Merhaba konu belki yanlış yerde ama ben benim gibi olan hamile annelerden destek ve fikir almak için bu yazıyı yazıyorum. arkadaşlar 38 haftalık gebeyim ailemle aynı şehirdeyiz eşimin ailesi farklı şehirde sorun şu benim yaşım zaten küçük yeni evliyim 22 yaşında.. neyse kayınvalidem 27 sinde falan geleceklerini diyordu kayınpederimin işinden ötürü annem de ortada kalırsın dedi lohusa halde benim 10 yaşında kardeşim var annem okula götürüp getiriyor yani gelip bende kalma gibi bi şansı yok ki hastane de benim annemlere çok yakın hastanede de annem kalıcak babam arabayla getir götür yapacak anlayacağınız geleyim konuya dün eşim iş yerindeyken babası aramış 17 dakka konuşmuşlar falan neymiş bebek evine alışırmış evinde durmalıymış mış , bayramda yani bu ayın 20 sinde daha ben doğum yapıcam mı o hafta belli bile değil, normal doğum çünkü geleceklermiş yahu bana soruldu mu ? Ben çocuğun pusetini bezini bilmem neyini bu pazar zaten annemlere verdim eşimde bunu biliyor şimdi bana böyle diyor gerçekten aşırı geriliyorum daha evleneli 1 sene olmadan sıkılmaya başladım. Odanın birine benim bazamı koydular annemler ki en başında gelirlerse orda yatarlar diye ben onlar yüzünden kendime küçük oturma odası bile yapmadım ama yetti nikah günümde geçen sene nikah günü eve 15 20 kişi geldi yedi içtiler daha ben evime adım atmadan artık gözüm mü açılıyor bilmiyorum bazı şeyler batmaya başladı ben ne yapmalıyım işin garibi geliyorlar babamın da sırtına küfe oluyor kayınpederim ayağından rahatsız otobüsle geliyorlar babamda araba bazen oluyor bazen olmuyor onları bir yerlere taşımak da oka düşüyor e mazot ne kadar adam dünürü diye yani.. erkenden gelmeleri bize yük olmaktan başka bişey değil kuyruk adeta, ben gelmesinler demedim ama bana kayınvalidem başından 27 sini katınca ki en doğal hakkım annemle kalmak istemem dün eşimin aklına soktular eminim bebek evini ne anlar çocuk dibini bile zor görüyorken saçma sapan seyler eşimle işe gitmeden boş yere kavga ettik ona üzülüyorum birazdan işe yolcu etmeyi bile düşünmüyorum o derece sinirliyim
Alıntı Yorumla Şikayet Et •••
KalınİtalikAyrıntılı Düzenleme…
Link EkleGörsel EkleAyrıntılı Düzenleme…
UndoAyrıntılı Düzenleme…
Önizleme
Yazı BoyutuYazı RengiYazı TipiListKonumlama
- Sola Yasla
- Ortala
- Sağa Yasla
- Justify text
Paragraph formatÜstü ÇiziliAltı Çizili (Underline)Inline spoilerInline code
İfadelerAlıntıMedyaTablo EkleInsert horizontal lineSpoilerKod
RedoToggle BB codeBiçimlendirmeyi KaldırTaslaklar
Mesajınızı yazınız...
Dosya Ekle Benzer Konular
G Kızlar aile ilişkisi ile ilgili fikrinizi almak istiyorum,sizce ne yapmalıyım? Yorumlar
15 Bugün 10:04 D Keşke biraz ince düşünceli olsa herkes... Bebek özlemi Yorumlar
14 Bugün 12:46 [IMG alt="ailurophilee"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1116/1116949.jpg?1681146490[/IMG] Nasıl Bir Şeyin İçine Düştüm Off Yorumlar
140 Pazartesi 15:38 5 yine görümce sorunu Yorumlar
30 1 Nisan 2023 L Sevgilimin seküler ailesi ve benim bağnaz ailem Yorumlar
26 Cumartesi 16:38 Paylaş
Community platform by XenForo® © 2010-2022 XenForo Ltd. kadinlarkulubu.com; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Hukuka Aykırılık Bildirimi'ne
buradan ulaşabilirsiniz.
X