Teşekkür ederimHaklısınız ancak ben bu durumdan bir çıkış yolunuz olduğunu göremedim. Malesef eşinizin ailesinin yaşam tarzi bu. Adamlarin karakter yapisi bu. Degsitirmeniz mumkun değil. Belli ki yakin olduğunuz zaman sınır cizmeniz de mumkun degil. En iyisi asla tayininizi memleketlerine aldırmayın. Kp durumu geçici. Idare etmekten baska yapacak bir sey yok. Cunku anladigim kadariyla pek laftan sozden anlayacak biri degil.
Aslinda evlenmeden once bu aile islerini etraflica dusunmek gerek.
Konunuzu okuyunca cok caresiz hissettim sizin adiniza. Umarim guzel fikirler veren arkadaslar olur. Allah yardimciniz olsun.
Eşim düşünüyor onu ayrıca ikna etmeye çalışıyorum..Asla oraya tayin istemeyin.
Aynen öyle yapıyorum mecburen.. Sadece bu kez o kadar sinirlendim ki herseye burnunu sokuyorlar.. Onlara göre onlar 4 4 lük biz 0.. Eşim evin küçüğü diye böyle yapıyorlar abisiyiz bizim her dediğimizi dinler yapar kafasında..Uzakta kalip, kırk yilda bir memlekete gidince de agzinizi gözünüzü kapatip oturacaksiniz mecbur. Ben normalde asla haksizliga karsi susmayi sevmem, herkese her seye de itirazimi dile getiririm. Ama uzaktaki kayin ailesi ile aranin kötü olmasi cok gereksiz bi sıkıntı olur yani. Varliklarindan haberdar bile degilim. Evlerine gittigimde her sacmaliklarina he deyip geciyorum gormezden geliyorum. Benimle ugrasmalari icin koz vermeye degmez tartismam yani. Baska yapabileceginiz bir sey de yok malesef. Sakin memlekete tayin aldirmayin. Tek yapilabilecek bu
Zaten gidince evlilik denen birşey kalmaz.Eşim düşünüyor onu ayrıca ikna etmeye çalışıyorum..
1 yıl yaşadım onlarla beraber nasıl sabrettiysem ben de bilmiyorum.. Hatta bir eltim vardı onlarla yaşıyordu 10 yıl kadıncağız kanser oldu ben eve geldikten 5 ay sonra kendi evine taşındı tam yeni rahat edecek derken sonra vefat etti tam da bizim tayinimiz çıkmıştıZaten gidince evlilik denen birşey kalmaz.
Eşim sağlık memuru çalıştığı hastaneye getirdi buraya.. Şimdilik kendisi yardım ediyor bana.. O da babasını biliyor ama yapacak pek bişi yokAmeliyatı neden sizin yanınızda olacak?
2 çocukla hasta insana bakmak çok zor? Eşin ne diyor? Kendi mi bakacakmış?
Tek13 çocuğu tek bir kadın mı doğurmuş yoksa iki evlilik mi yapmış kayınpeder? Ben bu kısımda takılı kaldım.
Yazık o kadınlara ya. 15 çocuk nedir... Ömrü kısaltır , vücudunu mahveder kadının.Tekdoğu tarafı böyle oluyor kalabalık mesela benim anneannem de 15 tane doğurmuş
Bekar bir erkek olarak hayatına devam edip gidersin diyeceksiniz.Eşim düşünüyor onu ayrıca ikna etmeye çalışıyorum..
Birşey diyemezdim yaşlı adam yani idare ederiz diye düşündük eşimle sonuçta hep burada kalacak değil diye düşündüm.. Birde eşim sağlıkçı buradaki çalıştığı yere getirmek istedi tanıdığı Dr var diye.. Elleri ayakları uyuşuyor onun ameliyatını olucak memleketinde tedavi olmuş ama fayda etmemiş..Yüzsüz insanı değiştiremezsin. Burda ailesi sorumsuz davranıp sormadan etmeden sizinle hasta adamı yolladığı sırada eşiniz müdahale etmeliydi. İki çocukla bu sıcakta huysuz bi adama hasta bakıcılık yapmak zorunda değilsiniz. Üstelik kadir kıymet bilmeyen bu sizin görevinizmiş gibi hareket eden insanlara.
Ne ameliyatı olacak ağır bi hastalık mı?
40 yaşında vefat etmiş anneannem. onu hiç görmedimYazık o kadınlara ya. 15 çocuk nedir... Ömrü kısaltır , vücudunu mahveder kadının.
Yani hastabakıcılık süreci çok sancılı geçmeyecekse biraz dişinizi sıkıp idare etmek zorundasınız maalesef. Evet insanlar kırılmasın aman üzülmesin yanlış anlamasın diye kendimizi paralıyoruz ama değer bilmiyorlar. Ameliyat günü falan belli mi bari en azından önünüzü görürsünüzBirşey diyemezdim yaşlı adam yani idare ederiz diye düşündük eşimle sonuçta hep burada kalacak değil diye düşündüm.. Birde eşim sağlıkçı buradaki çalıştığı yere getirmekstedi tanıdığı Dr var diye.. Elleri ayakları uyuşuyor onun ameliyatını olucak memleketinde tedavi olmuş ama fayda etmemiş..