- Konu Sahibi wingless butterfly
Çok doğruneden ablasının gelmesini istemediğini anlamadım.. eşini doldurması için aynı eve kalmasına gerek yok ki, telefonla da yapar yapacak olan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğruneden ablasının gelmesini istemediğini anlamadım.. eşini doldurması için aynı eve kalmasına gerek yok ki, telefonla da yapar yapacak olan..
canım 15 gün kardeşleriyle vakit geçirmek istiyor. ama biz daha önce ciddi sorun yaşadık ve ben gelmesini istemiyorum
K b bakıyorsun allah razı olsun diyeceğine bide görümcen ne diye geliyo ne biçim ana o ya senn çektiğin sıkıntıların çok daha agırını cektim seni anlaya biliyorum sesini etme sen bi müddet bi kaç güne eşin kovalar merak etme erkekler rahatına düşkündür ama evinde birileri varken de esin le birlikte olma görsün zoru bn denedim işe yarıyo kayın valdem gelip kalırdı önceden kendi annesini yollardı çünku evde rahatı bozuldu
Ben olsam hiçbiryere gitmem.
Madem 15 gün eşinizinde izni vs varsa içerde onu kullansın neme lazım dertsiz başınıza dert almayın iyi niyetinizin kurbanı olmauın çok isteyen görümce kendi evinde baksın kardeşine buysa istediği
bende inan gitmek istemiyorum. çünkü mahremiyet diye bir şey de var. hiç hoş değil. ben kendi ailem de olsa ben evde yokken birini asla istememeşimin izni yok canım onu düşündük. ama eşim en küçükleri k.b. den sonra ve çok merhametlidir. arada kalıyor. ama ben daha kararlı olmasını istiyorum
zaten sırf hatır için k.b.e bırakıyorum evimi. en fazla kirletir. onuda temizlerim çünkü yetim ve bende merhametsiz değilim.bende inan gitmek istemiyorum. çünkü mahremiyet diye bir şey de var. hiç hoş değil. ben kendi ailem de olsa ben evde yokken birini asla istemem
merhabalar...
2 yıllık evliyim, eşimin ailesi baştan beri evliliğimize müdahele edip durdu. baskın karakter olamam rağmen bittim tükendim. eşimi çok seviyorum. ama bana destek olmuyor ailesine pek sözü geçmiyor aşırı baskınlar. sadece k.v. değil kayın birader ve görümce her şeye karıştı . yaşça bizden epey büyükler.
k.v. vefat etti ve ruh sağlığı yerinde olmayan 30 yaşındaki kayın birader ortada kaldı. ben şuan çalışmıyorum kpssyi bekliyorum. çalışanların yanına uygun görüyorlar kardeşlerinin kalmasını . bir eltim daha çalışıyor biri çalışmıyor görümcem de çalışmıyor. ben sırf bu yüzden çalışmak istemiyorum aynı evde yaşamak çok zor. ablası dururken ben ne yaparım 1 ay olsa tamam ama 4 ay nasıl olur ??? şuan çalışmadığım için fedakarlık yapayım dedim ben 15 gün memlekete gideyim eşim kardeşiyle yalnız kalsın dedim. hasret gidersinler. k.b. in ruh sağlığı aşırı anormal değil tek başına yemek vs. yapıyor. yuvama sahip çıkarım eşimi asla durduk yere tek bırakmam. bunu onun hatrına yapıyordum ki !!! görümcem tutturudu ben de gelicem sizle kelıcam. evde 2 çocuğu kocayı bırakıp kardeşleriin yanına gelecek ve ben evde yokum. eşime ben gitmem ozaman dedim eşim ablasının aramızı açtığını bilip, ikinizi 15 gün bırakamam ben işteyken; sen git memlekete diyor. ben de bu evin hanımı benim ozaman gelmesin ablan diyorum. ben sırf sen ve kardeşin için evimden ayrılıp bir bekara evimi emanet ediyorum, diyorum. ablasının bu kadar yaptıklarına rağmen onunla kalmakta istemiyorum ne yapmalıyım ????evimi ona bırakmak istemiyorum çünkü eşimi dolduruyor bana karşı.
canım kendi evleri vardı. ma şuan şzfrn hastası olduğu için yalnız kalmasın diyorlar. ama nereye kadarrrrrkv ölmeden önce nerede oturuyordu ki?
kb orada kalsın, isteyen istediği zaman onu yalnız bırakmadan yanında kalsınlar dönüşümlü olarak?
canım ben nasıl kalayım şzfrn hastası ile tek başıma eşimin izni yok ve ben yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışıyorum. evimi bırakıp gitme derdim bu. bunu duyan görümce bize gelmek istiyor. kardeşleriyle vakit geçirmek için ama ben bunu istemiyorumÇok karışıkmış Allah yardımcınız olsun,siz de kardeşine ve eşinize evi bırakıp gitmeyin canım. Durun evinizde... O ne öyle o gelsin kalsın bu gelsin kalsın ohhooo....Bakamayacaksanız hele ki çalışırken, bakamazsınız yani bu kadar net ortada. Size gelmeyi düşüneceğine görümceniz alsın baksın o zaman.
Tşk edicek birşey yok gülüm ama bu kadar yıprat ma kendi ni inan çok yaşadım evim çöplük gibi oldu kendi kendime sinir krızleri geçirdim yine sana gelen 2 kişi bz aynı şehirde oturuyoz eşimin bütün ailesi gelip kalıyo kaç gün kb elti grumce eşi çoluk çocuk kv kp karnım burnumda iş yapamazdım ama gelip günlerce kalırlar dı sen de dayan geçicek inan sinir olcan sinir krizleri geçircen evini çöp götürcek önlerine hizmet beklicekler ama sen yapma hasta ol yapma bişey evin içinde üzülme elbet 2 gün kalıp gider sen yine çiçik gibi yaparsın üzülmeçooookkkk teşekkür ederim düzgün cevabın için inan biraz daha seviyesiz sözlere maruz kalsaydım (bazı üyeler tarafından) konuyu kapatacktım. evet yazacak şey çok uzun ve kısa tutmak isterken anlaşılmamış olabilir. ama uslup çok önemli. çok teşekkür ederim sana. evet yani zulum gibi ben den yaşça büyük k.b. zaten zor ve görümce yükümü 10 a katlıyor sağolsun.
yani nasıl baskın olduklarını tahmin edemezsin eşim istemiyor deyip kenara çekiliyor yani 2ay yine kaldı onda aslında. mantık şu çalışmayan biriyle kalamaz ben evde tek kalmam onunla asla.Çok karışıkmış Allah yardımcınız olsun,siz de kardeşine ve eşinize evi bırakıp gitmeyin canım. Durun evinizde... O ne öyle o gelsin kalsın bu gelsin kalsın ohhooo....Bakamayacaksanız hele ki çalışırken, bakamazsınız yani bu kadar net ortada. Size gelmeyi düşüneceğine görümceniz alsın baksın o zaman.
bende yaşadım canım ama benim derdim aramı açması, yoksa çok misafir ettim onları toptan geldiler tabi bir kez. daha 2 yıl olduTşk edicek birşey yok gülüm ama bu kadar yıprat ma kendi ni inan çok yaşadım evim çöplük gibi oldu kendi kendime sinir krızleri geçirdim yine sana gelen 2 kişi bz aynı şehirde oturuyoz eşimin bütün ailesi gelip kalıyo kaç gün kb elti grumce eşi çoluk çocuk kv kp karnım burnumda iş yapamazdım ama gelip günlerce kalırlar dı sen de dayan geçicek inan sinir olcan sinir krizleri geçircen evini çöp götürcek önlerine hizmet beklicekler ama sen yapma hasta ol yapma bişey evin içinde üzülme elbet 2 gün kalıp gider sen yine çiçik gibi yaparsın üzülme
Tabiki yeri gelcek aran da acılcak ama kararlı olucan ki bunları aşabilesin ve bi kaç yıl sonra senin sözün geçicekbende yaşadım canım ama benim derdim aramı açması, yoksa çok misafir ettim onları toptan geldiler tabi bir kez. daha 2 yıl oldu
haklısın ama aradaki bağları bir şekilde tutmaya çalışmak daha mantıklı sanırım. çünkü kimse eşinin eilesiyle küs olmak istemez. bu söylem kalp kırar ki önce eşim kırılır bu benim istemediğim bir şey.ve tartışma konusu olur.Gorumceni ara ben memlekete gidiyorum ve ben evde yokken senin benim evimde kalmani istemiyorum de.