yazdiklarin gercekten dogru seyler, ancak bizim icin artik cok gec.
Annesinin bana dediklerini okudun mu bilmiyorum ama hala annesine hak verdigine göre degismemis.
Ben bu evliligin bittigini kabul ettim sayilir. Sadece yasadiklarim agir geliyor.
O bana layik biri degilmis onu anladim. Simdi bi atmam, herseyi kabul etmem demek.
Ben asla annesinle oturmak istemiyorum, ailesine kul köle olmak istemiyorum.
hayır aslında hiç de öyle değil herşeyi kabul etmen anlamına gelmiyor senin ona kabul ettireceklerine bir başlangıç oluyor benim kayınvaldem de bana etmediğini bırakmadı alt katında oturuyordum bir şekilde taşınmayı başardım en son kavgamız yine eşimin ailesiyle alakalı bir sebep yüzünden çıktı ama annesiyle ilgili değildi ben annesinden özür diledim çünkü ona demiştim ki uzak dur bizden ellerini üzerimizden çek çok mutlu olacağız diye anne sen haklıymışsın biz senin yüzünden kavga etmiyormuşuz dedim ve onu karşıma almamaya karar verdim o kadar mutlu oldu ki haklısın denmesi çok hoşuna gitti
şöyle düşünüyorum annem hatalı birşey yapmış da olsa eşimin kesinlikle onun arkasından atıp tutmasını istemem hatta eşim ona soğuk davransa çok zoruma gider bazı erkekler annelerine çok düşkün oluyorlar ne söylemiş olursa olsun annesini haksız görüp senin tarafında olması çok zor bu söylediğin evliliğin ileri yıllarında olabilir belki ancak
sana annesiyle otur demiyorum zaten çok güzel yolunu bulursun canım başka bişeyleri bahane et semti işi vs. ben orda mutsuz olurum gibi konuş annesini karıştırmadan başka sebepler bulursun oturmamak için
aldatma yok şiddet yok sevmişsin evlenmişsin ailesine düşkün diye boşanılmaz sen de ailene düşkünsün herkes ailesine düşkün