10 yıllık evliyim , iki çocuğum var, eşimle zaten sorunlu giden bir evliliğimiz vardı üstüne birde ailesi ekleniyor, benim aileme yakın yere tasindik kaynanam istedi annene yakın ol diye, çalışıyorum bebeğim var, annem bakacak ise başlayınca, eşim ile ablası bayramda kavga ettiler sorun ise ben bulaşık yıkarken görümce yatıyordu yardım etmiyor gelipte, eşimle tartıştılar ben eşimi gidip doldurmadim eşim gördü o söylendi bağırdı sonra kavga büyüdü eşimin ablasi geldi yakama yapıştı bir daha annemin tabaklarini ellemeyeceksin duydun mu beni dedi, kardeşine sinirlenip öyle cikismis bana sonradan konuştuk sebep olarak onu dedi, saygıda da asla kusur etmeyen biriyim sonra kaynanam dedi ki iki kez karı sahibi mi oldun ? Ne demek bu laf anlamıyorum bir suçum yokken suçlu oldum , mesafeli ve saygılı bir insanım haketmedigim şeyleri yaşadım yediremiyorum kendime, kaynanama sordum o lafı sonradan kivirdi mi bilmiyorum dedi ki o benim de gelinim kızım demekmis gercekten o anlama mi geliyor karı sahibi olmak