Eşimin ailesi misafirperver değil :(

Evet öyle dedi, kapasitelerimizi konuştururduk ama neyse. Eltinin çekeceği var bundan.

haklısın ama bazen muneye de kızıyorum şimdi ortada yanlış bir şeyler oluyor konu sahibi o kadar terbiyesiz çıkıyor ki polemiğe çevrilmemesi imkansız..Hem konu açıyor sonra da yürüyün gidin be sen kimsinlere kadar cevap veriyor sonra biz iki bir şey dedik mi hooooop polemik yaptınız iki gün ban..ZALİM Mune ..Ne diyelim şimdi biz bu hatuna ...

neden boşanayım ki ? sen de mi anında boşandın ufak bir sebepten yoksa
ufak sebeplerden boşanmadım hala evliyim...
senin aklının ucundan geçmeyecek kadar rezalet şeyler yaşadım inan..
ama eşimin etrafından biri önüme bayat kraker koysa bunu kaldıramam işte...

Kibleyin geçin arkadaşlar.

En iyisi bir şey dememek. En son bana yazdığından sonra bir şey dersem ikimizin de canı yanacak. Ortalama durmak en güzeli. Yeni bir üye he deyip geçmek lazım.

Yazdığınızı ve yorumları az çok okudum bi kere bu sitedeki yorumları kaaleye alın derim çünkü emin olun çok yapıcı eleştirisel olsa bile..ikinci olarak ta herkes sizin kadar düşünceli olmak zorunda değil benimde çok yakın arkadaşım var ben onu çağırdığımda bin bir çeşit olur ama ben ona gittiğimde sadece kahve yanına ufak tefek hazır atıştırmalıklar ve ben bunu hiç sorun etmedim çünkü kalbini bilirim çok severim kötü niyetle değil öyle gördüğü için yaptığını bilirim bence sizde bu tarz ufak şeyleri sorun etmeyip hayatı hem kendinize hem kocanıza zindan etmeyin. Ha sorun farklı yerlerdeyse ona bişey diyemem ama sırf ikram yüzünden kardeş silinmez..

az önce işyerinden arkadaşıma 3gündür ağzı açık kraker ikram ettim

ama ben baştan söledim bayat diye

onada afiyetle yedi

vah vah sizin elti hiç açıksözlü değilmişş

Abartma hususunda haklısın. Araya mesafe koymaya calismak falan çocukça. .
Ama ekonomik kosullari elverdiği halde esirgeyen insanlar, bunu sadece kalben deger vermediklerine yaparlar.. Bu durum asla şaşmaz bir gerçektir.
Bir komsumuz vardi, evinde pötitbör biskuviden baska sey yiyebilen insan nadirdi
Yapi olarak cimri olanlar da kahveyi ve cayi kuru kuru ikram ederler.
Kosullar eskisi gibi degil. Pastane, firin, lokanta adimbasi. Telefonla bile istedigini getirtirsin 20 dakikada. Bilemiyorum benim icin kuru çay kıstastır. Valla bak bunu ciddi söylüyorum bir kenarda dursun

Napcaktı sizi eğlemekeviyorum ben böyle kafaları ...

Nonuşma tarzınız uslubunuz çok çrikin. Sırf bunu belirtmek için yazıyorum inanın. Baştan beri söylüyorum. Beni haksız görebilirsiniz. gökce25 bu yorumun nedir nasıl bu kadar seviyeyi düşürüsünüz aklım almıyor. ya sen ne kullanıyosan alıcam ben de bir dal ha valla bak..S
Sonra da mune 'ye şikayet ediyorsunuz. Ben sizinle muhattap olmak istemiyorum. Bu nasıl çirkin bir yorumdur. Ayıp ayıp. Utandım sizin seviyesizliğinize

Napcaktı sizi eğlemek için göbek mı atacaktı ,ya sen ne kullanıyosan alıcam ben de bir dal ha valla bak..Seviyorum ben böyle kafaları ...
Yok mu Çin’de? Orada çoktan bu hale gelmen lazımdı.

O küçük adamlar konuşurken bazen uyuduklarından şüphe ediyorum. Böyle mıyır mıyır kedi gibiler.

Ama işte o insanın karakteri o. O insan herkese börek çörek ikram etse de 3-5 kişiye pötibör ikram etse dersin ki bisküvi ikram ettiklerine değer vermiyor. Ama bu durumda o kadın sadece cimri. Yoksa değer vermediğinden değil. Bu da bir çeşit karakter sonuçta.

Yok mu Çin’de? Orada çoktan bu hale gelmen lazımdı.

O küçük adamlar konuşurken bazen uyuduklarından şüphe ediyorum. Böyle mıyır mıyır kedi gibiler.

yok kuşum beee insanlar çok çalışıyor zavallıların eltim bana bayat kraker verdi,kaynanam saçımı çekti gibi BÜYÜÜÜÜK konuları düşünecek vakitleri yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…