Eşimin Ailesi

Rahatsızlığı mi var eş ailenizin gen problemi falan hani kaybolurlar pat bayılırlar nerdeyim kimim gibi? Niye birbirlerini takip ediyorlar yasadışı işlerimi var hasimlari falanmi ? Ben anlamadım

Ay bu ne saçmalık be hiç sevmem birbirlerine böyle yılık yılık yapışık insanlar sen abartmıyorsun

Galiba o uygulama karşılıklı olunca çalışıyor yani biri takip ediyorsa, öteki de edebiliyor. Ben böyle şey duymadım diyemeyeceğim, ben de karşılaştım böyle garip bir durumla. Kuzenimin sözlüsü (ikisinin de yaşları 30+) ailesinden uzakta yaşıyor ve kuzenimin yaşadığı şehirde doktor adam. Annesi (eşi vefat etmiş dul) ve ablası koskoca adamı takip ediyor. Bir keresinde yazlık bir ilçede taksiye binmişler bir yere gidecekler, taksi de biraz hızlı gitmiş galiba ve adamın annesi aramış "nereye gidiyorsunuz siz bu kadar hızlı şekilde yer değiştiriyorsunuz?" diye. Kadın merak etmiş. Ben de kuzenime ne diyeceğimi bilemedim:)

Allahim hergun daha nasil bir sacmalik duyabilirim ki derken bir yenisi ekleniyor. Ne alaka ya abisi aradiginda musait degilim deyip sonra arayabilir. Bu mu bahanesi. Sadece esiniz degil sizde bu vesileyle adim adim takip edilmis oluyorsunuz. Ne munasebet yani. Esinizin telefonundan girip uygulamayi kaldirin. Taviz vermeyin lutfen bu konuda. Aralarinin iyi olmasi bsska birsey surekli takip edilmek bambaska birsey

Galiba o uygulama karşılıklı olunca çalışıyor yani biri takip ediyorsa, öteki de edebiliyor. Ben böyle şey duymadım diyemeyeceğim, ben de karşılaştım böyle garip bir durumla. Kuzenimin sözlüsü (ikisinin de yaşları 30+) ailesinden uzakta yaşıyor ve kuzenimin yaşadığı şehirde doktor adam. Annesi (eşi vefat etmiş dul) ve ablası koskoca adamı takip ediyor. Bir keresinde yazlık bir ilçede taksiye binmişler bir yere gidecekler, taksi de biraz hızlı gitmiş galiba ve adamın annesi aramış "nereye gidiyorsunuz siz bu kadar hızlı şekilde yer değiştiriyorsunuz?" diye. Kadın merak etmiş. Ben de kuzenime ne diyeceğimi bilemedim:)

Yok artık bu ne ya ? Bunu genelde ergen sevgililer yapıyor.Şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…