• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi....

ne yapmalarını bekliyorsunuz arayıp sormuyorum onlarda beni aramıyorlar diyorsunuz.Etki tepki meselesi.Sizi sevmeselerde oğulları için sizinle iyi olmak zorundalar.Yoksa onlarında çokta bayıldığını zannetmiyorum bu duruma.

ne yapmalarını bekliyorsunuz arayıp sormuyorum onlarda beni aramıyorlar diyorsunuz.Etki tepki meselesi.Sizi sevmeselerde oğulları için sizinle iyi olmak zorundalar.Yoksa onlarında çokta bayıldığını zannetmiyorum bu duruma.

ben bir yıl boyunca aradım
artık aramıyorum...
onlar aramadıkları ve ilgisiz oldukları için

artık aramıyorum...
Arkadaşım ben seni çok iyi anlıyorum maalesef.
Aynılarından benim başımda var, daha bir kap bir şey getirdiğini bilmem. Aramaz sormazlar akraba düğünü varsa elli kere taciz ederler. anası sürekli telefonda ağlar.. Ben boşanma noktasına kadar geldim 5 ay önce. Benim ailemde boş ver senden bir şey istemiyorlar ya diyor ama insan deliriyor bu kadar görgüsüz insanlar karşısında. Her zaman işlerine geldiği gibi davranırlar aynen seninkiler gibi paraya ihtiyaç olursa söyle demeler falan...Borcun içinde boğuluyoruz hala ihtiyacın var mı..

Velhasıl ben çözüm bulamadım ve ananla babanla bir kere daha konuşursam koparacağım bu işi yeter ben çekemiyorum dedim ve o saatten sonrada hiç görüştürmedi. Bayramlarımızı ayrı geçiriyoruz o kendi anasında ben kendi anamda. Ailemi de arayıp sormuyorlardı zaten bizimkilerde vazgeçti. Eşimde memleketine gitmek istiyordu; al biletini kendin git zaten 14 gün tatilim var bende annemi alıp başka bir yere tatile giderim dedim o konuyu da kapattı ki aşırı sinirli biridir.
Bence rest çekmeden olmuyor. Çeke çeke sen hasta olursun kuzum, koyuver gitsin bence. Ha böyle ömür boyu sinir olarak yaşanır mı? Yaşanmaz bence bu yüzden boşanacaksak ta boşanalım ne olacak yani

başka şehirdesiniz ayrısınız yani. Görüştüğünüz zamanda iyi davrandıklarını söylüyorsunuz yalandan da olsa. sonra yine yuvanıza dönüyorsunuz. sizin yerinizde olmak isteyen kaç kişi vardır eminim. Ben ortada bir sorun göremedim bence sizde büyütüp takmayın sormuyorlarsa sormuyorlardır en azından kanlı bıçaklı değilsiniz. sizde onların davrandığı gibi davranın anlıyorum tavırları yakın olmaları samimi gelmiyor. bunu bile bile sizde samimi olamazsınız istesenizde ama en azından etki tepki meselesi yapın nasıllarsa öyle olun görüştüğünüzde olur biter ve bunu sadece aynı şehirde olunca yapacaksınız. Yakın olsaydınız ne yapardınız bir de öyle düşünün. neler yaşayanlar var bence durumunuz da bir problem yok illaki birşeyler çıkıyor zaten. hakaret duymamışsınız kötü tepkilere maruz kalmamışsınız hoş benim gözümde aynı şey samimiyetsiz insan herşeyi yapar hele kuyruguna basarsanız o zaman yüzlerini ortaya istemeden de olsa dökerler ondan sonra asıl size iyi davranıyor gibi yapsalar boşa şuanki halinzden daha zor durumda olurdunuz. ama olsun anlattıklarınızda gerçekten bir şey yok başta en önemlisi ayrısınız gözünüz görmüyor daha ne olsun sırf bu yüzden istesenizde birbirinizi görmediğinizden aranız bu anlattıgıız olay dışında daha da büyümez .. hem olayda da birşey yok.. bence onlarda kendince düşünüyor olabilir oğullarından ayrılar belki içten acı cekiyorlar acıları onu bu hale getiriyor kimse oğlundan uzakta kalmaya dayanamaz başka şehirde bir de belli ki oğlu için iyi size, yinede kalkıp oğlumu peşine taktı gitti olayları yok sizde eşiniz için iyi olun arayın sorun bence yine de aranızda bir problem yoksa o kadıncağızda belki en azından oğlunun vefalı biri ile evli olduğunu düşünerek bir nebze rahatlar. zaten gelin kaynana terimi ülkemizde var olan bir şey kim 4 4 lük yaşıyor. kaldıramayacağınız bir konu değil

Son düzenleme:
Kızlar Merhaba,
Çözümü yok biliyorum ama yıne de ıcımı dökmek istedim.
Bir bucuk yıllık evliyim
Bu ıkıncı evliliğim.
Eşimi çok sevıyorum o da beı cok sever , çok ilgili, çok merhametli bir eş.

Eşim başka sehirden benim yasadıgım şehire geldi evlendiğimiz zaman.
Burada düzenımızı kurduk.
Eşimin ailesi ile tanışma döneminde , nişanlılık döneminde oldukça iyiydik.
Ailesini çok sevıyordum , ilk evlılığım eşim ve eşimin annesi ablaları yüzünden bitmişti.
İlk eşim çok bemcil , vefasız , evlilik sorumlulugunu alamayan biriydi.
Ve bitti.

Şimdiki eşimin ailesi ile tanısınca ve çok iyi ilgili insanlar olduklarını düşünürken çok mutlu idim.
Basından beri eşimin benim yasadıgım sehıre geleceği belliydi ,ne zaman bu kesınlesti ve biz evlilik için gün aldık eşimin ailesinin tavırları tamamen değişti.

Şuanda aramız çok soğuk , ben evliliğimizin basından beri bazı seyleri hep görmezden geldim , duymadım , unutmaya calıstım ama artık onların gerçek yüzlerinin farkındayım ve tahammül edemıyorum.Ben arayıp sormuyorum , artık onlar da beni aramıyorlar.Ancak eşimle görüştüklerinde sürekli güzel gelinimiz ne yapıyor , sizi çok özledik eceyi de öp bizim için falan dediklerinde cinlerim tepeme çıkıyor.

Karsımda cok politik insanlar var ve eşim de ailesinin yapısını biliyor, annem kardeşlerim malesef benim yanımda bir başka kadın istemıyorlar diyor.
Eşim ailesini tanıyor ama onların davranısları bu sekılde değil, mesela yüzyüze görüştüğümüz zamanlar bana haddnden fazla ilgili davranıyorlar, sarılmalar , öpmeler , tatlı dilli konusmalar falan ama biz ordan ayrılıp kendi yasadıgımız sehıre dönunce sanki yabancı oluyoruz.

Politik insanlarla nasıl başa cıkabılırız , ben bunu beceremıyorum...
Ee ne guzel dengesiz değiller. Sizde aynaları olun onların. Yanlarında pamuk elli annem moduna girin. Eşiniz iyi bir insanmis kıymetini bilmek lazim bence.
Rabbin ağzınızin tadini bozmasin inşallah

Bence siz karşı taraftan ilgi bekliyorsunuz. Hiçbir şey beklemezseniz sorun kalmayacak. Ne güzel mesafeli duruyorlar, daha ne istiyorsunuz. Emin olun yakınlaşırsanız daha çok sorun yaşarsınız. Mesafeler, sınırlar aslında ilişkilerimizi korur.

Kızlar Merhaba,
Bir bucuk yıllık evliyim
Bu ıkıncı evliliğim.

Ailesini çok sevıyordum , ilk evlılığım eşim ve eşimin annesi ablaları yüzünden bitmişti.
Ve bitti.

Şimdiki eşimin ailesi ile tanısınca ve çok iyi ilgili insanlar olduklarını düşünürken çok mutlu idim.
Basından beri eşimin benim yasadıgım sehıre geleceği belliydi ,ne zaman bu kesınlesti ve biz evlilik için gün aldık eşimin ailesinin tavırları tamamen değişti.

Şuanda aramız çok soğuk , ben evliliğimizin basından beri bazı seyleri hep görmezden geldim , duymadım , unutmaya calıstım ama artık onların gerçek yüzlerinin farkındayım ve tahammül edemıyorum.Ben arayıp sormuyorum , artık onlar da beni aramıyorlar.Ancak eşimle görüştüklerinde sürekli güzel gelinimiz ne yapıyor , sizi çok özledik eceyi de öp bizim için falan dediklerinde cinlerim tepeme çıkıyor.

Karsımda cok politik insanlar var ve eşim de ailesinin yapısını biliyor, annem kardeşlerim malesef benim yanımda bir başka kadın istemıyorlar diyor.
Eşim ailesini tanıyor ama onların davranısları bu sekılde değil, mesela yüzyüze görüştüğümüz zamanlar bana haddnden fazla ilgili davranıyorlar, sarılmalar , öpmeler , tatlı dilli konusmalar falan ama biz ordan ayrılıp kendi yasadıgımız sehıre dönunce sanki yabancı oluyoruz.

ben bir şey göremedim, yanyanayken iyilermiş, uzaktayken sadece soğuk oluyorlarmış, tel konuşmalarını sevmiyorlardır, bende öyleyim sıkılıyorum ama yüz yüze gayet güzel muhabbet oluyor, politik bir olay yok bence, evliliğini tehlikeye sokmuyorlarsa bence mantıklı bile karşındakiler

Benim yasadıgım sehıre gelmelerıne evet üzülmüş olabilirler
ama eşimi ankaraya geri gelırsen sana ev alırız,kiranı biz öderiz, sen de bizi bırakıp gittysen biz artık kimseye güvenemeyiz gibi soylemlerde bulunmaları gerekmıyor
kvalidem çok tatlı dilli, sürekli ağlayarak psikolojik baskı kuruyor
eşim üzülüyor bu sefer , e o uzulunce ben de üzülüyorum.

yaw olabilir annedir isteyebilir evladını aynı bulunduğu şehirde, anneler isterler hep bu konuda, ama gitmezsiniz olur biter, yani her şey güllük gülistanlık olucak diye bir şey yok

Kızlar Merhaba,
Bir bucuk yıllık evliyim
Bu ıkıncı evliliğim.

Ve bitti.

Sizde politik olacaksınız...

O aileyi aramadığınızda eşiniz sorun çıkarmıyorsa
Bırakın takmayın fazla
Eşinizle kendinizin huzurlu olması önemli.

ben bir şey göremedim, yanyanayken iyilermiş, uzaktayken sadece soğuk oluyorlarmış, tel konuşmalarını sevmiyorlardır, bende öyleyim sıkılıyorum ama yüz yüze gayet güzel muhabbet oluyor, politik bir olay yok bence, evliliğini tehlikeye sokmuyorlarsa bence mantıklı bile karşındakiler

telefon konusmalarını sevıyorlar. bize karsı gelınce sevmıyorlar
ben de telefonda konusmayı sevmem ama hastalık oluyor,sağlık oluyor usulen de aranması gerekır 1 dakıka konusur kapatırsın.ben de cok bayıldıgımdan aramıyordum yani onları.

O aileyi aramadığınızda eşiniz sorun çıkarmıyorsa
Bırakın takmayın fazla
Eşinizle kendinizin huzurlu olması önemli.

eşim arama sorma bayramdan bayrama ararsın gider gelırız zaten uzaktalar diyor
eşim bana karsı gayet anlayıslı
ama ben onların bu kadar ilgisizliklerine ragmen rol yapmalarına tahammul edemıyorum
ablası mesaj atıyor koskoca 45 yasında kadın
canım kardeşiiiiiiimmmmm
çok özledimmmmmm
seni cok sevıyorummmmmm ( yanına da 10 tane kalpli opucuk koyuyor)

deli oluyorum.

Kızlar Merhaba,
Bir bucuk yıllık evliyim
Bu ıkıncı evliliğim.

Ve bitti.

e birlikteyken iyilermiş. ne bekliyorsunuz daha siz. soğuklarmış da aramıyorlarmış da. e ne gerek var zaten bunlara.
ideal kayınvalide ve görümceler mis gibi işte.

Ben bir sorun görmedim
İlle de sizi aramaları gerekmiyor, sizde onları aramıyormuşsunuz zaten
Sende onlar nasılsa öyle ol, olsun bitsin
Eşin zaten ailesinin farkındaymış

Bence siz karşı taraftan ilgi bekliyorsunuz. Hiçbir şey beklemezseniz sorun kalmayacak. Ne güzel mesafeli duruyorlar, daha ne istiyorsunuz. Emin olun yakınlaşırsanız daha çok sorun yaşarsınız. Mesafeler, sınırlar aslında ilişkilerimizi korur.

niyetim çok içiçe olmak değil.
mesafeli olmak ayrı birsey düşüncesiz olmak ayrı birsey
gecen aylarda kvalidem bize kalmaya geldiğinde 3 gün boyunca ağladı evde
inanın hiçbirseye el sürdürmedim ki kendisi çok dinç bir kadın
yüzmeye gider,platese gider, yuruyuse gider,ona ragmen ben yemek hazırlarken hep salonda yattı ve ben hazırladım yedık gerı salona gidip uzandı
ben zaten kendısıne bırsey yaptırmam ama bu kişi anne ise ben de calısan insanım usulen de olsa ececim yapılacak birsey var mı demeli.yanlış mıyım?
onu da gectim , görumcem ile aynı evde yasıyorlar ,gunde elli kere telefon actı gorumcem ankaradan ve kayınvalıdem gorumcem her aradıgınde telefonda agladı.
gorumcem ne oldu anne neden aglıyorsun dedıgınde (telefondan sesı dısarıya gelıyor) yok bırsey yavrum dedi.
siz gorumcemın yerınde olsanız ne dusunursunuz?
ece neler yapmıs sana bakalım neler hazırlamıs dıye sordugunda telefonda sessiz kaldı.eşim annesı ve ben yemek masasındaydık. gorumcem de anladım bırsey hazırlamamıs neyse ıdare edeceksın dedı.( dört dörtluk sofra kurup ozenmıstım evimize ilk gelişiydi)
gorumcem en sonunda telefonda kvalıdem agladıkca, anladım anne sana ankara yaramıyor birdaha gitmek yok dedi
beni düşürdüğü durumu gorebılıyor musunuz.
bu mesafe değil ayrı durum

artık aramıyorum...
Biz aynı şehirdeyiz
Bizde aramayız birbimizi
Ama bu bana sorun gibi gelmiyor
Gidip gelince de tabi hoş beş sohbet ediliyo
Bunun iki yüzlülükle ilgisi yok
Görürsen konuşursun görmezsen aramak bile aklına gelmez mesela
Sen pamuklara sarılmayı bekliyorsun gibi

e birlikteyken iyilermiş. ne bekliyorsunuz daha siz. soğuklarmış da aramıyorlarmış da. e ne gerek var zaten bunlara.
ideal kayınvalide ve görümceler mis gibi işte.
madem soguklarsa ,her telefonda oğullarını ya da kardeslerını dusunuyorlarmıs gibi ,çok ilgilermiş gbi aglayıp zırlamalarını ıstemıyorum
içleri ne ise dısları da oyle olsun ıstıyorum

Back