Eşimin ailesi

Bugun hastaneye götürdü eşim bende bilmiyorum tam olarak umarım gerek kalmaz

Tum suç annenizin biliyomusunuz. Cok kiziyorum boyle annelere.sahip ciksana kizina. Arasana damadini hayrola kizimin iki kucuk bebegi var babani ne diye getirdin senmi bakacaksin nasil karar verdiniz yol yordam nasil olacak diye soracagina sahip cikacagina idare et diyor. Evlendigim ilk sene boyleydim.ucuncu senede kansere yakalandim simdi iyi niyetle birsey dedikleri anda evi baslarina yikiyorum.degil kalmaya oturmaya dahi gelemiyorlar. Eger ben birileri yuzunden tekrar hadtalanacaksam o stresten benimle beraber onlarda ölsün ölmeli. Kimsenin kani benimkinden kirmizi degil kimsede benim canimdan kiymetli degil. Kendinize gelin o gorumceyede haddini bildirin. Kayinpederinize yuz vermeyin ne demek kapi carpma al cocugun oyuncaklarini. Sen sınırlarini ciz. Ben ilk senemde bile yine senin kadar degildim. Burasi benim evim cocuklarinin alani siz yataginizdan inmeyin diyeceksin. Esine soyle. Eger tayinide oraya aldirmayi kesin kafasina koymussa sen yavastan gizliden birikim yap kenara.kanser olan elti her zaman aklina gelsin. Her haksizlikta onu getir aklina inan guclu olursun. Cunku o acilar cekilecek acilar degil Allah dusmanima vermesin

Konu eşinizin ailesi değil ki eşiniz
2 çocukla babasını peşine takıp hasta adama baktıracak, ailesine karşı en hayırlı evlat oldu bravo madalyayı haketmis
Önceden babasıyla konuşmuyormuş.. Babasının istediği bölümü okumadığı için.. Ve şimdi eşime muhtaçlar evet eşim babasıyla arasının iyi olması için herşeyi yapar geçmişte ona karşı hata yaptığını düşünüyor..

Biz de doğuluyuz, köydeki dede evimi tarif ettiniz resmen. Hiçbir şey anlatamazsınız maalesef. Şu an mecbur bakıyorsunuz, sonra gönderip uzak yaşamaya devam edin. Gitmeyin. Midem bulanıyor uzun yolculukta çocuklarla da zor oluyor, falan deyin. Arayıp sormayın da. Her hasta olan size gelir bu gidişle

İnanın sadece 10 gün kaldım ellerimde baloncuklar çıkmış ve acıyor Dr gittim stresten dedi ve eşim bunun farkında olduğu için boşuna stres yapıyorsun dedi valla uzaktayım diye şükrediyorum gercekten çok değişikler hergün sorunları çıkıyor.. Ve bunu insanlara çok kolay yansıtabiliyorlar. Çocuklarım için sustum

Beni anlıyorsunuz o zaman.. Söyledim ama eşim ısrar figan götürdü katlanırım diye gittim.. Her sene gidiyoruz bayramda.. Hamile halimle de gitmiştik uçakla gittiğimiz için sorun olmamıştı bu sefer arabayla gideriz dedi eşim.. Gezeriz dedi gittik zaten ne gezdik ne huzur bulduk

Ahh hem de çok iyi anlıyorum. Babam yeni gitti hatta yanlarına, her gün arayıp dert yanıyor, ki orada doğup büyümüş Biz gitmiyoruz, annem de gitmiyor 15 yıldır. Kesinlikle sınır çizmeniz lazım bir şekilde. İstediklerini desinler, sizin psikolojiniz önemli

Yapacak pek bir şey yok gibi.Siz susun ki eşiniz korumaya geçmesin.Belki böyle kendi bıkar, görür Sakın tayin istemeyin ama

Niye evlenmiş o zmn babası ile otursaymis
Ama evde hizmetçi var hazır yemek hazır çocuk bide babaya hemşire
Ama suç annede, ne demek idare et.
13 tane çocuğu bakmamış geline atmışlar onu da iyi bilmesinler.

Hastaneden geldiler ameliyat olacakmış doktor sen düşmüşsün ondan böyle demiş adam ne zaman düştüğünü bile hatırlamıyor taaa 50 sene önce ağaçtan düşmüş hastaneye bile gitmemiş.. Evet düşmüştüm diyor şimdi ise acısını görüyor elleri ayakları uyuşuyor boynundan ameliyat olacak, bugün yarın yatıracaklarmış..

Öncelikle geçmiş olsun. Eşiniz hastanedeyse o zaman eve getirmesin hiç hastanede bakım görsün babasna da burda daha iyi her şey elimizin altında desin. Küçücük iki çocukla gerçekten zor. İdare edin ama mesafe koyun. Eşinizde bazı şeylerin farkında zaten. Umarım kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi.

Erkeklere ne kolay degil mi. Maymunlarin arasinda yasamak zaten bok attiklari icin zor, yoksa cok hareket ettiklerini görmezden gelir insan

Çocuklarınız için neden susuyorsunuz . Siz sustukça görümcenizin çenesine vurmuş farkında mısınız. Herkese gerekli cevabı usulünce verin çekinmeyin. Kötü desinler geçimsiz desinler boşverin.
Siz sustukça sağlığınızdan olursunuz. çocuklarınızda oradan oraya savrulur toparlayamazsınız. Evlatlarınız için sesinizi yükseltin susmayınnn olan size olur.

Siz neden ben iki çocukla amelyatli birini bakamam demediniz karisi yada baska bir cocugu gelseymis sizinle cok sacma yani soyleniyorsa sizde cevap verin biraz haddini bilsin esinde kafayi yemis heralde oraya tayin istemek falan boyle biseye kalkarsa bosanmaya kadar gider diye resti cekin zaten oraya giderseniz yuva falan kalmaz ortada

Kimse gelmek istemedi açıkçası.. Kv da yaşlı kendine bile bakamıyor ki

Konuyu ve tüm yorumları tek tek okudum. Neredeyse her yoruma da ayrı ayrı katıldım. Ben de 3 senelik evliyim henüz çocuğum da yok. Senin yazdıklarını kendi yaşadıklarımla kıyaslayınca hiçbir şey yaşamamışım bu hayatta dedim yani. Eşimin bir ablası var ve ne onlarda ne bizde çocuk yok henüz. Ona rağmen bayramlarda denk gelince beni afakanlar basıyor öf ev çok kalabalık oldu zaten dar falan demeye başlıyorum :) sen sanki yüzlerce insan saydın gibi geldi yani gözümün önüne. Benim sana tavsiyem de yaşın ve koşulların ne olursa olsun asla kendini ezdiren, sabreden, içine atan gelin imajı çizme. Tam aksine insanlar sana bir şey söylemeye senden bir şey istemeye çekinsinler. Tayin konusunda çok kararlı ol hatta memlekete çıksa dahi gitme derim çünkü orada seni sonsuz bir kabus bekliyor. Kp konusunda da hastanede bakım en mantıklısı zaten alıp getirmişsiniz geri git demek olmaz olabildiğince az görüşüp muhatap olarak atlat bir iki haftayı sonra gönderin onu da kendi evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…