eşim ve ailesi yardımm..:(((((

Aynen öyle yaa..Yapmicam diyorum kavga ediyoruz bıuktım kavga etmekten ne yapıcam ben ailesine karsı ,eşime karsı nasıl davranıcam artık şaşırdım..

kimseye yaranmak ve yalakalik etmek zorunda dglsiniz, cirkeflik yapmak sart dgl ama egilmeyin de, siz oraya adam edilmeye gitmediniz, esinizle kavga etmeden yumusaklik yolunu deneyin once, pisman olmayin.. hakliyken haksiz olursunuz.. korkmayin da, ne yapacaklar, bosanmakla tehdit ediyolarsa aha mahkeme orda.. bosanin demiyorum, cabalayin biraz daha, baslarindasiniz, belki ilk zaman karmasasidir.. ne kadardir birliktesiniz esinizle?

kimseye yaranmak ve yalakalik etmek zorunda dglsiniz, cirkeflik yapmak sart dgl ama egilmeyin de, siz oraya adam edilmeye gitmediniz, esinizle kavga etmeden yumusaklik yolunu deneyin once, pisman olmayin.. hakliyken haksiz olursunuz.. korkmayin da, ne yapacaklar, bosanmakla tehdit ediyolarsa aha mahkeme orda.. bosanin demiyorum, cabalayin biraz daha, baslarindasiniz, belki ilk zaman karmasasidir.. ne kadardir birliktesiniz esinizle?
5 yılı geçti birlikteliğimiz birlikteyken bana sallıyodu bunu böyle yaparım şunu böyle yaparım diye..Evlendi adam kimliği değişti resmen...

5 yılı geçti birlikteliğimiz birlikteyken bana sallıyodu bunu böyle yaparım şunu böyle yaparım diye..Evlendi adam kimliği değişti resmen...
iste bagimsiz erkek imaji cizmis, anaci cikmis.. degismemis ki, belki hep oyleydi, szie gostermemis.. aslnda kendi de rahatsiz bu bagimliliktan, siyrilamiyo, gucu sizi yettginden size baski yapiyo

Peki ben ne yapmalıyım??
diger mesajlarimda kendimce tavsiyede bulunmustum, simdilik cocuk da dusunmeyin, hemen bosanmayi da, esinizin karakteri cok sornlu degilse ve laftan anlayacak bi ti ise tatlilikla yapilan yanlis ve haksizligi anlatin, boyle boyle kpacaginizi anlatin, zaten size dger veriyosa bu durumu istemez.. simdi ailesine atmayin hemeb savunmaya gecer.. ama o aile degismez esiniz dur demedikce, o yuzden zaten esiniz muhim diyoruz.. guven olmazsa saygi da boyle boyle biterse sevginz olsa da zaten yurumez, olmazsa da yapacaginiz bsy yok.. biraz bekleyin bakalim.. baska ne tur olumsuzlujlar var

ustune gidip dirdirci imaji cizmeyin, susun ezilin demiyorum ama bu tiplere bagira cagira hakkinizi savundugunuz zaman, bi muddet sonra normal soyleidklerinize bie tahammul.edemezler
Aynen gerçekten artık haklı oldugum durumda bile kızar oldu..Biraz ailesine yaptıklarını söylüyorum tartısmadan da olsa söylüyorum dün konustuk kızmadı ama alınıyo bana ailemi kötüleme aramımı bozmaya çalışıyosun diyo.Ama bende yaptıklarını görsün istiyorum işte..

Peki ben ne yapmalıyım??
Canım genelde ben hep olumlucuyumdur yani öle hemen boşanma düşünenlere kızarım ama sizin durum çok fena. Arkadaşa katılıyorum sakın ha bebek bişeyleri düzeltir belki diye bebek düşünmeyin sakın sakın herşey düzelsin çok mutluyum diyene kadar asla bebek düşünmeyin. Şimdi yapmanız gereken şey eşinize bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunuzu anlatmak. Bence eşiniz sizin mutsuz olduğunuzu ya bilmiyo ya da önemsemiyor. Ciddi ciddi konuşun böyle davranmaya devam edersen ben boşanmak isticem ama düzelmek istiyorum artık ailenden hiçbişey için izin almıcaz diye sorun. Eğer düzelmek istiyorsa kabul edecektir bi süre izleyin düzelmezse üzgünüm ama böyle kendinize eziyet etmeye devam etmeyin valla yazık hergün ağlayarak hayat geçer mi kendinizi düşünün derim ben

Ya gercekten bazen diyorum koptugu yerden kopsun ne ezik bir adam cıktı bu.Annem babam diyo anca haksızda olsalar onlar haklı ben hep alttan almak zorundayım bu olaydan sonra hasta diye kv aradım acmadı bi daha ara küsmüştür bize aramadık diye diyo.E benim haberim yoktuki diyorum olsun diyo neyse insanlıktan bi daha aradım yine bakmadı daha aramam dedim.Başladık kavgaya onlar büyük gerekirse 10 kere ara.Sen niye annene tlf niye acmıyon eşimin diye sormuyosun diyorum bana küser diyoo_Oonu dışladıgımı düşünür.Benimi dışlamanı istiyo yani diyorum, yok ne alakası vardiyo.İnat et sen böyle annemi arama arama diyo.. trip atıyo offffffff.....Dayanamıyorum bazen al annnenide babanıda git mutlu mesut yasa bırak yakamı dicem o olacak....
Düzelır diye boşuna bekliyorsunuz,ne yani bir mucize olucak ve ailesinimi silecek

Aynen gerçekten artık haklı oldugum durumda bile kızar oldu..Biraz ailesine yaptıklarını söylüyorum tartısmadan da olsa söylüyorum dün konustuk kızmadı ama alınıyo bana ailemi kötüleme aramımı bozmaya çalışıyosun diyo.Ama bende yaptıklarını görsün istiyorum işte..

sen anlataym gostereyim cozulur saniyosun ama senin anlatmanla gormez ne yazikki.. ustune sen fitne gelin olursun

Ne kadar zor bir durum bu yaa..Evlenene kadar görmüyo gözün evlenince herşeyi idrak ediyosun...Evlenmeden önce görebilseydim keşkee..Şimdi buna nasıl çözüm üreteceğimi bilmiyorum..
aile meselesi oyle zor ki, bir de ustune karakterdeki kompleks ve bencillik eklenince, Allah yardimcin olsun.. ailesi kalitesizse onu da sizden gizlemeye calisiyodur kesin, hatalarini gorse de sizi suclu cikarip bastiryodur

24 yasındayım.Evlenmeden önce böyle değildi..Anlamadım ki dayanamayacakmısım gibi geliyo şimdiden her gün ağlıyorum. Seni çok seviyorum dio.. A ma ailesi diyince akan sular duruyor. Cok sinirlendim, o kadar düşkünsen git babanla yaşa dedim kızdı ne diyosun...? Ben seninle yaşamak için evlendim seni seviyorum diyor.Ailemi hiç önemsemiyor varsa yoksa kendi ailesi cok kavga ediyoruz ne yapıcam yaa?????

o boyle yaptikca ailesinden onun yuzunden sogudunuzu soyleyin, belki biraz anlar

o boyle yaptikca ailesinden onun yuzunden sogudunuzu soyleyin, belki biraz anlar
Söyledim tepki gösteriyor.Bencilce çok bencilce davranıyor böyle yaparak beni hem ailesinden hem de kendinden soğutuyor..Ailesi gibi o da o aileden farklı düşüncede birini beklemem hata olur zaten onun ailesinden farklı olabileceğini düşünmekte hata etmişim..Ben birde inanç eksikliğine yoruyorum bunu ailece pek inançlı değiller.Bunun korkusu olmadığı için bu kadar benciller bence yoksa yapamazlardı böyle.. o kadar söylüyorum imanını güçlendirmeye çalışıyorum banamısın demiyoo offf...

bosan demek bana cok zor geliyor her zaman.. ama anlattiklarina bakinca da kendi evliligimi dusunuyorum.. sorun sadece ailesi olsa, esler adam gbi dursa bi nebze iyi ama.. o karakterdeki empati kuramama, kompleks, bencillik, gizli kibir, suc bastirma asla huzur vermiyo, guveni de yikiyo, saygiyi da.. ve yapilan haksizlklar unutulmuyo.. aile zaten adam olmaz.. karakter degisirmi bilmem, aslinda sanmam.. konusturmuyomus bile esin, demek istemiyorum ama boyle gder gbi sanki.. 1ay dgl 1gunde tek olayla belli oluyor

cocuk olursa ayri bi aile oluruz bize yonelir gbi bi yanilgiya sakin ha sakin dusmeyin, nacizane tavsiyem.. Allah korusun depresyona girersiniz..

X