- 11 Temmuz 2024
- 13
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi sessizkizpmk
-
Tabakları ellemeyeceksin dediği an tamam deyip bulaşığı bırakmalıydin10 yıllık evliyim , iki çocuğum var, eşimle zaten sorunlu giden bir evliliğimiz vardı üstüne birde ailesi ekleniyor, benim aileme yakın yere tasindik kaynanam istedi annene yakın ol diye, çalışıyorum bebeğim var, annem bakacak ise başlayınca, eşim ile ablası bayramda kavga ettiler sorun ise ben bulaşık yıkarken görümce yatıyordu yardım etmiyor gelipte, eşimle tartıştılar ben eşimi gidip doldurmadim eşim gördü o söylendi bağırdı sonra kavga büyüdü eşimin ablasi geldi yakama yapıştı bir daha annemin tabaklarini ellemeyeceksin duydun mu beni dedi, kardeşine sinirlenip öyle cikismis bana sonradan konuştuk sebep olarak onu dedi, saygıda da asla kusur etmeyen biriyim sonra kaynanam dedi ki iki kez karı sahibi mi oldun ? Ne demek bu laf anlamıyorum bir suçum yokken suçlu oldum , mesafeli ve saygılı bir insanım haketmedigim şeyleri yaşadım yediremiyorum kendime, kaynanama sordum o lafı sonradan kivirdi mi bilmiyorum dedi ki o benim de gelinim kızım demekmis gercekten o anlama mi geliyor karı sahibi olmak
O tabakları sirtaki yapar gibi kafasında kırıverseydiniz ya, vallahi sinirlerim bozuldu. Anasının tabaklarını alsın....., neyse eşinizin genel tavrı nasıl size karşı?10 yıllık evliyim , iki çocuğum var, eşimle zaten sorunlu giden bir evliliğimiz vardı üstüne birde ailesi ekleniyor, benim aileme yakın yere tasindik kaynanam istedi annene yakın ol diye, çalışıyorum bebeğim var, annem bakacak ise başlayınca, eşim ile ablası bayramda kavga ettiler sorun ise ben bulaşık yıkarken görümce yatıyordu yardım etmiyor gelipte, eşimle tartıştılar ben eşimi gidip doldurmadim eşim gördü o söylendi bağırdı sonra kavga büyüdü eşimin ablasi geldi yakama yapıştı bir daha annemin tabaklarini ellemeyeceksin duydun mu beni dedi, kardeşine sinirlenip öyle cikismis bana sonradan konuştuk sebep olarak onu dedi, saygıda da asla kusur etmeyen biriyim sonra kaynanam dedi ki iki kez karı sahibi mi oldun ? Ne demek bu laf anlamıyorum bir suçum yokken suçlu oldum , mesafeli ve saygılı bir insanım haketmedigim şeyleri yaşadım yediremiyorum kendime, kaynanama sordum o lafı sonradan kivirdi mi bilmiyorum dedi ki o benim de gelinim kızım demekmis gercekten o anlama mi geliyor karı sahibi olmak
Böyle dediği an elindeki tabağı yere bırakıverip tamam diyerek odaya geçicektin. Sonra kardeşini mi dövüyor sövüyor kendileri naparsa yapacaktı. Bir daha gitme evine de kabul etmeTabakları ellemeyeceksin dediği an tamam deyip bulaşığı bırakmalıydin
Ne kadar az görüşürsen o kadar iyi
Kötü olun ya bir zahmet. Herkes kötü oluyor bir şey olmuyor.O an ablası benim üstüme yürürken eşim karımı bırak ulan dedi ablasına o an kendimi suçlu hissettim sanki ben bozmusum aralarını gibi oldu tam dovmeye geldi ablasını cinnet geçirdi eşim bana yürüdüğünü görünce kardeşler bozulsun istemedim ben eşimi tuttum sakinleştirmeye çalıştım çok pişman oldum sonra keşke yapmasaydim hep şu iyi niyetimdenkardeşlik bozulmasın diye arayı yaptım birde zaten hemen barıştılar eğer bende tepki versem onlsr barisirdi ben kotu olurdum en şoka da girdim aslında böyle bir şey beklemiyordum
Esiniz tek başınıza bulaşık yikamanizdan rahatsız olduysa gelip yardım etseydi size. Kardeşine sataşarak neyi çözmüş oldu?
Bu eş savunmak değil boş kabadayılık yapmak bana göre.
Kardeşinin yaptığı da çok yanlış tabi, onun gücü de sizin yetmiş.
Saçma sapan işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?