Eşimin ailesi misafirperver değil :(

Sana da selametle

Sizin anlama kapasiteniz darsa ben napayım :) o sizin sorununuz :9 çok şükür ki jeton köşeliydi siz de yeni düştü

Bu nasıl bir yorum şimdi ?
Yorum yazacaktım ki şu yorumu gördüm tamam dedim.

Neyse konu sahibi.Sen her ne kadar inkar etsen de ilk mesajın olayı özetliyor : ''Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı.''...

Misafir umdugunu degil buldugunu yer cicim...Bu kadar yemek yemek diye konu acip sonra sorunlarimiz vardi demeniz bana pek inandirici gelmedi... Sizin onlara sofrayi donatmaniz burada birkac arkadasa yorumlarinizdan sonra gosteris amacli oldugu kanısına vardım...

Sizin anlama kapasiteniz darsa ben napayım :) o sizin sorununuz :9 çok şükür ki jeton köşeliydi siz de yeni düştü

Konunuza yorum yapmış hemen hemen herkes derdinizin bayat kurabiyeler olduğunu düşündü. Bir konudan herkes aynı anlamı çıkarıyorsa bu okuyanların jetonundan çok anlatandan kaynaklıdır. Tabiki de size özenilmediğini düşünebilirsiniz ama bunu bu boyuta getirmeye gerek yok. Burda bir sürü parametre var. Eltiniz gelen herkese börekler açıyor da sadece sizi mi seçiyor bu önemli. Yok herkese böyle ise bu kadar alınacak bir şey yok. Zorla hamarat yapılmaz ki insan.

Valla çok büyük düşündüğümü söyleyemem egom tavan yapmaz hiçbir zaman .Ama çok şükür iki krakeri kendime dert etmem ..Allah bundan korusun

Burada internetten kendinizi yüksek kişi gibi göstermeyin. Tribünlere oynayan insan egosu işte. GEÇİNİZZZZZ

Cok haklisin arkadasim. Benim kayinvalide de oyle... ama yapacak birsey yok. Yemegi cokk az yapar. Sayi ile onumuze koyar resmen.

Abartmışsınız!!!

Peki sohbet muhabbet nasıl gittiğinizde size surat mı asıyor eltiniz?

Eşin doğru söylemiş. Eltinin yüzünden eşin abisiyle mesafeli mi olacak?
Sizde onun huyu öyle diyip sadece çay kahve için.
Misilleme yaparsanız sizin eltinizden ne farkınız kalır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…