• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi yüzünden eşimden soğudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizde ve sizde suç. Para eşinizin parasi, sizin paraniz. Baskasinin akliyla hareket etmeyip butcenizi bilseymişsiniz.
Sanırım konu sahibi bunu sonradan öğrenmiş. Yani her şey alınırken eşin kredi çektiğini ve evlendikten sonra ödeyeceğini bilmiyormuş sanırım ben öyle anladım sonraki mesajlarından

Evet oda sonradan pişman oldu ama düğün bitti kapattım konuyu dedim bu sefer para istemeleri başladı ben hayır dedikçe gönderdi karıştığım zaman sanane para benim değil mi istediğime gonderrim diyor
Mesela bu süreçte sizin ya da evin bir şeyini eksik ediyor mu param yok deyip

Valla kuzum bizdede herşeyi ailesi yapmaya çalışan bi halta yaramayan koca adayı vardı ama ailesi herşeyi sorunsuz en iyisini yapıyordu. Bende herşeyi ailesi yapıyor bu aylak aylak geziyor evleneceğimizin farkında bile değil diye istemedim. Bence üzüldüğün şeyi takma nazlı,ayakları üstünde duramayıp ailesinden medet uman bir erkek olmadığı için şükret
Ya evet bı yandan öyle alıp orda burda laf edeceklerine istemedim daha iyi ama sıkıntı borcta sıkıntı çekiyor hala para gönderiyor

Pandemiden dolayı ve de bulunduğum yerden dolayı işsizim
Umarım en kısa zamanda bir iş bulursunuz veyahut meşgale
Çalışırsanız hem borçlarınızı daha çabuk ödersiniz
Hemde kafanız dağılır herşeyi sorun etmezseniz

Eşinizin ailesini sevmediğini söylemeniz hiç hoş olmamış
Ailesine para vermesine gelince
Aile candır ne bileyim benimde dünya kadar borcum olsa ihtiyaçları olsa verirdim

Ailesi evlenirken size hiçbir şey yapmak zorunda değil. Evlenmeyi biliyorsan yükünü almayı da bileceksin. Araya fitne sokmuşsun. Sen bu mesleği yapmasaydın nasıl nasıl evlendireceklerdiymiş? Lafa bak. Evlenmezdi o zaman. İşi gücü olmayan insan ne diye evleniyor kime güvenerek. Kaynanam kayınbabam bana şunu almadı bunu takmadı olayı nedir ya şımarık çocuk gibi. Ne öyle bir şey kendim söylerim, ne de onu söyleyecek gelin isterim
Yemiyorsa yuva kurmayacaksın. Altın borcu da demişsin. Kocanı o kadar düşünüyorsan sen düğünlerde sarı sarı takıp millete hava atacağım diye adamı altın borcuna sokmadaydın

Umarım en kısa zamanda bir iş bulursunuz veyahut meşgale
Çalışırsanız hem borçlarınızı daha çabuk ödersiniz
Hemde kafanız dağılır herşeyi sorun etmezseniz

Eşinizin ailesini sevmediğini söylemeniz hiç hoş olmamış
Ailesine para vermesine gelince
Aile candır ne bileyim benimde dünya kadar borcum olsa ihtiyaçları olsa verirdim
Evet ihtiyaçları olsa kesinlikle bende gönderirim o kadar gattar bı insan değilim ama istedikleri para yüklü miktar ve ev almamızı ve kendilerinin oturmasını istiyorlar

Ailesi evlenirken size hiçbir şey yapmak zorunda değil. Evlenmeyi biliyorsan yükünü almayı da bileceksin. Araya fitne sokmuşsun. Sen bu mesleği yapmasaydın nasıl nasıl evlendireceklerdiymiş? Lafa bak. Evlenmezdi o zaman. İşi gücü olmayan insan ne diye evleniyor kime güvenerek. Kaynanam kayınbabam bana şunu almadı bunu takmadı olayı nedir ya şımarık çocuk gibi. Ne öyle bir şey kendim söylerim, ne de onu söyleyecek gelin isterim
Yemiyorsa yuva kurmayacaksın. Altın borcu da demişsin. Kocanı o kadar düşünüyorsan sen düğünlerde sarı sarı takıp millete hava atacağım diye adamı altın borcuna sokmadaydın
Farkındaysan borca ben sokmadim ayrıca altınları da ben istemedim 4 tane bilezik aldı 3 tanesini ailesi taktı gösteriş yapmak icin

Maalesef eşiniz çol dar boğaza girip kendi aklına dank etmedikçe bu para mevzu böyle gider.
Kesinlikle öyle ve ablası gil ev aldı ve 15 milyar borç verdi ayriyeten 5 milyar ev hediyesi etti 2 sene oldu hala vermediler tm benim için sıkıntı yokda ben kendi iyiliği için diyorum gerçekten kimse arayıp da demiyor borcunu ödeyebiliyor musun hiç soran yok bı işlerini göreceğin zaman iyi oluyorsun

Evet ihtiyaçları olsa kesinlikle bende gönderirim o kadar gattar bı insan değilim ama istedikleri para yüklü miktar ve ev almamızı ve kendilerinin oturmasını istiyorlar
Bırakın alabiliyorsa alsın
Siz kendinize bakın bu saatten sonra
En kısa zamanda iş bulmaya çalışın
Eşinizin"Sanane benim param" lafı çok ağır bana göre
Bir işiniz olsa dili bu kadar çıkmaz emin olun

Bırakın alabiliyorsa alsın
Siz kendinize bakın bu saatten sonra
En kısa zamanda iş bulmaya çalışın
Eşinizin"Sanane benim param" lafı çok ağır bana göre
Bir işiniz olsa dili bu kadar çıkmaz emin olun
Aynen daha bir sürü olaylar oluyor ama bunları yazmak istemiyorum daha doğrusu şimdi kendimi ifade edemem linclenirim

Kesinlikle öyle ve ablası gil ev aldı ve 15 milyar borç verdi ayriyeten 5 milyar ev hediyesi etti 2 sene oldu hala vermediler tm benim için sıkıntı yokda ben kendi iyiliği için diyorum gerçekten kimse arayıp da demiyor borcunu ödeyebiliyor musun hiç soran yok bı işlerini göreceğin zaman iyi oluyorsun
İşte bu yanlış sen onun iyiliği için ailesiyle olan işlerine karışma sen kötü olursun. Kocaman adam her şeyin farkındadır farkında değilse bile farkına varır ama günün sonunda onlar ailesi olur sen kötü düşünen olursun. İnsan sevince yapılan haksızlığa üzülüyor ama durum bu.

Ya evet bı yandan öyle alıp orda burda laf edeceklerine istemedim daha iyi ama sıkıntı borcta sıkıntı çekiyor hala para gönderiyor
Evlilikte borç illaki oluyor. Allah o konuda hepimizin yardımcısı olsun. Ama birşey deyip ailesiyle aranı açmaktansa bi süre daha sessiz kal. Borcunu ödeyene kadarda çalışma. Evi geçindirmeyi öncelik bilsin sonra ailesine para versin yoksa ileride sen evi geçindirirsin o ailesini besler duruma düşer. Erkekler maddiyat konusunda çok çabuk yüzsüzleşebiliyor.

İşte bu yanlış sen onun iyiliği için ailesiyle olan işlerine karışma sen kötü olursun. Kocaman adam her şeyin farkındadır farkında değilse bile farkına varır ama günün sonunda onlar ailesi olur sen kötü düşünen olursun. İnsan sevince yapılan haksızlığa üzülüyor ama durum bu.
Aynen öyle artık bende karışmak istemiyorum takmak istemiyorum ama sürekli mudahele içinde kalıyorum sıkıldım bu yüzden yani bazen hata mi ettim diyorum

Aynen öyle artık bende karışmak istemiyorum takmak istemiyorum ama sürekli mudahele içinde kalıyorum sıkıldım bu yüzden yani bazen hata mi ettim diyorum
Sen eşinle normalde iyiysen bu konuyu zamana bırak. Eşine de aileni sevmiyorum falan deme ters teper sonuçta ailesi.

Evlilikte borç illaki oluyor. Allah o konuda hepimizin yardımcısı olsun. Ama birşey deyip ailesiyle aranı açmaktansa bi süre daha sessiz kal. Borcunu ödeyene kadarda çalışma. Evi geçindirmeyi öncelik bilsin sonra ailesine para versin yoksa ileride sen evi geçindirirsin o ailesini besler duruma düşer. Erkekler maddiyat konusunda çok çabuk yüzsüzleşebiliyor.
Evet ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama gerçekten borcu var daha çok sıkışmasın diye hiç birşey almıyorum annesi arıyor bana para gönder yada hediye gönder ablası arıyor bana hediye gönder diyip duruyorlar eşimde yok diyemiyor tm diyor

Sen eşinle normalde iyiysen bu konuyu zamana bırak. Eşine de aileni sevmiyorum falan deme ters teper sonuçta ailesi.
Bazen iyiyiz bazen değiliz ailesi yüzünden iyi olmuyoruz maalesef herşeye karışıyorlar evlendik kurtuldum dedim ama kurtulamadim tm ailen anlıyorum ben sana at demiyorum ama artık sen kendi yuvani kurdun bunu anlamıyor sürekli herşeye mudahele etmesine izin veriyor

Bazen iyiyiz bazen değiliz ailesi yüzünden iyi olmuyoruz maalesef herşeye karışıyorlar evlendik kurtuldum dedim ama kurtulamadim tm ailen anlıyorum ben sana at demiyorum ama artık sen kendi yuvani kurdun bunu anlamıyor sürekli herşeye mudahele etmesine izin veriyor
Daha çok yeni evlisiniz inan bana erkekler bunun doğru olduğunu sanıyor maalesef gözleri geç açılıyor. Sen ailesiyle ilgili kötü bir şey söyleme zaman ver o da anlayacaktır. Evliliğin ilerlerdikçe o da anlayacak bazı şeyleri. Ben dört buçuk yıllık evliyim inan ilk yıl benim de benzerdi ailesi ne dese ne yapsa haklılardı annesi doldururdu benimle kavga etmeye kalkardı ama zamanla öğrendi anladı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back