• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ve vicdanları

insanın ahyatında bunlar kötü şeyler
ama kaynana kayınpeder
Arkadaşlar lütfen bana tavsiyeleriniz boşan gitsin tarzında olmasın. Ben bu konuyu en yakın arkadaşlarımla bile paylaşamıyorum. Çok utanç verici. O anları yaşamak kolay değil. Bundan sonrası için nasıl bi tavır sergilemeliyim? Ne yaparsam onun gözündeki bu nasılsa oturuyor ne yaparsam yapayım düşüncesi gider? sadece ayrılıkmı çözüm? İnanın bunu çok samimi soruyorum.. Şimdi bana inanılmaz iyi davranıyor hiç bir şey yok gibi ve ben buna daha çok sinir oluyorum sürekli ağzıma geleni söylyorum.. Maksat annenin yanında oğlum nede güzel savundu beni dedirtmekmiydi diyorum.. Benim bunu unutmam için tek çözüm ayrılıkmı?
anlıyorum sızı
o günden sonra tekrar konustunuz mu kaynanızla ?
esınızle bozuntuya vermeyın bence o sıze nasıl davranıyorsa sızde oyle davranın.
bebek olduktan sonra gelmelerını engelleyemezsınız, sakın da demeyın gelmesınler dıye
ama bılem kac kısılık ekıplerının gelmesını engeleyebılırsınız
bunu da tatlılıkla halledın
olamdı esınıze daha toparlanamadım agrım var falan deyın
bebek dogduktan bır ay sonra hıc olmadı bı mevlut yapın oraya zaten herkes gelecektır bebegı gormeye

ama kaynana kayınpeder

anlıyorum sızı
esınızle bozuntuya vermeyın bence o sıze nasıl davranıyorsa sızde oyle davranın.
bebek olduktan sonra gelmelerını engelleyemezsınız, sakın da demeyın gelmesınler dıye
bebek dogduktan bır ay sonra hıc olmadı bı mevlut yapın oraya zaten herkes gelecektır bebegı gormeye

Yaa ağrısı varsa bile eşi önemser mi adam dovuyormus hamile kadını

Yazdıklarınızı bir daha okur musunuz? Eşiniz nasıl iyi olabiliyor?
İyi demiyorum. İyi yaptı demiyorum

İyi davranıyor diyorum.Normal sıradan bişey olmamış gibi ve ben öfkeyle kalkıp zararla oturmak yerine biraz düşünüp belkide sizlere danışıp öyle davranmak istiyorum.

Ancak bazı kadınlar egolarını tatmin etmek için yine iş başında. Siz ve bir iki kişi daha açık arama derdindesiniz. Lütfen egonuzu başka bir yerde tatmin edin. Benim uğraşabilecek halim yok şuan.

başlık dahi eşimin ailesi ve vicdanları..

asıl vicdanı olmayan kişi eşin ailesi değil bizzat kendisi.
bu dogru ama ınsan ıste esını atamıyor heralde
aslında bazen de düşünüyorum kaynana kayınpeder elti görümce bunların hepsi hikaye
insanın eşiyle arasındaki problem başka hiç birşeye benzemıyor
bazen kaynanam benı sinir edince böyle düşünmeye çalışıyorum kenıme telkin veriyorum
kaynana evımın dısında dıs kapının mandalı onun benım evıme zarar vermesıne ızın vermemeliyim diyorum
bazen ıse yarıyor

insan eşinin yaptıgını unutuyor işte
aşk ile sevgi ile unutuluyor
aynı sekılde insanın kendı anne babası kaynana kayınpederın yaptıgını yapsa onlarda affedılıyor hos goruluyor unutuluyor
ama ıste esının annesı babası 5 senelık evlıyım sonucta o kısılere 5 senedır anne bab dıyorum her hangı bır sevgı bagım yok ınsan cok cabuk onlara karşı sinirlenebiliyor işte
durum boyle malesef
kaynanadan ana olmuyor gelinden de kız olmuyor

bakın şiddetin sebebi siz değilsiniz ki..bu yüzden nasıl davranırsanız davranın tedavi olmadıkça düzelmesi mümkün değil.yaptığının yanlış olduğunu düşünen adam da ayaklarınıza kapanırdı zaten..öyle bir durum yok..adam şiddet uyguladı geçti ..dönüp bakmıyor bile..
sebebi siz olmadığınız için,çözümü de siz değilsiniz.

Evet en çokta sanki sıradan birşey yapmış gibi davranması beni üzüyor zaten :( Peki ne yapmalı?

bu dogru ama ınsan ıste esını atamıyor heralde
aslında bazen de düşünüyorum kaynana kayınpeder elti görümce bunların hepsi hikaye
insanın eşiyle arasındaki problem başka hiç birşeye benzemıyor
bazen kaynanam benı sinir edince böyle düşünmeye çalışıyorum kenıme telkin veriyorum
kaynana evımın dısında dıs kapının mandalı onun benım evıme zarar vermesıne ızın vermemeliyim diyorum
bazen ıse yarıyor

insan eşinin yaptıgını unutuyor işte
aşk ile sevgi ile unutuluyor
aynı sekılde insanın kendı anne babası kaynana kayınpederın yaptıgını yapsa onlarda affedılıyor hos goruluyor unutuluyor
ama ıste esının annesı babası 5 senelık evlıyım sonucta o kısılere 5 senedır anne bab dıyorum her hangı bır sevgı bagım yok ınsan cok cabuk onlara karşı sinirlenebiliyor işte
durum boyle malesef
kaynanadan ana olmuyor gelinden de kız olmuyor

eşini sevdiğin için bazen de mecbur olduğun için unut-muş gibi yapıyorsun bence yani yapıyoruz diyelim.

O laflardan sonra eşini nasıl istiyorsun,eşin adam değil seni edirne üstüne kendisi de een eşin, hiç başka bir yere bilenme, eşin kedi gibi değil aslan gibi arkandan dursa ne o kadar gün es dost akraba gelebilir ne de o lar edilebilir

ama kaynana kayınpeder

anlıyorum sızı

Zaten bu olay olmadan önce planım onların evine gidip dediğiniz gibi mevlüt yapıp geri dönmekti. Ama ben bidaha onların evine değil yüzlerini görmek istemiyorum. Bide oğluna yaptığının yanlş olduğunu belirtmesi gereken yeri geldiğinde öğüt vermesi gerekirken senin için çok üzülüyorum demiş.Ben hiç konuşmadım evime gelse dahi konuşmam ama eşime karşı ne demeliyim yüzüne nasıl bakıcam bişey olmamış gibi sürekli söylenip duruyorum ağlıyorum ,o ise sanki hamilelik nazı yapan bi kadını sakinleştirir gibi.. :(

Aa Wolf hanim niye öyle diyorsunuz
adam aslında melek melek
Yakinda bu iyilikle göğe yükselir(!)

Dimi. Özünde iyi insan. Tabii bu özünü biz göremiyoruz hep mağdur eşler görüyor.

İyi demiyorum. İyi yaptı demiyorum

İyi davranıyor diyorum.Normal sıradan bişey olmamış gibi ve ben öfkeyle kalkıp zararla oturmak yerine biraz düşünüp belkide sizlere danışıp öyle davranmak istiyorum.

Ancak bazı kadınlar egolarını tatmin etmek için yine iş başında. Siz ve bir iki kişi daha açık arama derdindesiniz. Lütfen egonuzu başka bir yerde tatmin edin. Benim uğraşabilecek halim yok şuan.

Hamileyken el kaldırmış hala iyi davranıyor diyor çıldırıciğim...

Kimse de senin açığını aramıyor ama gerekte yok senin evde kocamaaaan bir açığın var. Millete laf sokacağına kocana laf anlat seni hiç muhatap etmeden milleti eve doldurma konusuna el atsa değil mi? Ama söyleyemezsin yoksa "el kaldırır". Söylesen de yapmaz sizi saymıyor çünkü. Ama boşver iyi birisi o... Hepte ailesi tu kaka...

Boşanmıcaksan sen de ona vuracaksın arkadaşım, ciddiyim bu konuda, kas gücün erkek kadar olmayabilir ama bir küllük alıp çalarsın kafasına,en azından karşılık gireceğini kendisinin de bu şiddetten zararlı çıkacağını anlar

Zaten bu olay olmadan önce planım onların evine gidip dediğiniz gibi mevlüt yapıp geri dönmekti. Ama ben bidaha onların evine değil yüzlerini görmek istemiyorum. Bide oğluna yaptığının yanlş olduğunu belirtmesi gereken yeri geldiğinde öğüt vermesi gerekirken senin için çok üzülüyorum demiş.Ben hiç konuşmadım evime gelse dahi konuşmam ama eşime karşı ne demeliyim yüzüne nasıl bakıcam bişey olmamış gibi sürekli söylenip duruyorum ağlıyorum ,o ise sanki hamilelik nazı yapan bi kadını sakinleştirir gibi.. :KK43:

Oğlu yaptığının yanlış olduğunu bilmiyor mukoza adam yani,oğlum karına vurmamalısın mı dicek, ha dese ne güzel ama bunu demesini beklemek bir tuhaf

"Anne boşver bunu bu değermi görmüş bu zamana kadar dedi..Babasıda arkasında değil aslında kolundan tutup dışarı atmak varda dediannesini savundu ben orda ağlarken banael kaldırdı.. "

Adamın gerçek düşünceleri bunlar,hele ki işaretlediğim yer, merhametsiz bir adam, en beter erkek tipi

Bence eşinin iyiliğine hiç güvenme. Tabi çıkmadık candan umut kesilmez derler ama bana hiç de umut vadetmiyor. Annesi yanındayken annesinin destekçisi. Sana söylediği sözler yenir yutulur gibi değil. Hele el kaldırması üstelik hamile bir kadına! Şimdi iyiyse bile ailesi gelince yine onların tarafını tutacak emin ol. Maddi durumun iyiymiş. Sana şimdi hemen boşanmanı tavsiye etmiyorum. İleride yaşanacakları bekle. Eğer eşinin gerçekten düzeldiğine emin olursan devam et. Ama baktın ki bu böyle devam ediyor, hiç yıllarını heba etme bence.

Merhaba. Yeni üyeyim ve hemen sizlere danışmak istediğim bir konu var. Öncelikle kısa bir özet geçmek istiyorum.

Eşimle 3,5 yıldır evliyiz. bi çocugumuz var ve ikinciye 4 aylık hamileyim.
Eşimin ailesi evlendiğimizden beri aramızda sorun yaratmakta aslına bakacak olursanız. 8 saatlik mesafe var aramızda. Ancak sık sık gelip yatılı olarak kalmak isterler. Üstelik yanlarında hala akraba 5-6 kişiyide getirirrler.Aynen bu ekip benim lohusa halimde enişteleri babaları erkek kardeşi halaları olmak üzere 20 gün kalmışlar lohusalığımıda mahvetmişlerdir tabi bide. Eşimle kavga etmemize hatta eşimin bana el kaldırmasına sebep olmuşlardır.

Neyse ozamanlar geçti gitti dedik. Kızıma son 2 aya kadar benim kardeşim baktı. 2 ayda kayınvalidem . Ancak kayınpederim eşinin özleminden vede gezme isteğinden durmadan bize geldi diğer akrabalarınıda getirmek istedi ama ben engel oldum. Kayınvalidem deseniz dışarı bile bizi yanlız göndermedi evde sürekli dipdibeydik ve artık eşimle birbirimize girmeye başladık sürekli onun yanında. Bigün eşime seni halana şikayet edeyimde bikaç öğüt versin aklı başında dedim. Tabi kayınvalidem çıldırdı o sessiz insanın içine şeytan kaçtı :). Halası sanki seni gelin olarak istedi de sen ona şikayet edicen (annem babam ayrı ve babam çok sorumsuzdur )kardeşin senin çocuguna baktıda gidicek yeri yoktu ondan baktı dedi. Oysa bu zamana kadar sağolsun derdi hep.Gidicek yeri olmazmı var tabiki kardeşimin sırf benim hatrım için baktı. Hem öyle bile olsa senin torununu bakıcıya muhtaç etmemiş şükretmen teşekkür etmen gerekmezmi.. Demek ki içinde bunlar varmış dedim. Git parayla bakıcı bul çocuguna ben gidiyorum dedi . Oğlum bunu çekme sen kavgasını falan boşa gitsin dedi..Eşimde haklı kadın dedi . Anne boşver bunu bu değermi görmüş bu zamana kadar dedi..Babasıda arkasında değil aslında kolundan tutup dışarı atmak varda dedi annesini savundu ben orda ağlarken bana el kaldırdı.. :KK43:Annesinin bedduaları çocugumun ağlamaları tam bi faciaydı anlıycanız. Bende ikinci çocuk doğunca ne yüzle sevmeye geliceksiniz istemiyorum hiç birinizi bu yaşananlardan sonra ilk anneliğimi mahvettiniz ilk günlerimi toplayıp gelmeyin herkesi diye bağırdım ama nasıl kötüydüm :KK43:neyse daha çok şeyler söylendide hatırladıkça yazarım..eşim götürdü otobüse bindirdi.Sonra geldi sen neden böyle yaptın onun yanında dedi sanki hiç bir şey olmamış annesini savunmamış gibi..

Sonra ikinciye aramış eşim söyledi.. Ne dedi diye ısrar edince. Oğlum senin için çok üzülüyorum demiş.eşimde biz çok iyiyiz anne v.s demiş.

Şimdi eminim bunlar yine gelip kalmak istiycekler. Doğucak çocugumu alıp sevmek istiycekler..Ama ne yüzle? belkide inadına kaç kişiyi getiricekler gene..

Çok şükür maddi olarak gücüm yerinde çıkıp gidebilirim bu evden.. Ailem arkamda durmayabilir evet yeteri kadar.. Ama ben sadece çocuklarımı düşünüyorum..

Eşimle şuan iyiyiz eşim gayet iyi davranıyor ama bir kere bile özürdilemedi.. Bana hamilelik yüzünden böylesin diyor ama hamile eşine kaçıncı defa el kaldırmak vurmakk.. Aklıma geldikçe çıldırıyorum.. Bu insanlardan nefret ediyorum..

Bana bi akıl verin benim nasıl bir tavrım olmalı artık.. Bayram olucak nebiliyim gelicekler bizim gitmemiz gerekirse?.. Bilmiyorum çok üzgünüm.. Şimdiden teşekkürler.

"Anne boşver bunu bu değermi görmüş bu zamana kadar dedi..Babasıda arkasında değil aslında kolundan tutup dışarı atmak varda dediannesini savundu ben orda ağlarken banael kaldırdı.. "

Adamın gerçek düşünceleri bunlar,hele ki işaretlediğim yer, merhametsiz bir adam, en beter erkek tipi
evet bu kırmızı yer de cok dusundurucu
babası arkasında olsa ne olcak ? olmayınca ıstedıgı zaman tutup kolundan atabılecek mı ?
o zaman bu erkekler yetımhaneden alsın kızları

evet bu kırmızı yer de cok dusundurucu
babası arkasında olsa ne olcak ? olmayınca ıstedıgı zaman tutup kolundan atabılecek mı ?
o zaman bu erkekler yetımhaneden alsın kızları

Evet aynen onu demek istiyor adam, ayyy Allah etmeye eşim ölmüş babamı bu şekilde katsa cümleye katil olurum,beni tanımayan insanlar ego tatminider elbet ama tanıyanlar bilir

Evet en çokta sanki sıradan birşey yapmış gibi davranması beni üzüyor zaten :KK43: Peki ne yapmalı?
yaptığının normal olmadığına inandırmalısınız.verdiğim linki okudunuz mu ,prof. olarak anlatıyor durumu.
bu tür adamlar hep karşıdakini suçlar.siz annesine laf ettiğiniz için şiddet gördünüz mesela ,eşinize göre.yani suç sizde.adam yapmak istemedi,siz hamile olduğunuz için abartuyorsunuz.böyle demeseydiniz böyle yapmasaydınız adam da vurmak zorunda kalmayacaktı..gibi gibi bir sürü şey..
bana göre şimdi çekip gitseniz,ayaklarınıza kapanacak af dileyecek,dönerseniz de aynılarına devam edecek..dönmezseniz bir süre saldıracak sonra pısacak.
bence hatalı kusurlu olduğunu anlaması ana madde.bunu anllaması için gitmeniz gerekiyorsa gidin..ama şunu göze almalısınız ,tedavi olmayı kabul etmezse geri dönememelisiniz.tedaiviyi kabul eder hatasını anlarsa ne ala..

Evet aynen onu demek istiyor adam, ayyy Allah etmeye eşim ölmüş babamı bu şekilde katsa cümleye katil olurum,beni tanımayan insanlar ego tatminider elbet ama tanıyanlar bilir
ya cok kötü ama buraya da hemen boşan gitsin yazıyorlar katılmıyorum ben
tama m bu cok kötu laflar ama olmuyro ıste hemen bosanmak

Back