Eşimin ailesinden nefret ediyorum

inşallah hayırlısıyla önce bi güzel hamile kalın...
ardından sizi zorlamayacak maddiyatta bi ev almaya çalışın....
sizden para istedikleri vakit
çocuğuma şunu aldım yada alacaağım
evin taksiti var deyin
bundandamı anlamıyorlar
ozaman alın karşınıza güzellikle konuşun durumu son kez izah edin
borçlarınızdan ay sonunda elinizde kalan paralardan gelecekte
yapmayı planladığınız yatırımlardan vsvsvs...
ha ondandamı anlamıyor
restini çek bu kadınıda sokma maddi konular arasına
yeteri kadar burnunu sokmuş
siz verdikçe ister sen diyorsun doymuyor diye....
doymayan adam doymazzzzz....
vermeyeceksiniz bişeyleri bahane edeceksiniz...
allah yardımcın olsun zor bi durum gerçekten

Evlenme yardımı ile konu yazılmış bir bununla kalsa evlendikten sonra yardıma alıştımı devamınıda istiyor bu kişiler ,asalak gibiler sürekli insanları kullanma kendilerini çok akıllı karşı tarafta salak sanki dikkatli olun fazla sömürmesinler sizi

Erkek tarafının gözü doymaz canım verdikçe daha fazlasını ister bunlar, emek vermeden kazanılan para tatlıdır onlar için, maaşınızın tamamını verecek olsanız bile yok demez bu insanlar,bence çok fazla taviz veriyorsunuz kayınların da eltilerin de çalışıyor hala para veriyor eşya alıyorsunuz tavrınızı koymanızın resti çekmenin zamanı gelmişte geçiyor bile eşininizi seviyor üzülmesini istemiyorsunuz tamam ama babanız da nereye kadar yardım edecek size yazık o adamada hep kız tarafı verici olan taraf erkek tarafıda yiyici olan taraf mı olmalı bence eşiniz de babanızdan para almaya alışmış en kısa zamanda ev borcuna girin isteyenlere de paramız yok borç ödüyoruz diyin,

Benimde başımda seninki gibi bir kaynana var doymak bilmeyen hamile kaldım artık bebeğimiz için tasarruf etmemiz gerek dedim sonra da ev aldık kurtulduk bize bir kuruş hakkı geçmedi benim ona geçen hakkım da haram olsun asla helal etmiyorum

ah cnm bi olsa bebek, olmuyo hafta başında hastaneye gittim.taşıyıcı sarılık var bende malsef, doktor iyiki gebe kalmadan geldin dedi..bole bi hasatalığını önce vücudundan silip sonra hamile kalman hem senin için hemde bebeğin için en doğrusu dedi..ama allah çok büyük...inş. nasip ederde bende yavruma harcarım...kadına bişeyde denmiyo ki hmen hastalanıyo...üzüldüm hasta oldum oluyo sonra..karşımdaki birde sağlam bir kadın değil düşünün bide sağlam olsa tam sürahi hanım olurmuş

bende kesinlikle hakkımı helal etmiyorum..allaha büyük o bilir

Dün eşimde kaynana ile tartıştı alkolik kardeşi var geçen yıl 40 000tl batırdı biz ona kredi çekmedik yardımcı olmadık diye eşime küstü eşek kadar adam 15 yaşında kızı var akıllanmıyorsa kardeşlikte bir yere kadar adamda sorumluluk duygusu yok eşim rest çekti burnu sürtülsün diyor bizede 5000tl vermedi borç yapmıştı böyleler evlenmemeli bıyık olmakla erkek olunmuyor

Valla sizinkilerde eşeğin şeyine bir şeyler kaçırmışlar artık. Yardımında bir sınırı var değil mi?
Kızmakta haklısın, ben olsam bu kadarda dayanmazdım herhalde.
Ayrıca bebek konusu kayınvalidene düşmez, o lafı söylemekle halt etmiş.

tamam parayı anladm aç gozlü para manyağı bı kadın ama... cocuk meselesine gelince o seninle esinin kararı afedersin baskalarına baska bi sey düser.. terbiyesiz cibilliyetsiz insanlar yaa.. bunlar yamyam valla yaa.. cnm bnm üzülmee inadına gül hatta simdi git deki hamıleyım.. aksam da yap cocugunu ... cok optm...

keşke hemen olsa yukarda da yazdım bir tedavi sürecim var öncesinde

yardım konusunda restini çek eşinle bir sınır koyun bu duruma
insan ailesine destek olabilir ama bunu huy haline getirmemeli kimsesonuçta herşeyin bir sınırı vardır
bebek ve ev konusunda da şaştım kayınvalidene:26:yani onu ilgilendirmez ki bu mevzu
inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun canım ve yerinde olsam bir ev borcuna girerim para istediklerinde de hemen evi öne sürerim
eşinle birlikte böyle insanlara dur demeyi bilmelisiniz yoksa bu işin sonu gelmez

evet bi şekilde kurtulmak lazım zaten..nereye kadar yani..ama işt insa bunları kimseyi üzmeden yapmak istiyo ağızdan kötü söz çıkmasın istiyo ama insalar o kadar acayip ki illa kötü konuşup kırıp dökeceksin..ondan sonra aynı muameleyi görmemek için bi daha yaklaşmayacaklar sana...yoruldum valla ya..

babanda bı bahane bulsun vermesın yada verse bıle sen vermedı de sakla bırkac ay bya bı krıze gırın ve bu krız belkıde sanal bı krız olsun...... danısıklı dogus gıbı oylekı kıra kalsın elektrık kesılsın vs.... bırak kesılsın uc gun .... ve esın ozaman dank edecektır. aslında oda farkında ama vermeyın yaaaa gerekırse bu yuzden kotu olun yok desın..... cocuga eve ne karısıyor yaaa herkes ıyı gun dostu olmus verırsen ıyı vermezsen kotu oylemı...... tabıkı yardımlasma guzel ama ıyı nıyet ve samımıyet cercevesınde eger kullanıldıgınızdan emınsenız gerekırse blorf yap .... annenlere gıt bı kac gun aılesnın kaybetmekten korksun esın artık hayır demeyı ogrensınn.... bence ılerde sızede lazım olabılır.... belkıde cocugun olunca calısmak ıstemeyeceksın... eee ozaman tek maas yetecekmı sıze onlar destek verecekmı... herkes ev koy sahıbı olurken sen kıradamı suruneceksın ne demek yaaa kullandırmayınkendınızı..... cok sınır oldummmmm vallaa

dün akşam kayınvalidem çıktı geldi kızlar...işte küçük oğlunun geleceğinden eksiklerin alınacağından falan bahsedip durdu..hani benden sıkma canını anne alınır bizde yardım ederiz falan dememi bekliyo...küçük oğlunun aldıklarını eksiklerini bir bir anlattı..hatta dönüp dönüp anlatıı..zaten sinirliyim birde sizinle burda konuştum falan tersim döndü artık...

ne yapabilirim anne evlenmek için acele etmeselerdi o zaman bunun böle olacağını bile bile evlendiler...hiç birşey almadan beş kuruşsuz evlenirlerse ben neyapabilirim de sen durup durup bana geliyosun dedim...kendince savunmaya başladı yok şöle yok böle..bende benim dünya kadar borcum var ben yapacağımı yaptım birazda büyük oğlun elini taşın altına koysun dedim..valla ben yoruldum ya daha yeni evliyim 8 aydır bor ödüyorum..ben 2 aylık gelinken gittin küçük oğlunu evlendirdin..tekrar kendimi bir teleşenin içinde buldum dedim..ne evliliğimden ne yeni gelinliğimden hiç bişey anlamadım halende hissettirmiyosununz ..ben size gönül koyuyomuyum dedim..siz ben bişey diyince üzülüp hasta oluyosununz dedim..abisidir..ne isterse yapsın ama ben yoruldum...rızamda yok çünkü herkes ona bekle derken bir anda apar topar evlendi..

çok sert oldu belki ama kızlar gerçekten çok yoruldum...kayın validemle aramada 2 sokak var ya o kadar yakınınz..hiç gelmeyen kadın dün çıktı geldi..neden..beynimi yiyecek..ikimizde çalışıyoruz ben evde saat 20.00 den önce gelemiyorum gelin yemeğinizide burda yemeyin demez bile ama canı bişey isteyince çıkar gelir..sen bişey iste hastayım nasıl geliyim der..

kayınvalidem gittikten sonra eşime de bağırıp çağırdı...eğer beni ezip geçeceksen istediğini yap..demekki biz bir aile olamamışızdır demektir. bu...yoruldum ailenden senden borçlardan her bişeyden ne olur yetsin artık dedim..her sabah kahvaltı hazırlardım eşime kalkmadım ...sabah aradı açmadım..ailesi yüzünden eşimden soğuyorum..dün kayınvalideme al oğlunuda hadi git bıktım sizden die haykırmak istedim resmen..kanım çekilmiş gibi hissediyorum kendimi..bitsin geçsin istiyorum artık..

Sen söyleyeceğini söylemişsin umarım bu onun aklına dank etmiştir.

allahım bu nedir böylee.benim kaynanam benle kalır böyle bişey yapamazda.büyük kayınım aynı senin kayının dan beter.eşim işten ayrılıyo tazminat aldığını biliyo ertesi gün hemen arayıp borç istiyo 3 yıllık evliyim bize borcu var hiç lafını bile etmiyo.eşimdn kredi kartını istiyo alışveriş yapıyo ödeme zamanında eşim şu kadar borcun var dediğinde gözleri kurbağa gözü gibi fırlıyo. sanki biz alışveriş yaptıkta ona öde diyoruz.yada sanki biz borcundan fazla söylüyoruz.hergün dua ediyorum allahım beni o evden kurtarsın.aynı apartmanda oturuyoruz.allahım senide benide butür sıkıntısı olanaların dermanı olsun inşallah en yakın zamanda.ama size bişey diyeyimmi.ben senin yerinde olsam.dua ederdim ve hamile kalmak için elimden geleni yapardım.yada anında bi ev borcuna girerdim.kaynananın yüreğine inerdi ve tamamen kurtulurdun.töbe töbeee.
benim sinirlerimi bozan 3. şahıslar yüzünden hayatımızı bize göre değilde onlara göre planmak.

canım sert falan diye canını sıkma, başka türlüsünden anlamazlar biliyosun. sen ne kadar yumuşak olursan o kadar sömüreceklerdir. biz daha 15 günlük evliyken kaynım eşimden para istemişti. borç fln da deil. gırtlağa kadar borçtayız biz de. üstüme başıma bırak bişe almayı evimin doğalgazını suyunu alırken korka korka alıorum. ben de patlardım senin yerinde olsam. merak etme bu yüzsüzlükle yine gelir isterler sen de tavrını koyarsın

aynen canım...artık içimden avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum..onlar benim canımı sıktıkça ben eşime sarıyorum..büyük kaynım zaten allaha yakın bana uzak olsun..bıktım ondandan borçlarındanda...güzellikle sölemeye çalıştım bunca zaman ama anladımki en baştan bunlara bağırıp çağırmak lazımmış..şu tedavim olsun allahta kısmet ederse bir bebek inş..işte akşam eşime ole bağırıp çağırınca çalışma odasına geçmiş evlere bakıyo..bende hiç beni aldatmaya çalışma dedim..bunların hepsi gösteriş hepsi gözümü boyamak için...dedim...artık eşimede güvenimi kaybediyorum..eşim iyi kötü herşeyi söyler..şölemi yapalım böylemi yapalım der..ama akşamki olaydan sonra biliyorum ki benden habersiz oğlullarını sıkıştıracaklar...hepsinden nefret ediyorum..allah senide benide bu cehennemden kurtarsın canım..ey allahım sen gör bizi

amin valla amin.bende bebeğimi tedaviyle yaptım.hem tedavi görüyodum stresten uzak olmam gerekirken böyle şeylerle uğraşıyodum.hakkımı asla helal etmeyecem onlara.ama eşinle kavga etmemye bak.hep güzellikle anlatmaya çalış.sen eşinle kötü oldukça emin ol onların hoşuna gidiyo bu.eşini hep kazanmaya bak.böyle şeylerle uğraşırsak biz çocuklarımıza nasıl gelecek hazırlayacaz de.hem ev alacaksak bebek doğmadan daha küçükken almak çok daha kolay.çocuk büyüdükçe masraflarda büyüyo.ozaman hiç yapamayacağız istediğimizide.hem dünya hali ne olacağı bellimide.belki ikimizden biri işsiz kalacak de.ozaman inanıyomusun ki bunlar bize destek olacaklar.ben hep böyle şeyler söyleyerek eşimi yola getirdim.allahım sabır versin.duayı sakın eksik etme.hem bu dünya sınav dünyası.kim ne ekerse öbür dünyada onu biçecek.allahım sabır versin bize

canım o kadar haklısınki ama artık kendime hakım olamadım...çıldırdım ya resmen..ben yazın başında evledim...gelimliğime kadar herşeyimi kendim aldım..düşün bide bana sizin düğün borcunuzu ödüyoruz diyolar..çıldırmamak elde değil...küçük kaynım köyde öğretmendi..ben bi sene daha yanlız gidemem köye die..ben daha 2 aylık gelinken nişanı yapıldı 1 ayın içinde yangından mal kaçırı gibi evlendi zaten..ve nasılsa köydeyiz die bişey almadılar.eşide yanında üçretli öğrentmenlik yapmaya başladı.saonra kpss için yenşden sınav yapılınca kız iyi bir puan alıp atandı.kaynımda eş ayrılmazlığındn yanına gitti. eltim lise öğretmeni olduğu için bir ilçe merkezine atandı.ee şimdi de doğal olarak eşya ev derdi çıktı ama banane ya evlenirken bole olacağını biliyodu..büyük desen bin beter hiç bişey yapmaz ne koparsam kardır mantığıyla yaşar..eşimde kardeşim abim die tam rest çekemiyo.bişey hayır diyecekse tüpükü ikan edemedim kusura bakma dio..ama yeter benimde bir hayatım var ya onlara bağımlı yaşamak zorundamıyı..ama eşimede gerçekten kızıyorum hayır demeyi öğrensiz artık..o yüzden o na sarıyorum beni böle bir durumun içinde bıraktığı için..yoksa çok seviyorum eşimi..ama canım bende hakkımı helal etmiyorum allah çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…