Eşimin ailesi

Sizi çok çaresiz hissettim. Ancak ben olsaydım küçük bir cinnet geçirmeyle her şeyi halledemedim. Sizi çok anlayışlı ve uysal buldum. Eşiniz çok mu aile sevgisi almışta memleketine tayin istemeyi düşünüyor. 12-13 çocuğun en küçüğü. Bir de o kadar çocuk içerisinden neden ameliyatı sizin yanınızda olacak. Ben olsaydım eşimin burnundan fitil fitil getirirdim. Kp normal olsa başımın üstünde yeri var ama anlattığınız gibiyse Allah tez zamanda yanına alsın diye dua ederdim

Bacım Allah yardımcın olsun 13 tane kardeş aboo
Millet 3 tanesiyle başa çıkamıyor.
Üstelik huysuz kayınpeder ve kaynana
Sakın ama sakın tayini o ilçeye aldırmamaya çalış kendi evinde nefes alacak yerin kalmaz.
Geleni gideni yeğeni, torunu, kuzeni amcası bitmez.
Kayınpederinde tedavisi bittikten sonra dahada size getirememeye çalışın ne denilir ki?

Abileri çok ısrar ediyor neymiş efendim yanımızda yakında olsunmuş onu kral gibi yaşatırız bilmem ne saçma sapan konuşuyorlar.. Eşim anne ve babası için yakın olmak istiyor hasta oldukları için bişi olur korkusu yaşıyor. Ben zaten gelmem dedim hele aile apartmanına aslaa.. Kendi dairemiz de var kp ve kv dairesinin karşısında. Kirada şuan. İşte kaynanam şey diyor evin karşısına taşının da juyu bana kahvaltı hazırlar yemek yapar resmen hizmetçi arıyorlar diğer gelinleri temizliklerini yapıp gidiyor o kadar.. Arada yemekte yapıp getiriyorlardır. Dedim ya ben 1 sene yasadım kimsenin kalbini kırmıyım aman yaşlıdır, saygı duyuyim kafasındayım kindar biri değilim. Ailemde böyle şeyler görmedim. Tayininiz çıkınca beyaz eşyasısını herseyi biz alırız boşuna eşya almayın burda kalın dediler.. Neyse inandık inanın tayinimiz çıkınca gidip 2.el eşya aldık onlar sadece otobüs biletimizi kesip gönderdiler hayır yani bir iyiliklerini de görmedim. Abileri inşaat yapıyor eşime arabanı sat burdan size sıfır daire vereyim diyor eşimin aklına giriyorlar..

Kessinlikle öyle evin içindeyken ne misafiri bitiyordu ne çayı..ne yemeği.. Odama çekilip dinlenemiyordum kayınvalidem pat diye yatak odama dalıyordu özel bir alanım yoktu.. Tayinimiz çıkınca başka şehire taşındık, Yatak odamı bile bana sormadan diğer oğluna verdi şey diyor birde hela l et helal ettim yani yeter ki kurtuluyim diyordum o kadar kötü bir ortamdı..

Eskiden böyleydi korunma yöntemi vs bilmiyormuş zor şartlar altında bu kadar çocuk. Şimdi öyle değil en azından en fazla 5 - 6 tane mesela en büyük eltim 42 yaşında 6 çocuğu var ondan diğer ki eltimin 5 tane diğer eltimin 3 yeni gelin geldikçe az çocuk yapmışlar yani..

Erkeklere ne kolay degil mi. Maymunlarin arasinda yasamak zaten bok attiklari icin zor, yoksa cok hareket ettiklerini görmezden gelir insan
İnanın eşim de farkında hatta ablası da taşının dedi o kadar herkes evimizi taşımamıza meraklı ki.. Eşim ablasına kızdı abla ben 1 haftadır strese girdim siz sorunlara alışmışsınız birde taşınsam kanser olurum dedi. Farkında ama çelişki içinde anne ve babası için

Abartmıyorsunuz ama kalıcı bir süreç değil diye düşünüp sabredeceksiniz.
Eşinize de bak sabrediyorum geçici durumlarda destek oluyorum sana kendim desteğe muhtaçken bile ama oraya taşınmak yuvamızın huzurunu mutluluğunu kaçırır diyeceksiniz.

Annesini babasini düsünecek yeterli kardes var orda. Düsünecek birsey yok. Yalniz olsalar anlarim, ama böylece bile bile düzeninizi bozmaya gerek yok

Görümcemin karakteri böyle diğer eltimlere karşı da böyle. Zaten eltimler asla onunla muhatap olmaz ben de muhatap olmadım. Zamanında kardeşi için başka kız istiyormuş beni öğrenince bir kuyruk acısı oluşmuş durumda.. Ben asla onun seviyesine inmem çünkü herkes biliyor nasıl karaktere sahip olduğunu

Annesini babasini düsünecek yeterli kardes var orda. Düsünecek birsey yok. Yalniz olsalar anlarim, ama böylece bile bile düzeninizi bozmaya gerek yok
Evet o yüzden annesi ve babasını kimse yanına almamış, çünkü babaları geçimsiz. Bizim kirada olan bir daire var onların karşısında tüm hizmetler bana kalır diye gelmemizi istiyorlar eşim için hava hoş anne babasıdır ya.. İşte Eltiler Arada gelir bir temizliğini yaparlar bir tas çorba verirler giderler.

Ülke gerçeklerine o kadar da uzak değiliz aslında. Eşim de güneydoğulu mesela. Akrabalarında en fazla 7-8 kardeşli olanlar var, onlar da bir önceki kuşakta. 13 çocuk biraz fazla geldi sadece. Bir kadının sürekli hamile olması lazım herhalde.

Eh o zaman herkesin neden gelin diye yirtdirdigi belli. Sakın ha. Siz geldikten sonra o tas corba da gelmez

Muhatap olmadıkça kendi borusunu öttürmeye çalışıyor işte. Bazıları dünyanın kendi ekseninde döndüğünü zannediyor. Bir defa ağzının payını veren olursa siner kalır.. Tecrübe ile sabit.

Sürekli kalmayacaksa idare et.Baya kardeşlerimiz sırayla baksınlar.

Neler oluyor mesela gerçekten merak ettim.Neler yapılıyor sizi bu kadar üzecek

Ben çocuk sayısına takıldım, bu kadar kalabalık aileye gelin gitmek cesaret ister tebrik ederim, sorunun biri biter biri başlar offf, işiniz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…