- 21 Ekim 2020
- 66
- 23
- 3
- Konu Sahibi Dilmer0147
Merhaba arkadaşlar sizlere derdimi anlatmak istiyorum çünkü başka anlata bileceğim kimse yok. Eşimle evleneli daha 5 ay oldu düğünümüz olurken eşimin ailesi(mesleğin den dolayı kredi cektirdiler eşime ) maddi olarak pek fazla yardım da bulunmadılar altın olsun mobilya olsun herşeyi eşim aldı ve o kadar borca girdi bende eşime dedimki ablana herşeyi almışlar övünürken övünüyorlar sana neden almıyorlar dedim eşimde paraları yokmuş dedi bende dedim farzet ki sen bu mesleği yapmıyorsun peki seni nasıl evlendiriceklerdi dedim benim ailem de kıza düşen şeyleri aldılar ama sorun eşya değil zaten sadece eşim düğünden sonra ailesine tavır alacağını söyledi tabi bu arada eşimin ailesi sürekli para istiyorlar eşim de veriyor her neyse benim ailemle arası iyiydi ama ben kendi ailesinin herşeye karıştığını ve artık fazla sevmediğimi söylediğim den beridir kendisi de benim ailemi sevmez oldu ve sürekli hakaretler eder ama arkalarından yüzlerine geldiği zaman iyi yanı çok uzun aslında anlicaginiz artık eşimin ailesinden bıktım artık eşimden de artık soğudum galiba ailesi yüzünden napicam bilmiyorum konuşmak istiyorum eşimle ama konuşmuyor konuyu gecistiriyor hep napmam lazım yardım edin lütfen