- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.424
Benim babaannemde öyle. 7 tane doğum yapmış 40lı yaşlarda ölmüş. Mekanları cennet olsun.40 yaşında vefat etmiş anneannem. onu hiç görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim babaannemde öyle. 7 tane doğum yapmış 40lı yaşlarda ölmüş. Mekanları cennet olsun.40 yaşında vefat etmiş anneannem. onu hiç görmedim
Bugun hastaneye götürdü eşim bende bilmiyorum tam olarak umarım gerek kalmazYani hastabakıcılık süreci çok sancılı geçmeyecekse biraz dişinizi sıkıp idare etmek zorundasınız maalesef. Evet insanlar kırılmasın aman üzülmesin yanlış anlamasın diye kendimizi paralıyoruz ama değer bilmiyorlar. Ameliyat günü falan belli mi bari en azından önünüzü görürsünüz
Önceden babasıyla konuşmuyormuş.. Babasının istediği bölümü okumadığı için.. Ve şimdi eşime muhtaçlar evet eşim babasıyla arasının iyi olması için herşeyi yapar geçmişte ona karşı hata yaptığını düşünüyor..Konu eşinizin ailesi değil ki eşiniz
2 çocukla babasını peşine takıp hasta adama baktıracak, ailesine karşı en hayırlı evlat oldu bravo madalyayı haketmis
İnanın sadece 10 gün kaldım ellerimde baloncuklar çıkmış ve acıyor Dr gittim stresten dedi ve eşim bunun farkında olduğu için boşuna stres yapıyorsun dedi valla uzaktayım diye şükrediyorum gercekten çok değişikler hergün sorunları çıkıyor.. Ve bunu insanlara çok kolay yansıtabiliyorlar. Çocuklarım için sustumTum suç annenizin biliyomusunuz. Cok kiziyorum boyle annelere.sahip ciksana kizina. Arasana damadini hayrola kizimin iki kucuk bebegi var babani ne diye getirdin senmi bakacaksin nasil karar verdiniz yol yordam nasil olacak diye soracagina sahip cikacagina idare et diyor. Evlendigim ilk sene boyleydim.ucuncu senede kansere yakalandim simdi iyi niyetle birsey dedikleri anda evi baslarina yikiyorum.degil kalmaya oturmaya dahi gelemiyorlar. Eger ben birileri yuzunden tekrar hadtalanacaksam o stresten benimle beraber onlarda ölsün ölmeli. Kimsenin kani benimkinden kirmizi degil kimsede benim canimdan kiymetli degil. Kendinize gelin o gorumceyede haddini bildirin. Kayinpederinize yuz vermeyin ne demek kapi carpma al cocugun oyuncaklarini. Sen sınırlarini ciz. Ben ilk senemde bile yine senin kadar degildim. Burasi benim evim cocuklarinin alani siz yataginizdan inmeyin diyeceksin. Esine soyle. Eger tayinide oraya aldirmayi kesin kafasina koymussa sen yavastan gizliden birikim yap kenara.kanser olan elti her zaman aklina gelsin. Her haksizlikta onu getir aklina inan guclu olursun. Cunku o acilar cekilecek acilar degil Allah dusmanima vermesin
Beni anlıyorsunuz o zaman.. Söyledim ama eşim ısrar figan götürdü katlanırım diye gittim.. Her sene gidiyoruz bayramda.. Hamile halimle de gitmiştik uçakla gittiğimiz için sorun olmamıştı bu sefer arabayla gideriz dedi eşim.. Gezeriz dedi gittik zaten ne gezdik ne huzur buldukBiz de doğuluyuz, köydeki dede evimi tarif ettiniz resmen. Hiçbir şey anlatamazsınız maalesef. Şu an mecbur bakıyorsunuz, sonra gönderip uzak yaşamaya devam edin. Gitmeyin. Midem bulanıyor uzun yolculukta çocuklarla da zor oluyor, falan deyin. Arayıp sormayın da. Her hasta olan size gelir bu gidişle
Ahh hem de çok iyi anlıyorum. Babam yeni gitti hatta yanlarına, her gün arayıp dert yanıyor, ki orada doğup büyümüş Biz gitmiyoruz, annem de gitmiyor 15 yıldır. Kesinlikle sınır çizmeniz lazım bir şekilde. İstediklerini desinler, sizin psikolojiniz önemliBeni anlıyorsunuz o zaman.. Söyledim ama eşim ısrar figan götürdü katlanırım diye gittim.. Her sene gidiyoruz bayramda.. Hamile halimle de gitmiştik uçakla gittiğimiz için sorun olmamıştı bu sefer arabayla gideriz dedi eşim.. Gezeriz dedi gittik zaten ne gezdik ne huzur bulduk
Yapacak pek bir şey yok gibi.Siz susun ki eşiniz korumaya geçmesin.Belki böyle kendi bıkar, görür Sakın tayin istemeyin amaMerhaba konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama yazararak en azından rahatlamış olurum. 5 yıllık evliyim biri 5 aylık biri 2. 5 yaş 2 çocuğum var.. Bu yaz eşimin memleketine gittik ama sorunlar yüzünden iyice stres oldum ne zaman gidersek hep tartışma ortamı oluyor. Eşimin 7 abisi 5 ablası var hepsi evli ve evleri ayrı kp ve kv aynı evde yaşıyor aile aprtmnı zaten.. Eşim evin küçüğü eşimin tayini nedeniyle onlardan uzaktayım annesi hep arar ne zaman geleceksiniz buraya diye diye 2 çocukla 18 saatlik yola çıktık.. Bana kalsa gitmek istemem o ortam yüzünden kp ve kv evlerinde kaldık banyo wc evleri leş gibi temizlik denen şey yok gidince ben toparladım biraz daha önce onlarla 1 sene yaşamıştım.. Neyse Çok kalabalıklar anne baba evine toplanılıyor ve sohbet oluyor burada sıkıntı yok ama hep bir tantana ortamı oluyor görümcem herkesin içinde bağırdı kızım yeni uyanınca huysuzlanıyor sakinleşsin diye bekledim tabi ki babası ilgileniyordu küçük bebeğimi de uyutmaya çalışıyordum birden kalk kızına yemek versene diye bağırıyor tekrar kalk kızına bak diyor beni sevmediğini biliyorum ayrıca abileri hep beni herkesin içinde resmen sorguya çekiyor neden namaz kılmıyorsunuz neden tartıştınız evinizi buraya taşıyın paranızı toplayın küçük kızım konuşmuyor diye kızın konuşmuyor eğitim ver kendi çocuğuyla kıyaslıyor vs böyle şeyler aşırı müdahale var en sonunda dayanamadım patladım saygısızlık yapmadımsiz hiç tartışmıyorsunuz herhalde dedim küçük değiliz 2 çocuk sahibiyiz dedim niye böyle yanlış anlıyorsun dedi bana.. Birde kp (76) ameliyat olacak sanırım bizimle gönderdiler yaşlı adamı.. Buradaki hastane iyi olduğu için neyse O kadar yol ile kp ile eve geri döndük. Seyahat ayrıca sıkıntılıydı kp yüzünden eve vardıktan sonra eşim bana dönüp dedi ki babam beni hiç düşünmüyor ben yorum yapmiyacağım dedim. Bencil çünkü dinlenme tesisine girmemizi dahi istemedi suya para verdiğimiz için kızdı Neyse bu sefer kp derdi bitmiyor evi kendi evi gibi kullanıyor mesela TV odasını isgal etmiş içeride tıraş oluyor kızımın oyuncakları bisikletini al şunları başka odaya at diyor kapı azcık çarpsa 100 defa aynı şeyi söylüyor kapı neden çarpmış o kadar huysuz ki.. Onların evindeyken de böyleydi sıcaktan pişiyorduk klimayı açmıyordu aynı şeyi bizim evde yapıyor çocuklarımın ağlamasından rahatsız.. Ev küçük ve küçük odada yatıp kalkıyoruz.. Birde ameliyat olacak yani ilerisini düşünemiyorum 2 çocukla nasıl baş edeceğim anneme de söyledim idare et napıcaksın ki diyor düzenim bozuldu resmen lütfen abartıyorsun deyin kendimi kötü hissediyorum
Önceden babasıyla konuşmuyormuş.. Babasının istediği bölümü okumadığı için.. Ve şimdi eşime muhtaçlar evet eşim babasıyla arasının iyi olması için herşeyi yapar geçmişte ona karşı hata yaptığını düşünüyor..
Tek doğu tarafı böyle oluyor kalabalık mesela benim anneannem de 15 tane doğurmuş
Düşünsene ömrün hamilelikte ve emzirmekle geçiyo.Yazık o kadınlara ya. 15 çocuk nedir... Ömrü kısaltır , vücudunu mahveder kadının.
Öncelikle geçmiş olsun. Eşiniz hastanedeyse o zaman eve getirmesin hiç hastanede bakım görsün babasna da burda daha iyi her şey elimizin altında desin. Küçücük iki çocukla gerçekten zor. İdare edin ama mesafe koyun. Eşinizde bazı şeylerin farkında zaten. Umarım kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi.Hastaneden geldiler ameliyat olacakmış doktor sen düşmüşsün ondan böyle demiş adam ne zaman düştüğünü bile hatırlamıyor taaa 50 sene önce ağaçtan düşmüş hastaneye bile gitmemiş.. Evet düşmüştüm diyor şimdi ise acısını görüyor elleri ayakları uyuşuyor boynundan ameliyat olacak, bugün yarın yatıracaklarmış..
Erkeklere ne kolay degil mi. Maymunlarin arasinda yasamak zaten bok attiklari icin zor, yoksa cok hareket ettiklerini görmezden gelir insanİnanın sadece 10 gün kaldım ellerimde baloncuklar çıkmış ve acıyor Dr gittim stresten dedi ve eşim bunun farkında olduğu için boşuna stres yapıyorsun dedi valla uzaktayım diye şükrediyorum gercekten çok değişikler hergün sorunları çıkıyor.. Ve bunu insanlara çok kolay yansıtabiliyorlar. Çocuklarım için sustum
Allah korusun. Lohusalığı falanda düşündüm kötü oldum.Düşünsene ömrün hamilelikte ve emzirmekle geçiyo.
Kimse gelmek istemedi açıkçası.. Kv da yaşlı kendine bile bakamıyor kiSiz neden ben iki çocukla amelyatli birini bakamam demediniz karisi yada baska bir cocugu gelseymis sizinle cok sacma yani soyleniyorsa sizde cevap verin biraz haddini bilsin esinde kafayi yemis heralde oraya tayin istemek falan boyle biseye kalkarsa bosanmaya kadar gider diye resti cekin zaten oraya giderseniz yuva falan kalmaz ortada
Ayy bi de lohusalık vaarAllah korusun. Lohusalığı falanda düşündüm kötü oldum.