Ne deseniz haklısınız o kavga anında ne yapacagimi bilemedim, eşimle sorunlu giden bir evliliğimiz vardı tam yeni yeni düzelmiştik eşimle ama şimdi de ailesi çıktı başıma, tekrar soğuttu eşimden , eşim ilk evlendigimiz yıllarda sanal sitede aldattı yuttum onu karnımda kızım vardı öğrendiğimde , sonrasında iddia oynadi sanal ortamda onu ödedik beraber o cehennemden de kurtardım onu
bir süre cocuk yapmadım ikinci çocuğuma sekiz yıl ara verdim eşime güvennedigim için boşanmayı dusundum ama kızıma kiyamadim kendime kiydim bu evliliği kurtarmak için adım attım eşim duzeldi bana sadik duskin bir adama dönüştü , işsiz de kaldı bu arada hala issiz onun stresi de var destek oldum her seferinde o yüzden sanırım düşkünlugu her kötü aninda yanında oldum duzeltmeye çalıştım evliliği ben adım attikca o da adam oldu ama şimdi de ailesi sorunu çıktı , görücü usulü evlendik hata ettim ama artık çok geç evliliğim güzel olsun diye çabaladım esimden adım gördüm ama ailesi böyle yapınca yine soğuma başladı , konu dışına çıktım ama hayatımın özeti bu iyi niyet mi dersiniz aşırı saf salaklık mi be deseniz doğru