Kızlar merhaba takip ediyordum ama daha önce hiç konu açmadım. Lütfen sonuna kadar okuyun. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Eşimin ailesiyle ilgili çok sıkıntılarım var. 1 buçuk yıllık evliyim. 3 ay kadar eşimin ailesiyle birlikte oturuyoduk. Kendi evimize çıkmaya karar verdik sürekli laf ettiler eşimi doldurup üzerime kışkırttılar. Açıktım onun için bir ton laf ettiler. Bunlar gelip geçti çokta tinlamadım. Ondan sonra çok olaylar geçti söylemediğim şeyleri söyledi diyerek beni sürekli öne attılar. Geçen ay eşimin yıllık izini vardı ikimizde evimizde 1 hafta geçirelim gezelim ondan sonrada memlekete gidelim dedik ama burnumuzdan getirdiler abisigil bizi almaya geldiler zorla gittim. Çünkü gittiğimde sürekli laf sokma çabasındalar ama eşim için katlandım. 2 gün eşimin abisigilde kaldık 2 gün babaannesigilde kaldık 4 gün ablasıgilde kaldık onlar farkli yerde oturuyorlar sürekli arayıp gelin gelin diye çağırdılar gidincede yüzleri gülmedi. Neyse bunu böyle atlattık. 1 hafta önce hastaneye gittim sağlık sorunlarım vardı. O arada eşimin de iş kazası geçirdiğini duydum. O an ne yapacagimi bilemedim ayağı yanmış eve geldim kendi derdimi sıkıntımı unuttum. O gün bütün ailesi geldiler. Benimde canım çok yaniyordu ve eşime canım sıkıldığı için gülmedim normal olarak. Bunlar başladı sen kimseyi istemiyon bidaha gelmeyiz senin evine falan demeye ve kayınvalidemle kavga ettik ve ben çok rahatsızdım bide nerdeyse her ay gelirler 3 4 gün kalirlar hiç-bir saygısızlık yapmam. Eltim görümcem falan gelir daha çok gençler ama hepsi oturu ben ytaklarini falan sererim toplarım orali bile olmazlar. Tabiki yapacam ama biz oraya gittigimizde öyle yapmiyoruz yada ailede görülen görgü mü bilmiyorum. Bide eşimin ayağı yandığı için biz burda raporlarla uğraşıyoruz onlar tutturmuş kaynımın evine gidip orda kalacakmış orda bakacaklarmış ya benim kendi evim varken neden gideyim neden kalayım başkasının evinde. Bunun içinde bana tavır aldilar konuşmuyorlar. Artık araya mesafe koymayı düşünüyorum ama eşim fazlaca aileci ne yapmam lazım yardım edin lütfen...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2018
- 25.495
- 109.831
- 598
Söylüyorum ama dinlemiyor ben yeni gelinmişim her istedikleri olacakmış öyle söylüyorlarKesinlikle taviz verme eşinede ailesinede bizim kendi evimiz var ben bakarım eşime de ve asla gitme kudursunlar dursunlar
- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.501
- 108
Tabiki yapacam ama biz oraya gittigimizde öyle yapmiyoruz yada ailede görülen görgü mü bilmiyorum.
Neden?
Şunlara hiçbir şey yapmayın. Kıymet bilecekler mi sanıyorsunuz?
Kesinlikle bilmiyorlar görümcem doğum yapackmış gel bak diyorlar eşimde git bak falan diyo bunlar bana kafyı yedirtecek iyiceNeden?
Şunlara hiçbir şey yapmayın. Kıymet bilecekler mi sanıyorsunuz?
- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
- 83
- 4 Eylül 2018
- 18.756
- 72.093
- 598
- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.535
- 408
küssünler umursama. bi kere taviz verirsen hep öyle gider. bilirim böyle insanları bende de var aynısından. elini versen kolunu kaptırırsın. isterler ki seni yönetsinler sen de kukla gibi her dediklerini yap sesini çıkarma. sakın taviz verme. eşine de verme. sen annesiyle kavga edince eşin ne dedi ne tepki verdi konuştunuz mu hiç?
Bende dayanamadım geçen söyledim herşeyi kayinvalideme ama anlamıyor benim evliliğim kukla değilim her istediginizi yapamam diyorum ama nafileOnlar öyle sanıyorlar ben eşimin ailesine azda olsa taviz verseydim köle yaparlardı beni 1 dediler 2 dediler boşa söylediklerini anladılar sakın taviz verme bir süre sonra pes ediyorlar
Tavır yaptı bende yeter dedim ben kendimi ezdirmeye gelmedim dedim sonra o da bana hak verdi ama fazlaca aileci onu da üzmek istemiyorum ama benimde canım var artık dayanamiyorum bunlara eşimle kavgalarımız hep onların yüzüne oluyor.küssünler umursama. bi kere taviz verirsen hep öyle gider. bilirim böyle insanları bende de var aynısından. elini versen kolunu kaptırırsın. isterler ki seni yönetsinler sen de kukla gibi her dediklerini yap sesini çıkarma. sakın taviz verme. eşine de verme. sen annesiyle kavga edince eşin ne dedi ne tepki verdi konuştunuz mu hiç?
- 24 Kasım 2009
- 22.106
- 85.743
- 798
Hizmetçileri misin pardon da?Kesinlikle bilmiyorlar görümcem doğum yapackmış gel bak diyorlar eşimde git bak falan diyo bunlar bana kafyı yedirtecek iyice
Bu kadar pasif olma sessiz kalma.
Eşine evimizde kalırsan ben bakarım ha yok diyorsan buyur git annenler baksın de çek restini.
Bırak kötü gelin ilan etsinler uzak dursunlar
Yapamam rahatsızım gribim onlara da bulaşır gidemem de geç.
Benim gorumcemde aynısı herşeye küser kardeşini dolduruşa getirir herkesin atkasindan konuşur ama can ciğer olur geri o yüzden yaklaşmak istemiyorum sevdiklerine öyle diyeGaliba turlerinin son ornegi uzun zamandir boyle tipleri duymamistim Allah yardımcın olsun... Eften puften kaynana konusu acanlar şunu okusunlar da hallerine şükretsinler..
Zamanla duzene girersiniz.. Benim de gorumcem rahat vermezdi... Cok olaylar problemler yasadik..
bana neler demez diye düşünüyorum
Hic sormayı inanın bazen keşke biraz daha bekleseydim evlenmeseydim bile diyorum.Nasıl bi aileye düştünüz siz ya Allah sabır versin..
Eşime aynısını söyledim gidiyosan kapı orda beni istemediğim yere götüremezsin dedim çünkü önceki gittiklerimde hep ağlayarak döndüm eve artık hicbirisini arayıp sormicamHizmetçileri misin pardon da?
Bu kadar pasif olma sessiz kalma.
Eşine evimizde kalırsan ben bakarım ha yok diyorsan buyur git annenler baksın de çek restini.
Bırak kötü gelin ilan etsinler uzak dursunlar
Yapamam rahatsızım gribim onlara da bulaşır gidemem de geç.
Inşallah yaOnlar bence son uzatmalarını oynuyorlar onlar yorulup pes edene kadar sende kesinlikle pes etme biraz zorlu bir yol olacak ama inan bana kazanan sen olacaksın