- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
İnşallah hakkına girdikleriniz burnunuzdan çıkar.
Kpss kazanamadığı için intihar edenlerin eli iki yakanızda olsun
Amin inşallah.
Allah yedirmesin torpille aldıkları maaşı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hakkına girdikleriniz burnunuzdan çıkar.
Kpss kazanamadığı için intihar edenlerin eli iki yakanızda olsun
Kardeşi için keşke ölse diyen yarın sizin için neler der.Hic korkmuyormusunuzKızlar Merhaba. Konu dışı biliyorum ama bu konuyu konuşacak kimsem olmadığı için yazıyorum.
2 yıllık evliyim. Eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık. Benim ailem yatak odası takımımı ve kına salonu takımı ve takıları taktılar. Eşimin ailesi ise ev verdi sadace. (O da eşimin dedesinden kalma)
Kredi çekip yaptık. Bazı verilmesi gereken parayı ise takılarımı verip hallettik.
Takım hiç yok. Soruyorlar düğünlerde ben takı takmayı sevmiyorum diyorum. Ama üzülüyorum. Eşim söz verdi zaten. O da üzülüyor.Durumumuzu toparlayalım alacağım. Annelik hediyesi 5 taş istediğimde bile ne yapacaksın ben sana bilezik alacağım diyor. Ben bunlara takılmam. Huzurlu olalım yeter.
İkimizde resmi kurumda çalışıyoruz.Çok az borcumuz kaldı. Sonra çocuk dedik.
Kaynım sorumsuz, işsiz, keyif adamı. 26 yaşında. Arkadaşlarıyla tatil yapmak için işini bırakan biri düşünün. Babasından harçlık alır arkadaşlarıyla gezer. Arabayı alır şehir dışına çıkar. İçip eve gelir mahalleyi havaya kaldırır. Çok şükür eşim tam tersi. Ve eşim hiç sevmez. Allah korusun ama keşke ölse der. Neyse dün gece eşimin ailesi, babaanne ve anneannesi bizdeydi. Konu kaynım geldi. Kaynım evlenmek istiyormuş. Kız arkadaşı var zaten. O da evlenince çalışmam modunda. Kayinpederim evlendireceğim. Herşeyini ben yapacağım dedi.
Eşim ben kendim yaptım. O da çalışsın kendi yapsın dedi.
İşte kardeşini bilmiyor musun? Senin gibi şanslı değil. Sizin geliriniz iyi.
Eşim evini ver çalışın kendi yapsın. Nikahtan gitsin o zaman dedi.
Kayınpederim abim düğün yaptı. Ben niye yapmıyorum der dedi. Sonra kayınvalidem konuyu kapattı. Ben tam konuşulanları duyamadım. Çay getiriyordum.
Ama eşimle kendimi salak gibi hissettim.
Anneannesi ve babaannesi olduğu için ağzımı açmadım.
Ve zamanı gelince kayınpederimin dediği gibi olacak muhtemelen.
Eşimle bu durumu konuşmayı düşünüyorum zaten.
Bundan sonra nasıl tepki vereyim sizce?
Benim gibi başına gelen var mı?
Haram yiyene haram yiyorsun denir, burda ağlayacağına git kayınbabana ağla belki bir ev daha verir ama sanmam o da gözünü doyurmaz senin.İş konusuna gelince heryerde torpil oluyor. Dünyadan tek ben yapacakmışım gibi yazıyorsunuz.
Ne kadar fesat insanlarsınız. Ne diyeyim. Derdimi yazdım sizlere. Olmayan kalıplara sokuldum. Yazmaz olaydım.
O zaman dunyada yapılan her kötü işi siz de yapın. O hava var sizde.İş konusuna gelince heryerde torpil oluyor. Dünyadan tek ben yapacakmışım gibi yazıyorsunuz.
Ne kadar fesat insanlarsınız. Ne diyeyim. Derdimi yazdım sizlere. Olmayan kalıplara sokuldum. Yazmaz olaydım.
Torpil her yerde var yalniz. Sadece biz mi yapıyoruz?
İş konusuna gelince heryerde torpil oluyor. Dünyadan tek ben yapacakmışım gibi yazıyorsunuz.
Kardeşi için keşke ölse diyen yarın sizin için neler der.Hic korkmuyormusunuz
O zaman kpinizin yaptığı 'adaletsizliği' deSadece biz değil. Bu çoğu yerde oluyor. Siz her yer adaletli mi sanıyorsunuz?
O zaman kpinizin yaptığı 'adaletsizliği' de
kabul edip size bedava verilen evle yetineceksiniz.
Madem her yerde adalet yok.
Madem adam kayırma normal.
O da küçük oğlunu kayırmış.
Kamuda iş nasıl kovalanıyor tam olarak ben de kovalamak istiyorumAilesine öyle şeyler yaşatmış ki.
Annesi evlense de kurtulsak diyor.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.
Eşim sırf kardeşi adam olsun kurtulsun diye kamuda iş kovalıyor. Öğütler veriyor ama karşı taraf asla anlamıyor. Sonrada birbirlerine giriyorlar.
Kamuda iş nasıl kovalanıyor tam olarak ben de kovalamak istiyorum![]()
Ev degil, sadece ev)))Nankorluge gel.
Yahu ev vermişler ev ev.
Senin iki tel bileziginle alınacak bir sey değil o.
Hem evet gidin karışın duruma lütfen.
Karışın ki ağzınizin payını bir güzel verip sizi bi güzel kendinize getirsinler.
Üstüme iyilik sağlık ayol.
Yok mu bir baba yigit su el altindan alımı da bu kadini da yüksekteki tanidigi da suç duyurusunda bulunup surundurecekYüksek mevkilerde tanıdığımız var. El altından alım oluyor.
Herkes yapıyor diye torpil olayını normalleştiremezsiniz. Usulsüzlük her yerde ve her zaman usulsüzlüktur.İş konusuna gelince heryerde torpil oluyor. Dünyadan tek ben yapacakmışım gibi yazıyorsunuz.
AsgjagsjahsjshkNe kadar fesat insanlarsınız.
Siz de eşinizin kovalamacası sonucu mu ise girdinizİçimizde olmadan ne kadar ağır konuşabiliyorsunuz kişiliğiniz hakkında. Eşim kıskansa kamu iş kovalamaz ne yaparda yapsın der.
Ölüm kelimesine bende kızmıştım. Ama bir anne bunu söyler mi? Söylüyor.
Allah bildiği gibi yapsın boylelerini.Kadin daha tüyü bitmemiş yetimi sömürmüş bilimum kayin hisimlarini da somurmenin yolunu bulur benceYüksek mevkide tanıdıkların olması lazım
Yoksa olmaz
Öyle diyor kendileri
Elbet bir gün devran dönecek
Siz de gideceksiniz