bence annesinin aklina uyuyor hala..aslinda seni seviyor...
yok bence sevmiyor, sade neden arada hortladigini anlamiyorum.
Ortadan kaybolsa, tam olarak kopsak benim icin iyi olucak ama yapmiyor iste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence annesinin aklina uyuyor hala..aslinda seni seviyor...
yok bence sevmiyor, sade neden arada hortladigini anlamiyorum.
Ortadan kaybolsa, tam olarak kopsak benim icin iyi olucak ama yapmiyor iste.
bence annesinden firsat buldukca hortluyor bence...
sence eski günleri özlüyor mudur? yani aklina geliyor muyum acaba?
Allah sabır ve güç versin, bu zor durumu eğitim, iş hayatı vs. gibi konularla
daha kolay atlatabilirsiniz, zaman ve dua herşeyin ilacı olacaktır.
benim teyzem de eşinden aynı evde yaşadıkları kayınvalidesi nedeniyle
ayrılmıştı, hatta hakim eski enişteyi bayagı bi azarladı ayrı ev tutmadı diye..
şimdi teyzemin başka evliliğinden 2 güzel kızı var,
ve eski enişte bir evlilik daha yaptı sonra içki vs. erkenden vefat ettiği haberini
aldık.
Yapılan kötülükler, haksızlıklar kimsenin yanına kalmaz merak etme,
ben zor zamanlarda hep bunu hatırlamaya çalışırım ve en büyük güç manevi
güç unutma, meşhur şarkıdaki gibi zalimin zulmü varsa sevenin Allahı var.
eger biraz olsun vicdan sahibi biriyse özlüyordur bence herseyi silip tmasi bi seferder imkansiz...
Güzelim uzun zamandır bu sayfaya uğrayamadım
Lal in sayfasındaki yorumlarını görüyordum açıkçası onun konusunuda dağıtmak istemedim.
Niye hala toparlayamadın kendini
lütfen kendine gel artık bak okuyorsun
buna kilitlen, yaşadıkların gerçektende çok ama çok zor
ama geçmişe dönüp tıkanırsan toparlanamazsın.
Dimdik ayakta durabilmen için bu kadar yas yetmedimi
şimdi ayağa kalkma zamanı
bak burada "uaydın" ( Banu ) diye bir arkadaş var
eşi ve kızı var ve eşi tarafından terkedildi
inan bana o kadar yıkıldıki ama telkinlerimizi göz ardı etmedi
biririmize kenetlendik
o mutluysa bizde mutluyuz.
Seninde aşman gerekiyor bak kaç ay geçti yazık değil mi sana?
Bie Lal bir sen mutlu olmanız gerekirken değmezler için bu kadar üzülmeyin
bu erkekler neden hep böyle evlenene kadar annesi iile anlaşamaz evlenincede dibinden ayrılmaz... annelerıde böyle ağlak ağlak ogluna olan özlemini söylerler sürekli yaa neden evleniyorlar bu annelerı neden evlendiriyorlar bu adamları kanunmu bu off çok sinirlendım bizde bu ahmakları seviyoruz ...kendim içinde diyorum anası bir yapıyor sıpası bir çektiriyor bizde seviyoruz hala :95::95::95::95::95:
nasıl evlendiğin önemli değil ben istedim geldim diye düşünme eşim cevap buldu sorduğuma debunu defalarca sordum esime, madem evliligi kaldiramayacaksin, ne diye beni yerimden yurdumdan ettin.
cevabi su oldu: kendin istedin, zorla mi evlendik.
canım konunu okudum baştan zor günler geçirmişsin sana tavsiyem şu eşinle son bir kez yüzyüze konuş yani bunu kabul eder gibi o ilk zamanlardaki kızgınlığı geçtiyse bunu yapmalısınız herşeyi konuşun birbirinizi dinleyin ve boşanacaksanız da bundan emin olun soru işaretleri kalmasın
sanirim o zamani kacirdik artik. Beni gördügü zaman mutlu mesut bekar´i oynuyor. Mutluluguyla beni ezmeye calisiyor.
Bu saatden sonra onunla konusmaya cesaret bile edemem.
bilemedim canım ya boşanma ile ilgili detayları konuşmak için bile olsa biraraya gelmelisiniz diye düşünüyorum çünkü ayrı kaldığınız süre içinde konuşmayı hiç başaramamışsınız ne düşünüyor kafasındakiler ne neden böyle düşmanca davranıyor sonuçta ortada boşanmak için büyük bir sebep yok ve sen onu seviyorsun seve seve boşanacak mısın bu konuşmayı yapmalısın ki ilerde pişmanlık duymayasın üzerime düşeni yaptım dersin en azından gurur yapma alttan al seni seviyorsa hala onun kalbi de yumuşayacaktır böyle aileler yüzünden biten evliliklere ben çok üzülüyorum
ya aslinda sizlere bisey danismak istiyorum: Yarin bizim burda bir türk etkinligi var, kiz arkadaslarim israrla davet ediyorlar hatta emri-vaki yapiyorlar.
Sorun su ki, esim de orda olucak, sizce gitmek yanlis mi olur?
Niye yanlış olsun. İçindeki sese kulak ver.Nasıl mutlu olacaksan ona göre hareket et.