• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi yüzünden eşimden soğudum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dilmer0147

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
66
23
3
Merhaba arkadaşlar sizlere derdimi anlatmak istiyorum çünkü başka anlata bileceğim kimse yok. Eşimle evleneli daha 5 ay oldu düğünümüz olurken eşimin ailesi(mesleğin den dolayı kredi cektirdiler eşime ) maddi olarak pek fazla yardım da bulunmadılar altın olsun mobilya olsun herşeyi eşim aldı ve o kadar borca girdi bende eşime dedimki ablana herşeyi almışlar övünürken övünüyorlar sana neden almıyorlar dedim eşimde paraları yokmuş dedi bende dedim farzet ki sen bu mesleği yapmıyorsun peki seni nasıl evlendiriceklerdi dedim benim ailem de kıza düşen şeyleri aldılar ama sorun eşya değil zaten sadece eşim düğünden sonra ailesine tavır alacağını söyledi tabi bu arada eşimin ailesi sürekli para istiyorlar eşim de veriyor her neyse benim ailemle arası iyiydi ama ben kendi ailesinin herşeye karıştığını ve artık fazla sevmediğimi söylediğim den beridir kendisi de benim ailemi sevmez oldu ve sürekli hakaretler eder ama arkalarından yüzlerine geldiği zaman iyi yanı çok uzun aslında anlicaginiz artık eşimin ailesinden bıktım artık eşimden de artık soğudum galiba ailesi yüzünden napicam bilmiyorum konuşmak istiyorum eşimle ama konuşmuyor konuyu gecistiriyor hep napmam lazım yardım edin lütfen 😔😔

Anlamadım yani eşinizin ailesi düğününüzde yardım etmedi eşiniz kredı çekip her şeyi yaptı. Eee olması gereken bu koca ınsanlar evlenen siz iken neden mobılyanızı altınızı yapcaktı. Evlenen siz değil misiniz? Görümcenize yapılanlar sizi alakadar etmez zira kız tarafının yaptığı şeyler bellidir. Yani sırf bu yüzden mi eşinizin ailesinden soğudunuz valla banada eşim bu durumdan aılenı sevmiyorum dese bende karşı tarafın aılesı ıle samımı mıç mıç olmam mesafe koyarım. Aılem beni büyütüp beslemiş üstümde emekleri var. Bi zahmet koca insanlar evlenirken anne baba ben evleniyorum hadi beni everin eşyamı şuyumu buyumu yapın mı diyceksiniz. Evlenirken durumunuz var mı diye sordunuz mu? Durumları yokmuş işte

Ay valla aynı benim eşimin ailesi bizim de sizin gibi oldu ilk oğluları evlenirken baya yüklü miktarda para yardımında bulundular benim eşimin işinden dolayı ise hiçbir şekilde yardım etmediler üstüne eşimden aldılar. Bende başlarda çok soğudum ama sonralarda takmamaya karar verdim ve kesinlikle eşine yansıtma çünkü onlar hayatlarına devam ederken olan bizim evliliklere oluyor. Anlayacağın ailesini sevmesen bile içinden sevme eşine ailesi hakkında yorum yapma . Bir gün konu açılınca ailesine karşı söyle.

Eşimin ailesi de evlenirken bir çok şeyi yapmadı. Nişan yüzüğünü bile tlfnunu satıp aldı eşim. Ama kaynıma yaptılar. Ee napayım yani. Bu durum eşimle ailesi arasında kardeşini çok seviyor ve bunu sorun etmiyor. Beni de mağdur etmedi. Bu yüzden eş ailesinden soğumak nedir arkadaş bi bana mı basit geliyor.

Evlenmeseydiniz yahu, göre göre evlenip sonra da milletin başini yakmayin boyle.
Ne istiyorsunuz siz koltuk alinmadi diye ailesiyle ömür billah tavirli mi olacakti?

Bu kadar millete esya aldirmaya merakliysaniz, eşyalari aldiracak kv kp bulun onlarin ogullariyla evlenin. 3 gunluk dunya sizin naziniz icin niye ailesiyle tavirli olsun eşya alinmafi diye?

Valla bu ailelere de yazik ya. Buyut, okut, sonra mobilya beklesinler, ev beklesinler. Yetinmeyip cocuguma bakmak zorundalar desinler. Yazik insanlar da ne bilsin cocuk yapinca hayatlarinin kayacagini:)
😅😅Bide benimkiler okutmamış eşim çalışmak zorundaymış çünkü kp eve bakmaz kardeşleri annesi eşimin eline bakıyor eşim mecbur bırakmış okulu ona rağmen bu kadar büyütmüyorum. Çünkü ben evime kocama bakarım gerisi tırı vırı

Bizde evlenince kimsenin çöpü geçmedi bize herşeyi eşim yaptı etti şükürler olsun şimdi ailesine aslanlar gibi bakıyor üç günlük dünya kocanı annesinden babasından soğutacağına benimde anne babam var diyip elini avucunun içine alda bide öyle düşün derim.

😅😅Bide benimkiler okutmamış eşim çalışmak zorundaymış çünkü kp eve bakmaz kardeşleri annesi eşimin eline bakıyor eşim mecbur bırakmış okulu ona rağmen bu kadar büyütmüyorum. Çünkü ben evime kocama bakarım gerisi tırı vırı

Biz evlenirken her seyi esimle birlikte yaptik. Ailesinin yapmasini bekleseydi ona guvenip yola cikamazdim. Evlenmeyi dusunebilen insan bir zahmet kendi hayatini kendi kurabilmeli diye dusunuyorum. Bana ne ailesinden ya ben esime bakarim. Ha ailesinin yardimi ile gecineceksek o zaman esimden sogurum. Degisik hayatlar degisik kafalar var.

Biz evlenirken her seyi esimle birlikte yaptik. Ailesinin yapmasini bekleseydi ona guvenip yola cikamazdim. Evlenmeyi dusunebilen insan bir zahmet kendi hayatini kendi kurabilmeli diye dusunuyorum. Bana ne ailesinden ya ben esime bakarim. Ha ailesinin yardimi ile gecineceksek o zaman esimden sogurum. Degisik hayatlar degisik kafalar var.
Benim şöyle vahim bir durumum var. Biz nişanlandık kp dedi ki her şeyinizi yaparım. Tamam dedik biz de. Eşyalar alınırken yook yapamam o zaman dedim ama şuan durum farklı dedi. Yine tamam dedik. Eşimle birlik olduk üstesinden geldik benim ailem de üzerine ne düşüyorsa aldı. E tamam sonuçta yuva kuruldu.

Benim eşim de düğünü takiyi tek başına yaptı. Ailesinin durumu yoktu.
Ama ben gucenmedim ben mi safım acaba 🤔🤔

Durumu olmayan birilerinden maddi anlamda bir şey beklenmez .eşinizin işi de var kimseye muhtaç değil.

Ama son yazdiklarinizda size katılıyorum.
Devamli para istiyorlar yazmışsınız. O biraz fazla.
Artık bu adamın ayri evi yuvası gecindirmesi gereken ailesi var. Bunu anne baba malesef idrak edememiş sanıyorum.
Kayinbabanizin hic bir maddi geliri yok mu ?
Bekarken de mi hep oğullarının eline bakmışlar?
Durumlarınız epeydir karışık.
Eğer kayinbabanin hic bir maddi geliri yoksa cevabım değişecek.

Aaa aşk olsun şöyle anne babasından harçlık alan onların ağzına bakan, her haltını onlara danışan, evlenince yardım bekleyen, evini babasına annesine döşetme hayali kuran, bir birey olmayı beceremeyen aslan gibi kocan olsa istemezmiydin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back