• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi yüzünden eşimden soğudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa aşk olsun şöyle anne babasından harçlık alan onların ağzına bakan, her haltını onlara danışan, evlenince yardım bekleyen, evini babasına annesine döşetme hayali kuran, bir birey olmayı beceremeyen bir kocan olsa istemezmiydin..

Oyle kocam olacagina hic olmamasini tercih ederdim :)

Oyle kocam olacagina hic olmamasini tercih ederdim :)
Hayır yani evlenen kendileri parayı harcayan başkası saçmalığa bak acaba kendi ailesi ne yaptı ki eşi kendi yapmış kendisi ailesine yüklenmiş durum daha vahim saçmalık baştan ayağa

Hayır yani evlenen kendileri parayı harcayan başkası saçmalığa bak acaba kendi ailesi ne yaptı ki eşi kendi yapmış kendisi ailesine yüklenmiş durum daha vahim saçmalık baştan ayağa

Bir sonraki asama cocuguma bakmak zorundalar asamasi :) ben mesela kv.icin doguracagim:))) sonra benim cocugum oldu bisi takmadilar diye onlara takacagim falan filan :) niye cunku can sikintim var :) bazi insanlar nasil hayatimi zorlastiririm diye oturup ciddi ciddi dusunuyorlar zor..

Bir sonraki asama cocuguma bakmak zorundalar asamasi :) ben mesela kv.icin doguracagim:))) sonra benim cocugum oldu bisi takmadilar diye onlara takacagim falan filan :) niye cunku can sikintim var :) bazi insanlar nasil hayatimi zorlastiririm diye oturup ciddi ciddi dusunuyorlar zor..
Herhalde kv ye güvenip doğurmaz ama bilemedim beklerim. Niye çünkü mecburlar. Düğün yap mobılya al altın yap sonra o altınlar az diye beğenilmesin sonra nıye ev alınmadı ? Peşine çocuğuma bakcak bakmıyorsa evıme gelemez normalde de gelemez. Son aşama haz edılmeyen ınsanların malı söz konusu oldu mu direk bi bakmışsın mirasçı kendileri gibi öne atılırlar :deli:

Merhaba arkadaşlar sizlere derdimi anlatmak istiyorum çünkü başka anlata bileceğim kimse yok. Eşimle evleneli daha 5 ay oldu düğünümüz olurken eşimin ailesi(mesleğin den dolayı kredi cektirdiler eşime ) maddi olarak pek fazla yardım da bulunmadılar altın olsun mobilya olsun herşeyi eşim aldı ve o kadar borca girdi bende eşime dedimki ablana herşeyi almışlar övünürken övünüyorlar sana neden almıyorlar dedim eşimde paraları yokmuş dedi bende dedim farzet ki sen bu mesleği yapmıyorsun peki seni nasıl evlendiriceklerdi dedim benim ailem de kıza düşen şeyleri aldılar ama sorun eşya değil zaten sadece eşim düğünden sonra ailesine tavır alacağını söyledi tabi bu arada eşimin ailesi sürekli para istiyorlar eşim de veriyor her neyse benim ailemle arası iyiydi ama ben kendi ailesinin herşeye karıştığını ve artık fazla sevmediğimi söylediğim den beridir kendisi de benim ailemi sevmez oldu ve sürekli hakaretler eder ama arkalarından yüzlerine geldiği zaman iyi yanı çok uzun aslında anlicaginiz artık eşimin ailesinden bıktım artık eşimden de artık soğudum galiba ailesi yüzünden napicam bilmiyorum konuşmak istiyorum eşimle ama konuşmuyor konuyu gecistiriyor hep napmam lazım yardım edin lütfen 😔😔
gormezden gel üstüne düşmezseniz daha iyi olur yoksa eşinde senden soğur sonucta onun ailesi buni değiştiremezsin.

Arkadaşlar sorun eşya değil zaten tam anlatamamisim galiba 100 milyar borcumuz var ve sırf kendileri gösteriş yapmak için millete onların dediğini yaptım ben yoksa ben düğün istemedim altın istemidim iki tane koltuk takımı aldılar onu istemedim Nisan bohcasi istemedim herşeyi kendileri aldı tamam ama eşimin kredi çektiği parayla aldılar şimdi ödemesinde onlar sıkıntı çekmiyor biz çekiyoruz

Evlenmeseydiniz yahu, göre göre evlenip sonra da milletin başini yakmayin boyle.
Ne istiyorsunuz siz koltuk alinmadi diye ailesiyle ömür billah tavirli mi olacakti?

Bu kadar millete esya aldirmaya merakliysaniz, eşyalari aldiracak kv kp bulun onlarin ogullariyla evlenin. 3 gunluk dunya sizin naziniz icin niye ailesiyle tavirli olsun eşya alinmafi diye?
Sonraki mesajını görüp ona göre yorum yaparsiniz lakin konu eşya da değil zaten yarın bir gün başınıza geldiğin de anlarsınız.

Siz ne aldınız evlenirken acaba? Yani ailenizi kastetmiyorum kendiniz ne aldınız?
Benim aileminde fazla durumu yok zaten beyaz eşya bi de kıza düşen mutfak eşyası çok fazla değil ama ben eşyayı falan sıkıntı yapan bir insan değilim olsa da olur olmasa da benim demek istediğim kayinbabam falan eşya fazlasıyla aldı ki zaten biz tahinci insanlarız ben gerek yok dediğim halde aldirdilar millet ne der diye evinde eşya yok demesinler mış faln filan demek istediğim zaten senin paranla alınmıyor bile bile eşimi borca soktu şimdi ödemekte zorlanıyor ama arayipda bir sormuyor oğlum biseye ihtiyacın var mı diye

Arkadaşlar sorun eşya değil zaten tam anlatamamisim galiba 100 milyar borcumuz var ve sırf kendileri gösteriş yapmak için millete onların dediğini yaptım ben yoksa ben düğün istemedim altın istemidim iki tane koltuk takımı aldılar onu istemedim Nisan bohcasi istemedim herşeyi kendileri aldı tamam ama eşimin kredi çektiği parayla aldılar şimdi ödemesinde onlar sıkıntı çekmiyor biz çekiyoruz
Siz bunlar alınırken eşinizin ödeyeceğini bilmeden mi aldınız orayı anlamadım ben

Benim aileminde fazla durumu yok zaten beyaz eşya bi de kıza düşen mutfak eşyası çok fazla değil ama ben eşyayı falan sıkıntı yapan bir insan değilim olsa da olur olmasa da benim demek istediğim kayinbabam falan eşya fazlasıyla aldı ki zaten biz tahinci insanlarız ben gerek yok dediğim halde aldirdilar millet ne der diye evinde eşya yok demesinler mış faln filan demek istediğim zaten senin paranla alınmıyor bile bile eşimi borca soktu şimdi ödemekte zorlanıyor ama arayipda bir sormuyor oğlum biseye ihtiyacın var mı diye
Arkadaş size ne aldığınızı sordu siz kıza şu bu düşüyor diye genel cevaplamışsınız. Ne yaptınız kendiniz için ve çalışıyor musunuz?

Sonraki mesajını görüp ona göre yorum yaparsiniz lakin konu eşya da değil zaten yarın bir gün başınıza geldiğin de anlarsınız.

Eşinizde ve sizde suç. Para eşinizin parasi, sizin paraniz. Baskasinin akliyla hareket etmeyip butcenizi bilseymişsiniz.

Ben çamaşır makinası bulaşık makinası fırın ocak tabak çatal bardaklar mutfak ürünü işte aklına gelebilecek bide kıza oturma odası düşüyormuş onu mecbur aldım illa al dediler

Valla kuzum bizdede herşeyi ailesi yapmaya çalışan bi halta yaramayan koca adayı vardı ama ailesi herşeyi sorunsuz en iyisini yapıyordu. Bende herşeyi ailesi yapıyor bu aylak aylak geziyor evleneceğimizin farkında bile değil diye istemedim. Bence üzüldüğün şeyi takma nazlı,ayakları üstünde duramayıp ailesinden medet uman bir erkek olmadığı için şükret

Eşinizde ve sizde suç. Para eşinizin parasi, sizin paraniz. Baskasinin akliyla hareket etmeyip butcenizi bilseymişsiniz.
Evet oda sonradan pişman oldu ama düğün bitti kapattım konuyu dedim bu sefer para istemeleri başladı ben hayır dedikçe gönderdi karıştığım zaman sanane para benim değil mi istediğime gonderrim diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back