- 21 Ekim 2020
- 66
- 23
- 3
- Konu Sahibi Dilmer0147
-
Valla bu ailelere de yazik ya. Buyut, okut, sonra mobilya beklesinler, ev beklesinler. Yetinmeyip cocuguma bakmak zorundalar desinler. Yazik insanlar da ne bilsin cocuk yapinca hayatlarinin kayacagini:)
Bide benimkiler okutmamış eşim çalışmak zorundaymış çünkü kp eve bakmaz kardeşleri annesi eşimin eline bakıyor eşim mecbur bırakmış okulu ona rağmen bu kadar büyütmüyorum. Çünkü ben evime kocama bakarım gerisi tırı vırı
Benim şöyle vahim bir durumum var. Biz nişanlandık kp dedi ki her şeyinizi yaparım. Tamam dedik biz de. Eşyalar alınırken yook yapamam o zaman dedim ama şuan durum farklı dedi. Yine tamam dedik. Eşimle birlik olduk üstesinden geldik benim ailem de üzerine ne düşüyorsa aldı. E tamam sonuçta yuva kuruldu.Biz evlenirken her seyi esimle birlikte yaptik. Ailesinin yapmasini bekleseydi ona guvenip yola cikamazdim. Evlenmeyi dusunebilen insan bir zahmet kendi hayatini kendi kurabilmeli diye dusunuyorum. Bana ne ailesinden ya ben esime bakarim. Ha ailesinin yardimi ile gecineceksek o zaman esimden sogurum. Degisik hayatlar degisik kafalar var.
Aaa aşk olsun şöyle anne babasından harçlık alan onların ağzına bakan, her haltını onlara danışan, evlenince yardım bekleyen, evini babasına annesine döşetme hayali kuran, bir birey olmayı beceremeyen aslan gibi kocan olsa istemezmiydin..Biz evlenirken her seyi esimle birlikte yaptik. Ailesinin yapmasini bekleseydi ona guvenip yola cikamazdim. Evlenmeyi dusunebilen insan bir zahmet kendi hayatini kendi kurabilmeli diye dusunuyorum. Bana ne ailesinden ya ben esime bakarim. Ha ailesinin yardimi ile gecineceksek o zaman esimden sogurum. Degisik hayatlar degisik kafalar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?