utanırım yapmaya bende biliyorum size nasıl davranması gerektiğinide yok seviyem el vermiyor naberrrr sevmeyin kızlar allasen sevilcek yanlarımı var el kızıyız biz sonuçda onların gözünde:cool:

Ayni bende saflıgımla nam saldim kv dem soyle dursun kendi akrabalarim bile oyle oldugumu soyluyorlar oysa tek istegim yuvam yikilmasinndiye kötü kayinvalideler oldugu gibi kotü gelinde var yani insanin hamuruyla ilgili. birsey bence ben onca yapilana ragmen kotu olamiyorum

X