• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi misafirperver değil :(

bak belki sana göre tuhaf AMA sen nasıl eşine bir daha görüşmeyelim dedin? bunu nasıl diyebildin? yarın senin misafir ağırlamanı biri beğenmezse ve derse ki bir daha bu kızın evine gitmeyelim ne hissedersin? eşin nasıl tepki vermez buna? Kusura bakma ama eşinde tuhaf! bana dese ki ablana gitmeyelim krakeri bayat, cevabım !!!!! olurdu

Toku ağırlamak zordur. Bir tok gelir de evine önüne koyduğun börekler, pastalar boşa gider beğendiremezsen vay haline:KK70:

AC karninizi doyurmayami gitmiştiniz de bu kadar bozuldunuz??ne tuhaf insanlar var yaa hayati çekilmez kiliyorsunuz siz ve sizin gibiler...kraker için bu kadar laf edilir mi mesafe koyalim demiş bir de hey Allah im..ha birde borek lafi var daha ne yapicakti pardon birşey dememiş mis sağolun lütuf olmuş...

Eltiniz belki de hamarat değildir sizin gibi güzel şeyler hazırlayamayabilir. Ev hanımı olması herşeyi dört dörtlük yapacağı anlamına gelmez. Ben de çalışıyorum eltim ev hanımı ha bayat bişey çıkarmadı hiç gittiğimizde ama ilk yemeğe gittiğimizde etler soğumuş sertleşmişti, sonrakilerde tatlılar hep hazırdı vs. takılmayın bence bunlara. size hoş sohbet oluyor ve yakın davranıyorsa sağlık olsun deyip geçin... Şahsen ben buna takılmazdım. Eşime de sırf bu sebepten laf yapmazdım. Geldiklerinde yapabiliyorsam yapardım ki bende yesinler,bende görsünler... ama herşeyden önce anlaşmak ve hoş karşılanmak.

sevgili konu sahibi .Bizim kültürümüzde senin söylediklerin vardır evet .Bu konuda hemfikirim .İnsan bir insanı nasıl ağırlıyorsa karşısındakinden de ister istemez aynı özeni bekliyor ki bu doğal olandır .Biz her şeyin karşılığını isteyen ve veren bir toplumuz .Biri bize hediye alınca biz de ona alırız .Komşumuza bir şey ikram ettiğimizde o tabak boş gelmez .Bu adetlerimiz çok güzel aslında haklısın ama herkez bizim gibi düşünmüyor .Kendimden örnek verecek olursam evime çaya gelen misafire dahi sofra donatırım .Meyvesiydi böreğiydi kısırıydı .Bizim kültürümüzde bu var ama bazı kültürlerde bu yok .Bazı insanlarda da kültüründe olsa dahi tembelliğinden yapmayabiliyor .Ha şöyle olsa ben de kızardım .Bir başka akrabasına ya da dostuna sofralar donatıp özen gösteriyorsa evet ben de bozulurdum haklı olarak ama keşke kocana o şekilde konuşmasaydın .Kendini ifade edememişsin .Eltim pek ikramlar konusunda özenli ve istekli değil aslında işime geldi .Benden de beklemez haliyle deseydin o da zaten sizin çabalarınızı daha bir anlardı .Olan olmuş ama yiyecek içecek yüzünden gitmemek de bizim kültürümüzde ayıptır .Keşke demeseydiniz .

AC karninizi doyurmayami gitmiştiniz de bu kadar bozuldunuz??ne tuhaf insanlar var yaa hayati çekilmez kiliyorsunuz siz ve sizin gibiler...kraker için bu kadar laf edilir mi mesafe koyalim demiş bir de hey Allah im..ha birde borek lafi var daha ne yapicakti pardon birşey dememiş mis sağolun lütuf olmuş...

He yaw bir de el açması börek yapmış ,başka bir şey yapmamış ,neyse dedim,bişi demedim..Ne diyecekti acaba ???Yazık valla ya ne biçim insanlar var gelmiş 30 yaşına, takıldığı muhabbete bak..Böyle eltim olcak yemin ederim su bile vermem ...

Arkadaşlar beni genellikle haksız buldunuz. Ben de buna göre yanlış yaptığımı anladım. Demek ki ben de gelen misafiri kahveyle uğurlamalıyım bunu anladım. Demek ki ben abartıyorum. Amacım ben haklıyım demek değil ki fikir alıyorum sizden. Bazı arkadaşlar hastasın senle görüşmek istemem vs. gibi laflar söyledi. Bunu bile söylemenin bir üslubu vardır. diyebilirlerdi ki herleyi çok kafaya takan biri misin acaba? Bir psik.git belki de çok takıyorun kafaya vs. Bunu da anlarım. Ama 4-5 kullanıcı beni ti ye alır yorumlar yaptığı için ben de yanıt vermek zorundayım.bilg.
Canim benim hala aynisin. Deyismezsin. Gecimsiz olursun ufak seyler icin. Ama mutlusun muhtemelen, sen bildigin gibi devam et.

Sirf kraker bayatti diye , insan mesafe koymaz araya..

Dedikodunu yapmamis.
Kalbini kirmamis ..
Sana yanlis bir hareketi olmamis..

Ama esine kraker bayatti araya mesafe koyalim demen cok ayip olmus ...

Senden bundan sonra cesit cesit hazirlik yapmazsin ona gore davranirsin ama bunu dile getirmen ayip....

He yaw bir de el açması börek yapmış ,başka bir şey yapmamış ,neyse dedim,bişi demedim..Ne diyecekti acaba ???Yazık valla ya ne biçim insanlar var gelmiş 30 yaşına, takıldığı muhabbete bak..Böyle eltim olcak yemin ederim su bile vermem ...

Ah canım... Yaşına bakmadım ama sen de ergen triplerindesin. Az önce yazdığın yorumları unutma derim, silmişsin yorumu hayırdır? Seviyesiliğiniz tavan yapmıştı halen öylesin. Ayıp ayıp. Ben de senin gibi eltim olsa günahımı vermem sana EMİN OL

Son düzenleme:
Ah canım... Yaşına bakmadım ama sen de ergen triplerindesin. Az önce yazığın yorumları unutma derim, silmişsin yorumu hayırdır? Seviyesiliğiniz tavan yapmış. Ayıp ayıp. Ben de senin gibi eltim olsa günahımı verem sana EMİN OL
yorum silenleri hiç kaale alma zaten . Benim konumda da yaptılar .

ay cok guldumya :KK70::KK70::KK70:kraker bayat bidaha gitmeyelim:-):-):-):-)
aranida tek sorun kraker olsun tatlim ya sorun etme bencee
insanlarin ne kotu eltisi var seninki iyiimis ama kraker bayat diyede mesafe koymak.......:-):-):-)

Ah canım... Yaşına bakmadım ama sen de ergen triplerindesin. Az önce yazdığın yorumları unutma derim, silmişsin yorumu hayırdır? Seviyesiliğiniz tavan yapmıştı halen öylesin. Ayıp ayıp. Ben de senin gibi eltim olsa günahımı vermem sana EMİN OL

Neyi silmişim pardon ??

Hakslısın güzelim. İlkokul çocuğu zaten sen de değilsin ben de. Haklısın belki kimseyi takmamak en güzeli. Ben belki de çok abartıyorum.
politik ol idareci ol cok zor degil yeri geliyor annemizi babamizi idare ediyoruz esimize yansitmiyoruz aman sen sen ol esine kesinlikle ailen soyle ile baslayan sikayetlerde bulunma basbasa kalinca ay cok memnun kaldim de zorlamazsa gidip gorusme ama gonlu olsun

Belki bir şey hazırlayacak zamanı, hali, durumu yoktur. Hemen niye tavır yapıyorsunuz ki.. Kahvenin yanına bir şey çıkarılması gerekmez illa da, kadın yine de evde ne varsa çıkarmış önünüze. Çok ayıp geldi bana düşünceniz. Esinize bunu söylemeniz de ayrı bi vaka.

Şu KK'da şaşırıp kalmadığım tek gün yok.

Tamam belki senin kadar özenip hazırlamamıştır, sende onlara değer verdiğin için senin gibi özenmesini beklemiş olabilirsin ama bunun için eşine gitmeyelim ya da seyrekleştirelim kraker bayattı demen çok yanlış.

Eşinde haklı olarak tamam ama dedikodularını yapma bana demiş. Ne desin adam..

Haksızsınız. Eşinize asla böyle bir cümle kurmamalıydınız.

Back