Eşimin Ailesi

ne barıştırmak için uğraş nede böle küskün devam etmesi için çaba sarfet... hiç karışma bence.. ister böle devam etsin ister barışssınlar..

ancak kesinlikle ve kesinlikle sizden sağlık durumu hariç maddi destek göremiceklerini belirt bence eşine ve ailesine....

ayrıca ne taktınızki ne soruosunuz demen gayet yerinde bi cvp olmuş, kendilerinin bişe yaptığı yok eşin dostun verdiği taktığı 2-3 altına göz koymuşlar ne ayıp lmaz:

kızım kusura bakmayın bişe yapamadık size demeleri gerekirken gamyoncuiremsu

offf zor işler bunlarrr :sinifsinif:

ya buarada aramızda kalsın yazmışın Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3

tamam siteden dışarı çıkmaz merak etme :roflol:

ya buarada aramızda kalsın yazmışın Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3

tamam siteden dışarı çıkmaz merak etme :roflol:

Teşekkür ederim çok anlayışlısın kaydirigubbakcemile3
Kimseden korkum yok ama eşim üzülür zaten çok hasta garibim senağlama
4 aydır sinirden kendimi yiyorum kimselere anlatamadım burda hiç arkadaşım yok
Annem babam duysa çok üzülür aklı bende kalır diye anlatamadım
Biricik kardeşim zaten çok uzaklarda zor şartlarda derdi ona yetiyor
Burda anlattım biraz içim soğudu
Hepinize çok teşekkür ederim

ya bılıyo musun bence hıc uzulme en azından cok sanlısın cunku esın yanında..benım kocam olamayan adamın babasıgılde bısı takmadı, takmadıgı gıbı .....'babam cok harcama yaptı' deyıp altınları paraları babasına tuttu verdı..

sen şimdi bırak artık bişey taktılar, takmadılar v.s olaylarını. benim de eşimin ailesi pek bişey yapmadı. sadece nikahta 3 adet incecik bilezik taktılar.zaten set v.s bişeyin hiç lafı olmadı ne yaptıysa eşim yaptı. bence düşünme artık bunları. mesafeni koy, para v.s kesinlikle hiçbişey verme. zorunlu haller dışında da görüşmemeye çalış. bu tazr yüzsüz insanlar en ufak bi ışık gördümü yapışırlar..

kendi düğünümü görür gibi oldum ama seninkiler fazla ileri gitmiş..

benim setimi alacağımız zamanda kayınpederim kzım istediğini al dükkan senin demişti kuyumcuda..bende zaten altın sevmem kibar her zaman kullanabileceğim bir set almıştım ben zannettimki kayınpeder ödeyecek..ben beğendikten sonra eşime dönüp şukarmış fiyatı ödede çıkalım dedi.

kayınpederimle kayınvalidem sadece 2 bilezik taktılar bana düğünde sonradan öğrendimki onlarıda eşim alıp vermiş bunları takın diye..çöplerini görmedim..alış verişe çıktık.çamaşır falan alınırya nerdeeee kayınvalidem hiiçç oralı değil 1 takım aldım onuda eşim ödedi..onlarda süs gibi yanımızda dolaştılar..aradan zaman geçti düğünden sonra aynen seninkiler gibi kayınpeder altınları sordu..sanki düğünü kendi yapmış takıları kendi almış borcu varmışta onu ödeyecekmiş..vermedim tabiki..yine sonradan öğrendimki kayınpederin bir arsası var onun üstüne inşaat başlatmak için mütehite para verecekmiş...hani insanın cebinde parası olmazda maddi durumu kötü olur o zaman dersinki tamam zorlamanın alemi yok..adamın parası yok olsa alacak..ama arsa bağ bahçe istemediğin kadar..3 milyar bir aylık maaşı adamın..böyle olunca demekki diyorum gönlünden gelmiyor insanın veya cimri neyse..

senin sorununa gelince sakın karışma kendini yıpratma sonra aramızı açtın diye senden bilirler böyleleriyle uğraşılmaz..ama şuda var altınlarını kimseye verme..birde sakın eşinin ailesinden biriyle bu sorunlarını paylaşma(elti,görümce v.b.) sen eşinle iyi geçin zaten kim iyi kim kötü kim doğru kim yanlış anlar o..

ama şuda var altınlarını kimseye verme..birde sakın eşinin ailesinden biriyle bu sorunlarını paylaşma(elti,görümce v.b.) sen eşinle iyi geçin zaten kim iyi kim kötü kim doğru kim yanlış anlar o..

Eşimle ağız birliği ettik soran olunca
Altınları bozdurduk borca bile yetmedi ki hala borç ödüyoruz diyoruz
Yoksa yerler bizi cokacimcoook
Zaten kimseye derdimi anlatamadığım için buraya yazdım
Eşim iyileşsin başka bişey yıkamaz bizi

Bence nötr ol..
Ne barışsın diye çaba harca ne de küs kalsın diye..
Barışırsa da,mesafeli davranırsın gidip gelme konusunda..
Eşinle fikirbirliğiniz varsa daha ne istersin..Gerisini boşver..
Sen eşinin sağlığına dikkat et şimdilik..

Yaşadıklarının benzerlerini bende yaşadım.sakın barıştırmaya kalkışma.benim kayınpederde istemeye
geldiklerinde biz oğlumuzun arkasındayız dediler .meğerse çelme takıp düşürmek için arkasındalarmış.sen ne güzel uzaktasın .biz bide altlı üstlü oturuyoruz.slm bile vermiyorum eşimde kapıda görürse slm verir ailesinin evine girmez.benimde eşim ev yaptırdı araba aldı eşyasını aldı.düğün günü yaklaştı bişey yapmıyolar annem söylendi .3 bilezik taktılar salon perdesi halısı falan 3 milyar falan harcadılar ben ise 15 milyarlık çeyiz yaptım eşim her ay 3 milyar borç ödüyodu..seninki nasıl ülser olmuş benim eşimde kalbine sancı giriyo kıpırdayamıyodu.gördükleri halde oğullarına acımıyolardı.düğünde eşimin üstündeki takıları alıp borçları varmış onları ödiceklermiş takı odasında hazırlamışlar torbayı görümceyle kaynana ben hiç verirmiyim düğünün ertesi sabahı tartıştık o günden beri konuşmuyorum.ellerinede 1 buçuk milyar falan geçmiştir ceplerine attılar.hep etrafa oğlunuda benide kötülüyo.geçenlerde emekli olcaklarmış 30 milyar kredi çeksin diye kayınpeder eşimin yanına gelmiş.eşim bide burda esnaf .yakın zamanda işyerimizi değiştirip ilerde başka yere taşınmayı düşünüyoruz.yakınında olmadıkları için böyle düşünüyosun emin ol görüşmemeniz daha hayırlı birbirinize destek olun köstek olanları yuvanızdan uzak tutun

Kızlar bizim için dua edin Eşimle daha büyük bi hastaneye gidiyoruz
Birazdan yola çıkıyoruz. Yarın özel bi hastanede tetkikleri yapılacak
Bi tedavi yöntemi araştırılacak ailesi ise şimdiye kadar olduğu gibi aramicak
Maazallah ya para istersek dimi
İnşallah eşim sağlığına kavuşsun ben kimseden bişey istemiyorum
Çalışıyoruz çok şükür para pul olur kazanır biriktiririz
En önemlisi sağlık
Haftaya görüşürüz inşallah iyi haberlerle gelirim

geçmiş olsun canım .hiç canını sıkma. Allah şifa versin.

ayyy çok sinirlendimm:mymeka:
bence siz hiç karışmayın. daha güsel işte görüşmezsiniz. hem suçlu onlar tabii sizi düşünmezler kendi açılarından düşünürler kendilerini haklı görürler. keyfini çıkarın bu anın.
bana da düğünümde eşimin ailesi hiç bişey takmadı . eşimin aldığı bilezikleri taktılar. çok şaşırmıştım. ilk mürüvetleri insan bişey takar die. :çok üzgünüm:bi benimkiler değilmiş yani. düğünden sonra borcumuz çokdu. düğünde onlara verilen paraları vermediler. benim ailem verdi (Allah razı olsun)
şimdi eşimin ailesine gitmek bile istemiyorum. ama ALLah herşeyi görüyo. yanına bırakmıyo ...
canım sen eşinle iyi geçin üzmeyin birbirinizia.s.

şaka gibi gerçekten sinir bozucu olaylar.
insan görüşse bile sinir olur,sağlıklı iletişim kuramaz
sinir olup olup eve gelip ağlarsın.
sen hiç görüşme.bayramda ellerini öpmeye bile gitme bence.haketmiyorlar
hakedenin eli öpülür.

Yine derdimize bi çare bulamadık
Bissürü ilaçla geri döndük
Eşime çare ararken benim sağlığımda bozulmaya başladı :sinifsinif:

Öncelikle çok geçmiş olsun. Eşin eğer kendi babası ile barışmak isterse hayır deme. Ama beni de bu konuda zorlama, sen istersen ziyaretlerine git, ama benim gelmem için ısrar etme diyebilirsin. Zor bir durum. Sen eşine destek ol, iyileşmesi için bu stresli meseleleri açma, üstüne sünger çek. Ailesi ile de konuşmak zorunda değilsin. Eşinin sağlığı her şeyin üstünde... Tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…