Eşimin ailesi misafirperver değil :(

Evet abartıyorsunuz..
Beklentiniz yüksek herhalde..
Etkiye tepki verilmez..

Yapma etme guzelim ilk okul cocugu degilsin ki bayat kraker verdi gitmeyelim yemezsin olur biter bunun lafini bile etme bak boyle ufak seyler esinle arani acar huzursuz olursun bunlar ufak seyler sana kufur etse saygisiz davransa anlarim ama bunlar konu acilacak ese aktarilacak seyler degil

Bayat kraker çıkarttı diye aranıza mesafe koymalım lafını nasıl söylediniz eşinize anlayamıyorum Herkes yetiştirilme tarzı olaylara önem vermesi farklıdır kendinizi kıyaslamayın elti diye böyle görülmez ki

Valla senin üsluplar benimkini geçer yarışamam yani..İpeğe dar kapasiteli diyen sendin,bana anlamamış anlamış gibi yapıyo diyen de sensin,bilgeceye çık git konumdan diyende sensin,bir başka üyeye sen boşandın mı da diyen de sendin..Ben miydim ?

daha da ayıklanır yani dedikleri de neyse diyelim...

cnm bende bir keresinde görümcem geldiğinde çayın yanına bisküvi ikram etmiştim. hazırlığım yetişmedi yemek koyacaktım yemiş gelmişler. üzüldüm dedim kusura bakma yok gülen yüzün yeter demişti.

bence güler yüzlüyse önemli değil.

Evet abartıyorsunuz..
Beklentiniz yüksek herhalde..
Etkiye tepki verilmez..

Hakslısın güzelim. İlkokul çocuğu zaten sen de değilsin ben de. Haklısın belki kimseyi takmamak en güzeli. Ben belki de çok abartıyorum.

Herkesin yorumu ortada. Teker teker buraya yorumlarınız düştü. Ne kadar seviyesiz yorumlardı. Bilgeceye çık git derim hasta mısın derse. Senin ve ipekin yorumlar da ortada. Başka üyeye boşandın mı dedin. Git eşinden boşan dedi çünkü bana. Saygısızlık yapmayın lütfen. Yakışmıyor ayıp.

Sizi doyurmak zorunda değil hatta misafir etmekte.
Önünüze koyulan 1 bardak su da olsa mutlu olmalısınız ki boş göndermemiş.
Sizde bayat olduğunu gördünüz yemezsiniz olur biter.

Kahvenin yanina konan krakerin lafi mi yapilir? Ne kadar ayip. Bir de esinize bir daha gitmeyelim demissiniz. Bunun icin gorusmeyecekseniz zaten gorusmeyin.

Bence siz abartiyorsunuz. Belki beceriksiz, belki ona gore normal. Siz de ugrasmayin, illa ugrastiniz diye ayni seyi beklemeyin.

Birdaha gorusmemek noluyor anladim ikram yuzunden. Sacmalamayin yahu.

Arkadaşlar beni genellikle haksız buldunuz. Ben de buna göre yanlış yaptığımı anladım. Demek ki ben de gelen misafiri kahveyle uğurlamalıyım bunu anladım. Demek ki ben abartıyorum. Amacım ben haklıyım demek değil ki fikir alıyorum sizden. Bazı arkadaşlar hastasın senle görüşmek istemem vs. gibi laflar söyledi. Bunu bile söylemenin bir üslubu vardır. diyebilirlerdi ki herleyi çok kafaya takan biri misin acaba? Bir psik.git belki de çok takıyorun kafaya vs. Bunu da anlarım. Ama 4-5 kullanıcı beni ti ye alır yorumlar yaptığı için ben de yanıt vermek zorundayım.bilg.

Uffff sıkıldım ..Kardeşim madem yorum beğenmiyorsun ne diye konu açarsın Ne diyecektik aaaaaa bayat kraker mi yazıklar olsun mu diyecektik ? Ayrıca küçük değilsiniz ,önrmli olan ikram değildir 30 yaşında birinin bunu bilmesi lazım ..Biz mi öğreticez size ? Ayrıca bu kafayla gidersen askere zor alırsın tezkere diye de bir laf var hatırlatayım..Böyle saçma sapan şeyler için eşinizle polemiğe girerseniz ,kısa zamanda bayat krakerlerden çok daha önemli sorunlarla karşılaşmanız pek zor değil...İnsanlar eğer sizi evine çağırdıysa ,size bir kahve de olsa bir şey ikram ettiyse şükredin..Bu kadar haset ve fesatlık,Bu kadar kibir ve nifak insanı yora anlatabildim mi ? BKZ:TDK .Hadi hayırlı günler ...

Eşin sana çok güzel bir cevap vermiş.Kiminin mutfak becerisi ya da hevesi vardır kiminin yoktur.Kimi önemser kimi önemsemez.sana elde börek açmış yine de memnun edememiş.Krakerlerin bayatlığının farkında değildir.Ya da evde o an onlar vardır.İnsanları ikram ettiği şeye göre mi değerlendiriyorsun da,bir daha gitmem diyorsun.Mesafeli duralım dediğin insanlardan biri eşinin kardeşi.Gitmeyelim dediğin ev,eşinin kardeşinin evi.

Evet sen abartiyorsun.Ayrica kim misafirin onune bayat birseyi ozellikle cikarmak ister ki.?Belli ki farkinda degil eltiniz krakerin bayatligindan.Bir de esinize birdaha gitmeyelim krakerler bayatti diye uyariyorsunuz Saka misin sen konu sahibi ya baska derdinmi yok bu mu dert oldu sana yani

öncelikle misafir umduğunu değil bulduğunu yer. ikrama göre karşındaki insana değer biçmek çok yanlış.
kadının o an elinde o vardır onu ikram etmiştir. bence siz ikramlara değil güleryüze bakın.ayrı bir konuda etrafta bu kadar aç insan varken siz nimet beğenmiyorsunuz ve bunun için araya mesafe koyacakmışsınız ne kadar ayıp.
bu kadar küçük şeyler için eşinizin tarafından olan kişilere mesafe koyarsanız, yakın zamanda eşinizi çöpsüz üzüme çevirmeyi başarırsınız devam edin

Bir üyeye jeton köseli dedi, bir üyeyede cık git tarzinda birsey dedi önce kendi uslubuna bakmali bence....

[
Hadi size iyi günleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…