- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi umudumvarhala
-
bir üye dediğin ben oluyorum. Jetonum köşeliymişBir üyeye jeton köseli dedi, bir üyeyede cık git tarzinda birsey dedi önce kendi uslubuna bakmali bence....
AC karninizi doyurmayami gitmiştiniz de bu kadar bozuldunuz??ne tuhaf insanlar var yaa hayati çekilmez kiliyorsunuz siz ve sizin gibiler...kraker için bu kadar laf edilir mi mesafe koyalim demiş bir de hey Allah im..ha birde borek lafi var daha ne yapicakti pardon birşey dememiş mis sağolun lütuf olmuş...
Aynen:)He yaw bir de el açması börek yapmış ,başka bir şey yapmamış ,neyse dedim,bişi demedim..Ne diyecekti acaba ???Yazık valla ya ne biçim insanlar var gelmiş 30 yaşına, takıldığı muhabbete bak..Böyle eltim olcak yemin ederim su bile vermem ...
Canim benim hala aynisin. Deyismezsin. Gecimsiz olursun ufak seyler icin. Ama mutlusun muhtemelen, sen bildigin gibi devam et.Arkadaşlar beni genellikle haksız buldunuz. Ben de buna göre yanlış yaptığımı anladım. Demek ki ben de gelen misafiri kahveyle uğurlamalıyım bunu anladım. Demek ki ben abartıyorum. Amacım ben haklıyım demek değil ki fikir alıyorum sizden. Bazı arkadaşlar hastasın senle görüşmek istemem vs. gibi laflar söyledi. Bunu bile söylemenin bir üslubu vardır. diyebilirlerdi ki herleyi çok kafaya takan biri misin acaba? Bir psik.git belki de çok takıyorun kafaya vs. Bunu da anlarım. Ama 4-5 kullanıcı beni ti ye alır yorumlar yaptığı için ben de yanıt vermek zorundayım.bilg.
He yaw bir de el açması börek yapmış ,başka bir şey yapmamış ,neyse dedim,bişi demedim..Ne diyecekti acaba ???Yazık valla ya ne biçim insanlar var gelmiş 30 yaşına, takıldığı muhabbete bak..Böyle eltim olcak yemin ederim su bile vermem ...
yorum silenleri hiç kaale alma zaten . Benim konumda da yaptılar .Ah canım... Yaşına bakmadım ama sen de ergen triplerindesin. Az önce yazığın yorumları unutma derim, silmişsin yorumu hayırdır? Seviyesiliğiniz tavan yapmış. Ayıp ayıp. Ben de senin gibi eltim olsa günahımı verem sana EMİN OL
Ah canım... Yaşına bakmadım ama sen de ergen triplerindesin. Az önce yazdığın yorumları unutma derim, silmişsin yorumu hayırdır? Seviyesiliğiniz tavan yapmıştı halen öylesin. Ayıp ayıp. Ben de senin gibi eltim olsa günahımı vermem sana EMİN OL
politik ol idareci ol cok zor degil yeri geliyor annemizi babamizi idare ediyoruz esimize yansitmiyoruz aman sen sen ol esine kesinlikle ailen soyle ile baslayan sikayetlerde bulunma basbasa kalinca ay cok memnun kaldim de zorlamazsa gidip gorusme ama gonlu olsunHakslısın güzelim. İlkokul çocuğu zaten sen de değilsin ben de. Haklısın belki kimseyi takmamak en güzeli. Ben belki de çok abartıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?