Eşimin ailesine düşkünlüğü

yazdiklarin gercekten dogru seyler, ancak bizim icin artik cok gec.
Annesinin bana dediklerini okudun mu bilmiyorum ama hala annesine hak verdigine göre degismemis.
Ben bu evliligin bittigini kabul ettim sayilir. Sadece yasadiklarim agir geliyor.
O bana layik biri degilmis onu anladim. Simdi bi atmam, herseyi kabul etmem demek.
Ben asla annesinle oturmak istemiyorum, ailesine kul köle olmak istemiyorum.

hayır aslında hiç de öyle değil herşeyi kabul etmen anlamına gelmiyor senin ona kabul ettireceklerine bir başlangıç oluyor benim kayınvaldem de bana etmediğini bırakmadı alt katında oturuyordum bir şekilde taşınmayı başardım en son kavgamız yine eşimin ailesiyle alakalı bir sebep yüzünden çıktı ama annesiyle ilgili değildi ben annesinden özür diledim çünkü ona demiştim ki uzak dur bizden ellerini üzerimizden çek çok mutlu olacağız diye anne sen haklıymışsın biz senin yüzünden kavga etmiyormuşuz dedim ve onu karşıma almamaya karar verdim o kadar mutlu oldu ki haklısın denmesi çok hoşuna gitti
şöyle düşünüyorum annem hatalı birşey yapmış da olsa eşimin kesinlikle onun arkasından atıp tutmasını istemem hatta eşim ona soğuk davransa çok zoruma gider bazı erkekler annelerine çok düşkün oluyorlar ne söylemiş olursa olsun annesini haksız görüp senin tarafında olması çok zor bu söylediğin evliliğin ileri yıllarında olabilir belki ancak
sana annesiyle otur demiyorum zaten çok güzel yolunu bulursun canım başka bişeyleri bahane et semti işi vs. ben orda mutsuz olurum gibi konuş annesini karıştırmadan başka sebepler bulursun oturmamak için
aldatma yok şiddet yok sevmişsin evlenmişsin ailesine düşkün diye boşanılmaz sen de ailene düşkünsün herkes ailesine düşkün

hayır aslında hiç de öyle değil herşeyi kabul etmen anlamına gelmiyor senin ona kabul ettireceklerine bir başlangıç oluyor benim kayınvaldem de bana etmediğini bırakmadı alt katında oturuyordum bir şekilde taşınmayı başardım en son kavgamız yine eşimin ailesiyle alakalı bir sebep yüzünden çıktı ama annesiyle ilgili değildi ben annesinden özür diledim çünkü ona demiştim ki uzak dur bizden ellerini üzerimizden çek çok mutlu olacağız diye anne sen haklıymışsın biz senin yüzünden kavga etmiyormuşuz dedim ve onu karşıma almamaya karar verdim o kadar mutlu oldu ki haklısın denmesi çok hoşuna gitti
şöyle düşünüyorum annem hatalı birşey yapmış da olsa eşimin kesinlikle onun arkasından atıp tutmasını istemem hatta eşim ona soğuk davransa çok zoruma gider bazı erkekler annelerine çok düşkün oluyorlar ne söylemiş olursa olsun annesini haksız görüp senin tarafında olması çok zor bu söylediğin evliliğin ileri yıllarında olabilir belki ancak
sana annesiyle otur demiyorum zaten çok güzel yolunu bulursun canım başka bişeyleri bahane et semti işi vs. ben orda mutsuz olurum gibi konuş annesini karıştırmadan başka sebepler bulursun oturmamak için
aldatma yok şiddet yok sevmişsin evlenmişsin ailesine düşkün diye boşanılmaz sen de ailene düşkünsün herkes ailesine düşkün

sebep vardi uzaga tasinmak icin. Is buldu baska yerden (annesine 90km uzakta).
Yani aslinda o isi kabul etmek zorunda kaldi baska yerde is bulamadigi icin. Hatta ayrilmadan 1 gün önce beraber gezdik o okulu ve imzalar atildi, orda yeni ev bile bakmistik. Ne olduysa bir gün sonra oldu...
zaten ilk isi o okulu iptal etmek olmus.

sebep vardi uzaga tasinmak icin. Is buldu baska yerden (annesine 90km uzakta).
Yani aslinda o isi kabul etmek zorunda kaldi baska yerde is bulamadigi icin. Hatta ayrilmadan 1 gün önce beraber gezdik o okulu ve imzalar atildi, orda yeni ev bile bakmistik. Ne olduysa bir gün sonra oldu...
zaten ilk isi o okulu iptal etmek olmus.

çok tuhaf ya 1 günde ne oldu belki annesi hakkımı helal etmem beni yalnız bırakma gibi şeyler söylemiştir benim kayınvaldem taşınmak istiyoruz dediğimizde eşime sütümü helal etmem evlatlıktan reddederim demişti:KK9: ee eşinden uzak bir de annesinden uzak ne yapcak bu adam ölür yaşayamaz o yüzden iptal ettirmiştir:KK60:

Allah yardımcın olsun canım. Okurken çok üzüldüm ama daha çok gençsin ve hayat sana bir çok fırsat verecek iyiki çocuğun yok. Şuan içinin soğuması için konuşmak istiyorsun onunla ama nasıl bi insan öle tavırlar sergiler inan anlayamıyorum. Rahatlaman için içindekileri dökmen lazım eşinin telefonuna tüm duygularını anlatan bi mesaj at bence. Telefon kullanmıo demişsin mektup yazıp arabasının camına da bırakabilirsin anca böyle soğur için diye düşünüyorum...
Bir de bence akşam Türk gecesine katılmalısın.

çok tuhaf ya 1 günde ne oldu belki annesi hakkımı helal etmem beni yalnız bırakma gibi şeyler söylemiştir benim kayınvaldem taşınmak istiyoruz dediğimizde eşime sütümü helal etmem evlatlıktan reddederim demişti:KK9: ee eşinden uzak bir de annesinden uzak ne yapcak bu adam ölür yaşayamaz o yüzden iptal ettirmiştir:KK60:

duyduguma göre esimin arkadaslarindan bu da ogluna buna benzer seyler demis, zaten kadin bana bile catmisti evinizi daha yeni kurduk, orasi büyük sehir, yapamaz benim oglum fln.
Kadin biliyormus da söylemis..

Allah yardımcın olsun canım. Okurken çok üzüldüm ama daha çok gençsin ve hayat sana bir çok fırsat verecek iyiki çocuğun yok. Şuan içinin soğuması için konuşmak istiyorsun onunla ama nasıl bi insan öle tavırlar sergiler inan anlayamıyorum. Rahatlaman için içindekileri dökmen lazım eşinin telefonuna tüm duygularını anlatan bi mesaj at bence. Telefon kullanmıo demişsin mektup yazıp arabasının camına da bırakabilirsin anca böyle soğur için diye düşünüyorum...
Bir de bence akşam Türk gecesine katılmalısın.

artik telefon kullaniyormus canim, 1 ay önce babami aradi ve yeni numarasini verdi :)
mektup olayini da yaptim, güzel bir mektup yazdim üzerine kendi parfümümden sIktim arabasina biraktim.
Cevap yok.

Ala ala insana kafayı yedirir ya nasıl bi insan susar çok garip şükret böle bi adamdan kurtulduğuna öldürür böleleri insanı sinirden

duyduguma göre esimin arkadaslarindan bu da ogluna buna benzer seyler demis, zaten kadin bana bile catmisti evinizi daha yeni kurduk, orasi büyük sehir, yapamaz benim oglum fln.
Kadin biliyormus da söylemis..

eee kadın biliyor tabi anne kuzusu kendine güvensiz biri olsun diye uğraşmış şimdiye kadar böyle yetiştirmiş senin eşini kendi eşime çok benzettim ben ya
senin öfken iyice artmış cevap vermedikçe mektupla falan geçmez karşılıklı konuşmak şart

eee kadın biliyor tabi anne kuzusu kendine güvensiz biri olsun diye uğraşmış şimdiye kadar böyle yetiştirmiş senin eşini kendi eşime çok benzettim ben ya
senin öfken iyice artmış cevap vermedikçe mektupla falan geçmez karşılıklı konuşmak şart

ona karsi cok doluyum canim, o kadar doluyum ki,
düsnüyorum, bosandiktan sonra icimi dökmek istiyorum bir mail´de.

Gercekten de öyle olmustu. Sonsuza götüren bir denizin kıyısına varmıştım.
O zaman anladım ki, susmak bir cüsse işi. Derin denizlerin işi.
Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor.
Derin denizleri ise ancak derin sevdalar..
Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her sey susuyor.
Anladım ki susan her şey derin ve heybetli.
ŞEMS-İ TEBRİZİ

Bence boşanmayı bekleme canım şimdi yaz o maili

su an kendi hayatiyla cok cebellesiyor canim,
kardesimle ayni okulda ya, haberlerini aliyorum.
Günlerdir müdürle, diger ögretmenlerle kavga ediyormus.
Veliler sikayette bulunmuslar, bu ögretmeni istemiyoruz, memnun degiliz diye.
Su an tuttugu hersey elinde kaliyor.
ben en son yapmak istiyorum bunu, bi nevi veda yazisi :)

biz niye susmayı beceremiyoruz ya duvar gibi olabiliyor onlar da dün eşim bana laf arasında alakasız bir yerde kaçan balık büyük olumuş dedi iyi mi:KK60::KK60::KK60:o hep kaçan balık bizde:KK43:
hakkında hayırlısı olsun canım git konuş barış diyorum ama bunu yapmak gerçekten çok zor şuan ondan ayrı olmak mı yoksa onunla sıkıntı çekip mutlu da olmak mı hangisi daha çok acıtıyor bir düşün ona göre kararını ver ben bunları yazıyorum çünkü senin seviyorum cümlene takıldım kaldım eminim sen boşanmazsan bitmeyecek bu evlilik iyi düşün ona bir şans daha vermek istiyor musun kendin için gelip özürler dilemeyecek yalvarmayacak bunu bekleme ondan çünkü ona sorsan %100 o haklı bir adım atacaksan sevgin için kendin için yapacaksın bunu

ya baksana mutsuz öğrencileri de mutsuz ediyor belki o da çok üzülüyordur zor vermiştir bu ayrılık kararını inş mutlu sonla biter bu hikaye çok üzüldüm ben size ya

Evet daha çok acı verir öle yapınca:-)
Allah cezasını veriyor alma mazlumun ahını demişler...
Seni o kadar üzmüşki bunlar az bile

ayy bende neye takıldım biliyomusunuz cep nosunu babasına vermiş tel kullanmaya başlamış.. .. hala babanla iletişim halinde olması çok ilginç.. böyle durumlarda kaçar erkekler kayınpederden .. okuldaki işlerinin ters gitmeside kendinin huzursuz bi durumda olduğunu gösterir gibi... umarım aklını başına toplayıp biz demeyi başarır .. no babanda varmış ara bence .. hiç bi konu açma bakalım nasılsın falan de öyle havadan sudan konuşup kapa ... konuları sorunları açma deşme hiç oluruna bırak bakalım ne olcak .. tabi sen üzülmeyeceksen sonunda ..
son noktayı koymadan önce son kez yap ve sonra olmassa artık ben elimden gelenin en iyisini yaptım dersin ve defteri kaparsın canım

ayy bende neye takıldım biliyomusunuz cep nosunu babasına vermiş tel kullanmaya başlamış.. .. hala babanla iletişim halinde olması çok ilginç.. böyle durumlarda kaçar erkekler kayınpederden .. okuldaki işlerinin ters gitmeside kendinin huzursuz bi durumda olduğunu gösterir gibi... umarım aklını başına toplayıp biz demeyi başarır .. no babanda varmış ara bence .. hiç bi konu açma bakalım nasılsın falan de öyle havadan sudan konuşup kapa ... konuları sorunları açma deşme hiç oluruna bırak bakalım ne olcak .. tabi sen üzülmeyeceksen sonunda ..
son noktayı koymadan önce son kez yap ve sonra olmassa artık ben elimden gelenin en iyisini yaptım dersin ve defteri kaparsın canım

ya 4-5 haftada bir babami ariyor. Babam tam ne konustuklarini söylemiyor.
Yarin eglencede görücem bakalim nasil tavir sergilicek.

evet ya kayınpederle daha iyi iletişim kuruyor eşinden çok ilginç gerçekten bence şuan aramasına gerek yok çünkü nasılsa görecek eşini şu eğlencede bu nasılsın iyi misin sorularını orda sorabilir yarından sonra bir durum değerlendirmesi yapalım yeniden

X