Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesi ve vicdanları
- Konu Sahibi esiladila
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
- 19 Aralık 2013
- 1.478
- 880
- 123
Kısaca kalabalık olmak istemediğinizi belirticeksiniz. Milenyum çağındayız artık bebeklerde herşeyden nem kapar oldu. Lohusalığım geçsin öyle sadece siz gelin dersiniz. Akrabalarını istemediğinizi anlamış olur hem.
Hadi k.v anlarımda o yanında gelenler nasıl rahat ediyor başkasının evinde .
Hadi k.v anlarımda o yanında gelenler nasıl rahat ediyor başkasının evinde .
- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
ya bilemiyorum aynı sey basıma gelse ne yaparım
bes senelık evlıyım bı cocugum var bes senede bız de cok kavga ettık kotu seyler soyledık
ama dayak yemedım
sımdı mesela esım bana tokat atsa benı dovse
bılemıyorum
ama ne yalan soyleyeyım bosanmam
unıv mezunuyum ıkı dıl bılıyorum calısıyorum aılem babam her zaman arkamdadır cıkıp gelsem asla nıye geldın demezler ama gıtmem bosanmam
ama ne yaparım esımın hatasını anlayıp ozur dılemesını ısterım
Hatasini anlamayip özür dilemezse? Devam mi? Kacinci tokattan dayaktan sonra bosanilmali, sayisi belli mi? Üniversite mezunu iki yabanci dil bilen, ailesi arkasinda olan dayagi hak görüyor erkege, okutulmamis cahil birakilmis meslegi olmayan ne yapsin. Siz bosanmayin kopamayin kocanizdan ama bunu olsun ne var canim diye normallestirmeyin.
Normalle
Buraya bi tokatta aman hemen boşa diyenlere de inanmıyorum ben kendilerinin bu kadar rahat yapacağına
Sadece bu çok zor bir durum dedim
Başıma gelmedi şimdiye kadar
Ama çok açık konuştum gelse ne yaparım bilmiyorum
Ama koşa koşa mahkemeye de gitmem
Ben gercekleri konuştum
Buraya yazanlar gibi sallamadım
normalleştirmiyorun hanfendi benHatasini anlamayip özür dilemezse? Devam mi? Kacinci tokattan dayaktan sonra bosanilmali, sayisi belli mi? Üniversite mezunu iki yabanci dil bilen, ailesi arkasinda olan dayagi hak görüyor erkege, okutulmamis cahil birakilmis meslegi olmayan ne yapsin. Siz bosanmayin kopamayin kocanizdan ama bunu olsun ne var canim diye normallestirmeyin.
Buraya bi tokatta aman hemen boşa diyenlere de inanmıyorum ben kendilerinin bu kadar rahat yapacağına
Sadece bu çok zor bir durum dedim
Başıma gelmedi şimdiye kadar
Ama çok açık konuştum gelse ne yaparım bilmiyorum
Ama koşa koşa mahkemeye de gitmem
Ben gercekleri konuştum
Buraya yazanlar gibi sallamadım
iyi de kv gidince çocuğa kim bakıyor
ben hep kv ye gel çocuğuma bak diye çağrılmasına karşıyım
kendini lütufta bulunuyor sanıyor
kardeşinizi neden olaya karıştırdı anlamadım
o kaldı ben de kalırım hissi oluşmuş kv de sanki
ama babam yok vs psikolojisine girmeyin
yoksa yok babanız, önemli olan sizsiziniz anneniz babanız değil
kendi ayaklarınızın üstünde durma çağınız geldi de geçiyor
ben hep kv ye gel çocuğuma bak diye çağrılmasına karşıyım
kendini lütufta bulunuyor sanıyor
kardeşinizi neden olaya karıştırdı anlamadım
o kaldı ben de kalırım hissi oluşmuş kv de sanki
ama babam yok vs psikolojisine girmeyin
yoksa yok babanız, önemli olan sizsiziniz anneniz babanız değil
kendi ayaklarınızın üstünde durma çağınız geldi de geçiyor
Yazanlarin salladigini ne biliyorsunuz? Ben 10 yillik evliyim iki de kizim var. Esim bana vurdu mu, tokat dayak ne derseniz deyin ben devam etmem. Bana kiyan adami nasil sevip esim diyebilirim ki, tiksinti duyarim. Kocam da kocam sever de döver de diye yapismam. Bir tokat veya iki tokat nasil fark ediyor ögrenmek isterdim. Calisip para kazanamayan, geliri olmayan, gidecek ailesi olmayan kadinin caresi yok. Allah yardim etsin mecbur dayaniyorlar.
Konu sahibinin konusunu dagitmak istemiyorum; karisina vuran siddet uygulayan kocayi adam-insan yerine koymam.
Konu sahibinin konusunu dagitmak istemiyorum; karisina vuran siddet uygulayan kocayi adam-insan yerine koymam.
- 20 Ağustos 2015
- 6.490
- 15.604
- 248
Bence eşin kayınvalidenin yanında sana söylediklerinde haklı.
Hakkaten sen değer vermek nedir bilmiyosun ki kendi kendine gelin güvey oluyosun
Adam seni hamile halinle itip kakıp aşağı alıyo kayınvalidenin yanında
Sen de daha hala gelip burda adamı savunuyosun pes doğrusu
Evet boşan demicez çünkü ikinciyi yaptığına göre böyle bi ortama
Boşanmak niyetinde değilsin belli ki
Sen dua et de kayınvaliden gene insaflıymış
Aç burda konuları oku biraz
Senin eşinin yaptığının binde birini yapanların kayınvalidesi neler yapıyo gelinlerine
Kv seni orda yere yatırıp dövse izler eşin emin ol
Sen de daha otur saf saf eşini savun ne aklı istiyosun ki alışmışsın sen bu muameleye
Ha ayrıca şiddet görüp de kabullenip yerine oturan biri artık napsa ne tavır takınsa boş
ADAMIN SANA SAYGISI YOK
Bunu şiddetle anlayamayan kadın hiçbişeyde anlayamaz zaten.
Siz daha bu akılla çok dayak yersiniz.
Allah akıl fikir versin.
Hakkaten sen değer vermek nedir bilmiyosun ki kendi kendine gelin güvey oluyosun
Adam seni hamile halinle itip kakıp aşağı alıyo kayınvalidenin yanında
Sen de daha hala gelip burda adamı savunuyosun pes doğrusu
Evet boşan demicez çünkü ikinciyi yaptığına göre böyle bi ortama
Boşanmak niyetinde değilsin belli ki
Sen dua et de kayınvaliden gene insaflıymış
Aç burda konuları oku biraz
Senin eşinin yaptığının binde birini yapanların kayınvalidesi neler yapıyo gelinlerine
Kv seni orda yere yatırıp dövse izler eşin emin ol
Sen de daha otur saf saf eşini savun ne aklı istiyosun ki alışmışsın sen bu muameleye
Ha ayrıca şiddet görüp de kabullenip yerine oturan biri artık napsa ne tavır takınsa boş
ADAMIN SANA SAYGISI YOK
Bunu şiddetle anlayamayan kadın hiçbişeyde anlayamaz zaten.
Siz daha bu akılla çok dayak yersiniz.
Allah akıl fikir versin.
- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Ben bu yeni doğum yapan kadınların yanına niye anne yada kv geliyor onu anlamıyorum,siz bebeğinize bakamıyormusunuz üstelik bide ikinci bebeğede gelicekler diyorsunuz,benim kv ikinci bebekde 10 gün geldi 11.gün senin bana ihtiyacın yok dedi gelmedi :) çünkü yok ilkindede yokdu gelmedi,sonra böyle sorun oluyor gelecekse kendi annemiz gelmeli diye düşünüyorum.Kv yanında çok fazla konuşmuşsunuz siz eşinizin tavrını bilirsiniz ne gerek vardı bukadar konuşmaya,benim eşim ne yapar böyle bi durumda bilmiyorum çünkü ben eşim saçmalasada annesinin yanında hiç ses etmem terbiyesini annesi gidince veririm hiç sesi çıkmadan dinler,çok şükür maddi gücünüz varmış birdaha tekrar ederse sorunlarınız alın başınızı gidin,ne denirki başka.
- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
Ben de kocamın aileci olmasından çektim ki inanın şu anlattıklarınızınn yanında masum kalır, kocam da beni iyi kötü istediğim seviyede olmasa da savundu gibi bişey (savunup savunama arası bişey) ona rağmen dünyayı ayağa kaldırdım şimdi hiç biri gık diyemiyor. Kocanız da iş yok. kv kp e akarabayu talükata gelene kadar kocanızda iş yok. 2. çocuğada iyi cesaret etmişsiniz şiddete rağmen.
Son düzenleme:
Peki siz öyle yapınYazanlarin salladigini ne biliyorsunuz? Ben 10 yillik evliyim iki de kizim var. Esim bana vurdu mu, tokat dayak ne derseniz deyin ben devam etmem. Bana kiyan adami nasil sevip esim diyebilirim ki, tiksinti duyarim. Kocam da kocam sever de döver de diye yapismam. Bir tokat veya iki tokat nasil fark ediyor ögrenmek isterdim. Calisip para kazanamayan, geliri olmayan, gidecek ailesi olmayan kadinin caresi yok. Allah yardim etsin mecbur dayaniyorlar.
Insallah başınıza gelmez
Tabi kimsenin başına gelmesin şiddet hiç olmasın keske
- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
İyi demiyorum. İyi yaptı demiyorum
İyi davranıyor diyorum.Normal sıradan bişey olmamış gibi ve ben öfkeyle kalkıp zararla oturmak yerine biraz düşünüp belkide sizlere danışıp öyle davranmak istiyorum.
Ancak bazı kadınlar egolarını tatmin etmek için yine iş başında. Siz ve bir iki kişi daha açık arama derdindesiniz. Lütfen egonuzu başka bir yerde tatmin edin. Benim uğraşabilecek halim yok şuan.
Vay be, burda sanal alemde dislerini gösteriyorsunda, senin icin "aslinda sunu kapi disi etmek lazim" diyen esini kuzu kuzu tekrar evine, hatta yatagina aliyorsun. Esinin yaptigi ego tatmini degil sanki...
Ve anlayamadim, siddetsiz, hakaretsiz bir hayatin neresi zarar olabilir??
- 4 Aralık 2015
- 30
- 63
- 88
- 36
Bütün kayınvalidelerin içinde bir şeytan vardır canım ben eşine çok kızdım helede o annesine söylediği laflar hiç doğru değil bu arada eşine şiddet uygulamayan erkek çok azdır her şiddet uygulayan erkek kötü diye bişey yok oyuzden bence eşinle adam akıllı konuşmalısın seni başkalarının yanında ezmesin özelliklede kendi ailesine karşı nebilim aradıklarında senin için güzel şeylerden bahsetsin senin arkanda olduğunu hissettirsin sen şuan hamilesin duyguların çok karmaşık bende sana benzer bir durum yaşamıştım ilk doğumuda kv kp çalıştığımdan dolayı bize kalmaya geldiler ve çok pişman olmuştum işten çıksaydım gelmiceklerdi neyse sen eşinden istediklerini onun senden istediklerini otutun sakin sakin konuşun
evet bu kırmızı yer de cok dusundurucu
babası arkasında olsa ne olcak ? olmayınca ıstedıgı zaman tutup kolundan atabılecek mı ?
o zaman bu erkekler yetımhaneden alsın kızları
Çok geçmiş olsun. Millet hemen ayrıl boşa vs diye asmiş kesmiş ama bu o kadar kolay bişey degil. Cok anlamsız ve faydasiz buluyorum bu tarz yorumlari.
Boşanma fikrinin olgunlaşması lazım.
Günün birinde bu adamdan boşanman gerekebilir. Şiddet var demişsin. Sanırım daha başlangıç aşamasında ama bu artabilir. Dolayısıyla sen bu fikre kendini yavaş yavaş hazırla. Kendini kandırma olayları objektif değerlendir. Hem manevi hem de maddi olarak hazirlan. Çünkü senin kocan kumaşını belli etmiş artık.
KV ye gelince zaten kavga edip evi terk etmiş. Arama sorma ne yüzle gelecek anlamadım. Bayram seyran evine ziyarete gitme. Zaten uzaktalarmis. Kv veya kp gelirse de yüz verme konuşma. Kocana da açık açık söyle eve gelmesinler istemiyorum de. Eğer gelirlerse ben kovmaktan beter ederim de.
sen anlattıkça ben eski günlerimi yeniden yaşadım ki ben bir de onlarla anı evde yaşıyordum.ben de çok sıkıntı çektim seni öyle iyi anlıyorum ki madem eşinle aran iyi o zaman kavga ortamı yaratmadan eşine aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediğini ve gelmelerini istemediğini söyle.ancak dikkat et bunu yaparken yapıcı olmaya gayret et yıkıcı ve eleştirel olursan eşin de savunmaya geçecektir ona ne kadar üzüldüğünü kavga gürültü istemediğini onu çok sevdiğini ama ailesi geldiğinde ilişkinizin bozulduğunu tatlılıkla anlat durumunuz iyiyse belki sen toparlayana kadar bir yardımcı tutarsınız ama sen ne olursa olsun eşinle aranı iyi tutmaya bak kv de ararsa falan gayet resmi davran onları hayatından tamamen çıkaramazsın ama mesafeni koyarsan evliliğini koruma altına almış olursun.Allah yardımcın olsun