- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.153
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi umudumvarhala
-
Yeni evliyim, eşim 3 kardeş 1 abisi 1 de ablası var. Eltimle nişanlılık döneminden bu yana iyi anlaşırız, şimdiye kadar da çok şükür ki hiçbir sorunum olmadı. Ta ki geçtiğimiz günlerde onlara oturmaya gidene kadar...Biz evlendik ailemizde gelin yemeği adeti olur. Önce gelin yemeğe alınır sonra da gelin onları yemeğe alır. Eltim bunu yapmadı sadece elde açtığı bir böreği yapıp bizi çaya çağırdı tamam dedim sorun değil. Daha sonraları bana geldiklerinde en güzel şekilde ağırladım. Bayramlaşmaya geldiklerinde falan hep herşeyi en güzel şekilde yaptım o dönemde çalışıyordum hatta diyorlardı hamarat gelin herşeyi en güzel şekilde yapıyor diye. Eltim ev hanımı bu arada buna rağmen geçen gün kahveye gittik. Kahvenin yanında kraker çeşitleri çıkardı. Ama krakerler tamamen bayattı yiyemedik hiçirini. Ardından hiç bozuntuya vermeden kalktık geldik. Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı. Bayat şey ikram edilmez dedim. Eşim de tamam gitmeyiz ama bana dedikodularını yapma onların konuyu kapat dedi şok oldum. Evde tartıştık zaten. Misafirperverlik kalmamış artık insanlarda. Çok üzüldümBen mi abartıyorum sizce? Ayrıca bir daha bize gelirlerse ben de onlara bayat kraker mi çıkarsam kısasa kısa gibi ne dersiniz hanımlar?
Nonuşma tarzınız uslubunuz çok çrikin. Sırf bunu belirtmek için yazıyorum inanın. Baştan beri söylüyorum. Beni haksız görebilirsiniz. gökce25 bu yorumun nedir nasıl bu kadar seviyeyi düşürüsünüz aklım almıyor. ya sen ne kullanıyosan alıcam ben de bir dal ha valla bak..S
Sonra da mune 'ye şikayet ediyorsunuz. Ben sizinle muhattap olmak istemiyorum. Bu nasıl çirkin bir yorumdur. Ayıp ayıp. Utandım sizin seviyesizliğinize
daha da ayıklanır yani dedikleri de neyse diyelim...Valla senin üsluplar benimkini geçer yarışamam yani..İpeğe dar kapasiteli diyen sendin,bana anlamamış anlamış gibi yapıyo diyen de sensin,bilgeceye çık git konumdan diyende sensin,bir başka üyeye sen boşandın mı da diyen de sendin..Ben miydim ?
Evet abartıyorsunuz..
Beklentiniz yüksek herhalde..
Etkiye tepki verilmez..
Yapma etme guzelim ilk okul cocugu degilsin ki bayat kraker verdi gitmeyelim yemezsin olur biter bunun lafini bile etme bak boyle ufak seyler esinle arani acar huzursuz olursun bunlar ufak seyler sana kufur etse saygisiz davransa anlarim ama bunlar konu acilacak ese aktarilacak seyler degil
Valla senin üsluplar benimkini geçer yarışamam yani..İpeğe dar kapasiteli diyen sendin,bana anlamamış anlamış gibi yapıyo diyen de sensin,bilgeceye çık git konumdan diyende sensin,bir başka üyeye sen boşandın mı da diyen de sendin..Ben miydim ?
Yeni evliyim, eşim 3 kardeş 1 abisi 1 de ablası var. Eltimle nişanlılık döneminden bu yana iyi anlaşırız, şimdiye kadar da çok şükür ki hiçbir sorunum olmadı. Ta ki geçtiğimiz günlerde onlara oturmaya gidene kadar...Biz evlendik ailemizde gelin yemeği adeti olur. Önce gelin yemeğe alınır sonra da gelin onları yemeğe alır. Eltim bunu yapmadı sadece elde açtığı bir böreği yapıp bizi çaya çağırdı tamam dedim sorun değil. Daha sonraları bana geldiklerinde en güzel şekilde ağırladım. Bayramlaşmaya geldiklerinde falan hep herşeyi en güzel şekilde yaptım o dönemde çalışıyordum hatta diyorlardı hamarat gelin herşeyi en güzel şekilde yapıyor diye. Eltim ev hanımı bu arada buna rağmen geçen gün kahveye gittik. Kahvenin yanında kraker çeşitleri çıkardı. Ama krakerler tamamen bayattı yiyemedik hiçirini. Ardından hiç bozuntuya vermeden kalktık geldik. Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı. Bayat şey ikram edilmez dedim. Eşim de tamam gitmeyiz ama bana dedikodularını yapma onların konuyu kapat dedi şok oldum. Evde tartıştık zaten. Misafirperverlik kalmamış artık insanlarda. Çok üzüldümBen mi abartıyorum sizce? Ayrıca bir daha bize gelirlerse ben de onlara bayat kraker mi çıkarsam kısasa kısa gibi ne dersiniz hanımlar?
Herkesin yorumu ortada. Teker teker buraya yorumlarınız düştü. Ne kadar seviyesiz yorumlardı. Bilgeceye çık git derim hasta mısın derse. Senin ve ipekin yorumlar da ortada. Başka üyeye boşandın mı dedin. Git eşinden boşan dedi çünkü bana. Saygısızlık yapmayın lütfen. Yakışmıyor ayıp.
Eşin sana çok güzel bir cevap vermiş.Kiminin mutfak becerisi ya da hevesi vardır kiminin yoktur.Kimi önemser kimi önemsemez.sana elde börek açmış yine de memnun edememiş.Krakerlerin bayatlığının farkında değildir.Ya da evde o an onlar vardır.İnsanları ikram ettiği şeye göre mi değerlendiriyorsun da,bir daha gitmem diyorsun.Mesafeli duralım dediğin insanlardan biri eşinin kardeşi.Gitmeyelim dediğin ev,eşinin kardeşinin evi.Yeni evliyim, eşim 3 kardeş 1 abisi 1 de ablası var. Eltimle nişanlılık döneminden bu yana iyi anlaşırız, şimdiye kadar da çok şükür ki hiçbir sorunum olmadı. Ta ki geçtiğimiz günlerde onlara oturmaya gidene kadar...Biz evlendik ailemizde gelin yemeği adeti olur. Önce gelin yemeğe alınır sonra da gelin onları yemeğe alır. Eltim bunu yapmadı sadece elde açtığı bir böreği yapıp bizi çaya çağırdı tamam dedim sorun değil. Daha sonraları bana geldiklerinde en güzel şekilde ağırladım. Bayramlaşmaya geldiklerinde falan hep herşeyi en güzel şekilde yaptım o dönemde çalışıyordum hatta diyorlardı hamarat gelin herşeyi en güzel şekilde yapıyor diye. Eltim ev hanımı bu arada buna rağmen geçen gün kahveye gittik. Kahvenin yanında kraker çeşitleri çıkardı. Ama krakerler tamamen bayattı yiyemedik hiçirini. Ardından hiç bozuntuya vermeden kalktık geldik. Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı. Bayat şey ikram edilmez dedim. Eşim de tamam gitmeyiz ama bana dedikodularını yapma onların konuyu kapat dedi şok oldum. Evde tartıştık zaten. Misafirperverlik kalmamış artık insanlarda. Çok üzüldümBen mi abartıyorum sizce? Ayrıca bir daha bize gelirlerse ben de onlara bayat kraker mi çıkarsam kısasa kısa gibi ne dersiniz hanımlar?
Bir üyeye jeton köseli dedi, bir üyeyede cık git tarzinda birsey dedi önce kendi uslubuna bakmali bence....Valla senin üsluplar benimkini geçer yarışamam yani..İpeğe dar kapasiteli diyen sendin,bana anlamamış anlamış gibi yapıyo diyen de sensin,bilgeceye çık git konumdan diyende sensin,bir başka üyeye sen boşandın mı da diyen de sendin..Ben miydim ?
[Uffff sıkıldım ..Kardeşim madem yorum beğenmiyorsun ne diye konu açarsın Ne diyecektik aaaaaa bayat kraker mi yazıklar olsun mu diyecektik ? Ayrıca küçük değilsiniz ,önrmli olan ikram değildir 30 yaşında birinin bunu bilmesi lazım ..Biz mi öğreticez size ? Ayrıca bu kafayla gidersen askere zor alırsın tezkere diye de bir laf var hatırlatayım..Böyle saçma sapan şeyler için eşinizle polemiğe girerseniz ,kısa zamanda bayat krakerlerden çok daha önemli sorunlarla karşılaşmanız pek zor değil...İnsanlar eğer sizi evine çağırdıysa ,size bir kahve de olsa bir şey ikram ettiyse şükredin..Bu kadar haset ve fesatlık,Bu kadar kibir ve nifak insanı yora anlatabildim mi ? BKZ:TDK .Hadi hayırlı günler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?