• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi yüzünden eşimden soğudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü eşim altın almak için 50 milyar çekmiş 40 altın 10 mobilya almış sonra eşim 20 milyar ablasına kredi çekip vermiş borç olarak oldu 70 milyar sonra düğünden sonra altını satıp araba aldı yarısını verip yarısını krediyle anlican bende anlamadım zaten ya

100 binin sadece 10 bini mi eşyaya gitti yani?
Bir kısmı altın, bir kısmı ablasına borç, bir kısmı otomobil için çektiği kredi oluyor bu durumda.

E o zaman ailesi ne yapsın? Onları ilgilendiren bir durum yok zaten.
10 bin liraya da bütün mobilyalar alınmaz. Üstelik düğün de yapmışsınız. Onları da ailesi karşıladı demek ki.
Daha ne yapsınlar?

Eşimin ailesi de evlenirken bir çok şeyi yapmadı. Nişan yüzüğünü bile tlfnunu satıp aldı eşim. Ama kaynıma yaptılar. Ee napayım yani. Bu durum eşimle ailesi arasında kardeşini çok seviyor ve bunu sorun etmiyor. Beni de mağdur etmedi. Bu yüzden eş ailesinden soğumak nedir arkadaş bi bana mı basit geliyor.
Eş arkanda durmazsa soğumak normal. Önemli olan eş yani ailesi falan faso fiso

Altın almak için kredi çekmek bana çok gereksiz geliyor.
Oldum olası Altın sevmem
Onu alacağına kadar 40bin birde ya içim cız etti altinsiz evlen olmasın borcun.
Düğüne para altına para her şeye para.
Bunlar da borçla.
Sonra bir yıl geçmeden ayrılmak isteniyor.
Bir evlilik uzmanı aynen şunları söylemişti:

İnsanlar başka insanları memnun etmek için Düğün yapar Altın takar ama kendisi o borçları odeyene kadar mutsuz olur.

Keşke kendimiz için yaşamayı ogrenebilsek o zaman tüm sorun çözülecek.

Eğer yüklü bir paran varsa al altını birikim yap. Ama borçla Altın almak nedir gerçekten anlamıyorum.
Atalarımız boşuna dememiş ayağını yorganına göre uzat diye.

B
100 binin sadece 10 bini mi eşyaya gitti yani?
Bir kısmı altın, bir kısmı ablasına borç, bir kısmı otomobil için çektiği kredi oluyor bu durumda.

E o zaman ailesi ne yapsın? Onları ilgilendiren bir durum yok zaten.
10 bin liraya da bütün mobilyalar alınmaz. Üstelik düğün de yapmışsınız. Onları da ailesi karşıladı demek ki.
Daha ne yapsınlar?
Ilk yorumlarında 2 sene önce yani evli değiller daha ablasına 15 bın borç 5 bın ev hedıyesı almış daha bız evlendık 2 senedır vermediler dedı. Konuda çok çelişki var. Ben eşinin krediyi çektiğini sonradan öğrendiğini sanmam zira asgeri ücretli biri 100 binlik bir kredinin taksitini ödeyemez aşar baya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back