- 25 Kasım 2020
- 2.753
- 3.612
Sizi çok çaresiz hissettim. Ancak ben olsaydım küçük bir cinnet geçirmeyle her şeyi halledemedim. Sizi çok anlayışlı ve uysal buldum. Eşiniz çok mu aile sevgisi almışta memleketine tayin istemeyi düşünüyor. 12-13 çocuğun en küçüğü. Bir de o kadar çocuk içerisinden neden ameliyatı sizin yanınızda olacak. Ben olsaydım eşimin burnundan fitil fitil getirirdim. Kp normal olsa başımın üstünde yeri var ama anlattığınız gibiyse Allah tez zamanda yanına alsın diye dua ederdimMerhaba konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama yazararak en azından rahatlamış olurum. 5 yıllık evliyim biri 5 aylık biri 2. 5 yaş 2 çocuğum var.. Bu yaz eşimin memleketine gittik ama sorunlar yüzünden iyice stres oldum ne zaman gidersek hep tartışma ortamı oluyor. Eşimin 7 abisi 5 ablası var hepsi evli ve evleri ayrı kp ve kv aynı evde yaşıyor aile aprtmnı zaten.. Eşim evin küçüğü eşimin tayini nedeniyle onlardan uzaktayım annesi hep arar ne zaman geleceksiniz buraya diye diye 2 çocukla 18 saatlik yola çıktık.. Bana kalsa gitmek istemem o ortam yüzünden kp ve kv evlerinde kaldık banyo wc evleri leş gibi temizlik denen şey yok gidince ben toparladım biraz daha önce onlarla 1 sene yaşamıştım.. Neyse Çok kalabalıklar anne baba evine toplanılıyor ve sohbet oluyor burada sıkıntı yok ama hep bir tantana ortamı oluyor görümcem herkesin içinde bağırdı kızım yeni uyanınca huysuzlanıyor sakinleşsin diye bekledim tabi ki babası ilgileniyordu küçük bebeğimi de uyutmaya çalışıyordum birden kalk kızına yemek versene diye bağırıyor tekrar kalk kızına bak diyor beni sevmediğini biliyorum ayrıca abileri hep beni herkesin içinde resmen sorguya çekiyor neden namaz kılmıyorsunuz neden tartıştınız evinizi buraya taşıyın paranızı toplayın küçük kızım konuşmuyor diye kızın konuşmuyor eğitim ver kendi çocuğuyla kıyaslıyor vs böyle şeyler aşırı müdahale var en sonunda dayanamadım patladım saygısızlık yapmadımsiz hiç tartışmıyorsunuz herhalde dedim küçük değiliz 2 çocuk sahibiyiz dedim niye böyle yanlış anlıyorsun dedi bana.. Birde kp (76) ameliyat olacak sanırım bizimle gönderdiler yaşlı adamı.. Buradaki hastane iyi olduğu için neyse O kadar yol ile kp ile eve geri döndük. Seyahat ayrıca sıkıntılıydı kp yüzünden eve vardıktan sonra eşim bana dönüp dedi ki babam beni hiç düşünmüyor ben yorum yapmiyacağım dedim. Bencil çünkü dinlenme tesisine girmemizi dahi istemedi suya para verdiğimiz için kızdı Neyse bu sefer kp derdi bitmiyor evi kendi evi gibi kullanıyor mesela TV odasını isgal etmiş içeride tıraş oluyor kızımın oyuncakları bisikletini al şunları başka odaya at diyor kapı azcık çarpsa 100 defa aynı şeyi söylüyor kapı neden çarpmış o kadar huysuz ki.. Onların evindeyken de böyleydi sıcaktan pişiyorduk klimayı açmıyordu aynı şeyi bizim evde yapıyor çocuklarımın ağlamasından rahatsız.. Ev küçük ve küçük odada yatıp kalkıyoruz.. Birde ameliyat olacak yani ilerisini düşünemiyorum 2 çocukla nasıl baş edeceğim anneme de söyledim idare et napıcaksın ki diyor düzenim bozuldu resmen lütfen abartıyorsun deyin kendimi kötü hissediyorum