• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi misafirperver değil :(

Evet öyle dedi, kapasitelerimizi konuştururduk ama neyse:KK14:. Eltinin çekeceği var bundan.

haklısın ama bazen muneye de kızıyorum şimdi ortada yanlış bir şeyler oluyor konu sahibi o kadar terbiyesiz çıkıyor ki polemiğe çevrilmemesi imkansız..Hem konu açıyor sonra da yürüyün gidin be sen kimsinlere kadar cevap veriyor sonra biz iki bir şey dedik mi hooooop polemik yaptınız iki gün ban..ZALİM Mune Mune ..Ne diyelim şimdi biz bu hatuna ...

neden boşanayım ki ? sen de mi anında boşandın:KK53::KK47:o_O ufak bir sebepten yoksa
ufak sebeplerden boşanmadım hala evliyim...
senin aklının ucundan geçmeyecek kadar rezalet şeyler yaşadım inan..
ama eşimin etrafından biri önüme bayat kraker koysa bunu kaldıramam işte...

haklısın ama bazen muneye de kızıyorum şimdi ortada yanlış bir şeyler oluyor konu sahibi o kadar terbiyesiz çıkıyor ki polemiğe çevrilmemesi imkansız..Hem konu açıyor sonra da yürüyün gidin be sen kimsinlere kadar cevap veriyor sonra biz iki bir şey dedik mi hooooop polemik yaptınız iki gün ban..ZALİM Mune Mune ..Ne diyelim şimdi biz bu hatuna ...

Kibleyin geçin arkadaşlar.

En iyisi bir şey dememek. En son bana yazdığından sonra bir şey dersem ikimizin de canı yanacak. Ortalama durmak en güzeli. Yeni bir üye he deyip geçmek lazım.

Yeni evliyim, eşim 3 kardeş 1 abisi 1 de ablası var. Eltimle nişanlılık döneminden bu yana iyi anlaşırız, şimdiye kadar da çok şükür ki hiçbir sorunum olmadı. Ta ki geçtiğimiz günlerde onlara oturmaya gidene kadar...Biz evlendik ailemizde gelin yemeği adeti olur. Önce gelin yemeğe alınır sonra da gelin onları yemeğe alır. Eltim bunu yapmadı sadece elde açtığı bir böreği yapıp bizi çaya çağırdı tamam dedim sorun değil. Daha sonraları bana geldiklerinde en güzel şekilde ağırladım. Bayramlaşmaya geldiklerinde falan hep herşeyi en güzel şekilde yaptım o dönemde çalışıyordum hatta diyorlardı hamarat gelin herşeyi en güzel şekilde yapıyor diye. Eltim ev hanımı bu arada buna rağmen geçen gün kahveye gittik. Kahvenin yanında kraker çeşitleri çıkardı. Ama krakerler tamamen bayattı yiyemedik hiçirini. Ardından hiç bozuntuya vermeden kalktık geldik. Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı. Bayat şey ikram edilmez dedim. Eşim de tamam gitmeyiz ama bana dedikodularını yapma onların konuyu kapat dedi şok oldum. Evde tartıştık zaten. Misafirperverlik kalmamış artık insanlarda. Çok üzüldüm :KK43: Ben mi abartıyorum sizce? Ayrıca bir daha bize gelirlerse ben de onlara bayat kraker mi çıkarsam kısasa kısa gibi ne dersiniz hanımlar?[/QUOTE evet abartıyorsunuz ayrıca cok fesatsiniz kusura bakmayın. Bi kraker yüzünden abi kardes arasına giriyorsunuz birde aynı şeyi kısasa kısas adı altında yapmayı düşünüyorsunuz.
Birincisi sırf sizde yemek adeti var diye herkes de olmak zorunda degil. Bizde ve eşimde yok oyle bir adet. Ayrıca benim esim gelen misafire hazırlık yapmak icin canımı çıkartmama kızar hep. Ne gerek var misafir gelmeden yorulup modün düşeceğine disardan pasta söyleriz sen yorulma der. Eger benim kardeşim Yada kardeşimin eşi kraker bayat diye laf edecekse bana bidaha gelmesin zaten derim.

Yazdığınızı ve yorumları az çok okudum bi kere bu sitedeki yorumları kaaleye alın derim çünkü emin olun çok yapıcı eleştirisel olsa bile..ikinci olarak ta herkes sizin kadar düşünceli olmak zorunda değil benimde çok yakın arkadaşım var ben onu çağırdığımda bin bir çeşit olur ama ben ona gittiğimde sadece kahve yanına ufak tefek hazır atıştırmalıklar ve ben bunu hiç sorun etmedim çünkü kalbini bilirim çok severim kötü niyetle değil öyle gördüğü için yaptığını bilirim bence sizde bu tarz ufak şeyleri sorun etmeyip hayatı hem kendinize hem kocanıza zindan etmeyin. Ha sorun farklı yerlerdeyse ona bişey diyemem ama sırf ikram yüzünden kardeş silinmez..

az önce işyerinden arkadaşıma 3gündür ağzı açık kraker ikram ettim

ama ben baştan söledim bayat diye:KK53::KK53::KK53:

onada afiyetle yedi

vah vah sizin elti hiç açıksözlü değilmişş

Ne yapılanın lafı edilir ne yapılmayanın. Eşinize karşı ayıp etmişsiniz.

Belki durumu müsait değil, belki evlerinde kraker tarzı şeyler yenmediği için bayatlamış. Hem kahveye gidilince bişey ikram edilmez benim bildiğim, kadıncağız yine de evde olandan çıkarmış önünüze. Şimdi siz bunlara karşı çıkacak açıklamaları yaparsınız gerçi. Zenginler, dolap doluydu falan gibi...

Bana çok abartmış ve ayıp etmişsiniz gibi geldi. eşinize nasıl krakerler bayat olduğu için abinle aramıza mesafe koyalım dediniz aklım almıyor. Nasıl yedirdiniz kendinize bunu? Üstelik yeni evlisiniz. Yakışmamış.
Abartma hususunda haklısın. Araya mesafe koymaya calismak falan çocukça. .
Ama ekonomik kosullari elverdiği halde esirgeyen insanlar, bunu sadece kalben deger vermediklerine yaparlar.. Bu durum asla şaşmaz bir gerçektir.
Bir komsumuz vardi, evinde pötitbör biskuviden baska sey yiyebilen insan nadirdi :KK56:
Yapi olarak cimri olanlar da kahveyi ve cayi kuru kuru ikram ederler.
Kosullar eskisi gibi degil. Pastane, firin, lokanta adimbasi. Telefonla bile istedigini getirtirsin 20 dakikada. Bilemiyorum benim icin kuru çay kıstastır. Valla bak bunu ciddi söylüyorum bir kenarda dursun :KK52:

Napcaktı sizi eğlemekeviyorum ben böyle kafaları ...

Nonuşma tarzınız uslubunuz çok çrikin. Sırf bunu belirtmek için yazıyorum inanın. Baştan beri söylüyorum. Beni haksız görebilirsiniz. gökce25 bu yorumun nedir nasıl bu kadar seviyeyi düşürüsünüz aklım almıyor. ya sen ne kullanıyosan alıcam ben de bir dal ha valla bak..S
Sonra da mune 'ye şikayet ediyorsunuz. Ben sizinle muhattap olmak istemiyorum. Bu nasıl çirkin bir yorumdur. Ayıp ayıp. Utandım sizin seviyesizliğinize

Napcaktı sizi eğlemek için göbek mı atacaktı ,ya sen ne kullanıyosan alıcam ben de bir dal ha valla bak..Seviyorum ben böyle kafaları ...
Yok mu Çin’de? Orada çoktan bu hale gelmen lazımdı.:KK54:

O küçük adamlar konuşurken bazen uyuduklarından şüphe ediyorum. Böyle mıyır mıyır kedi gibiler.

Abartma hususunda haklısın. Araya mesafe koymaya calismak falan çocukça. .
Ama ekonomik kosullari elverdiği halde esirgeyen insanlar, bunu sadece kalben deger vermediklerine yaparlar.. Bu durum asla şaşmaz bir gerçektir.
Bir komsumuz vardi, evinde pötitbör biskuviden baska sey yiyebilen insan nadirdi :KK56:
Yapi olarak cimri olanlar da kahveyi ve cayi kuru kuru ikram ederler.
Kosullar eskisi gibi degil. Pastane, firin, lokanta adimbasi. Telefonla bile istedigini getirtirsin 20 dakikada. Bilemiyorum benim icin kuru çay kıstastır. Valla bak bunu ciddi söylüyorum bir kenarda dursun :KK52:

Ama işte o insanın karakteri o. O insan herkese börek çörek ikram etse de 3-5 kişiye pötibör ikram etse dersin ki bisküvi ikram ettiklerine değer vermiyor. Ama bu durumda o kadın sadece cimri. Yoksa değer vermediğinden değil. Bu da bir çeşit karakter sonuçta.

Yok mu Çin’de? Orada çoktan bu hale gelmen lazımdı.:KK54:

O küçük adamlar konuşurken bazen uyuduklarından şüphe ediyorum. Böyle mıyır mıyır kedi gibiler.

yok kuşum beee insanlar çok çalışıyor zavallıların eltim bana bayat kraker verdi,kaynanam saçımı çekti gibi BÜYÜÜÜÜK konuları düşünecek vakitleri yok :)

Back