- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi umudumvarhala
söyleme zaten aforoz edilcen sıra sende![]()
hahaha sana da dar kapasiteli dedi yüce şahsiyet...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söyleme zaten aforoz edilcen sıra sende![]()
Umudumvarhala, bak burada yorum yapan arkadaslarin nerdeyse tamami seni haksiz gormus. Hadi canim, kendine ceki duzen ver, dertsiz basina dert arama. Esin sana az bile soylemis, birde uste cikip kavgami ettin eve gittikten sonra. Ayip.
Buyuyun, buyudukten sonra evlenin. Hadi diyelim ki kucuk yasta evleniyorsunuz, kendinizi gelistirmeye biraz zaman ayirin, hemen coluk cocuga karismayin. Senin icin bu son soyledigim guzel bir tavsiye olsun canim.
Selametle.
Siz de eminim çok büyük düşünüyorsunuzdur eminim :)
Sizin anlama kapasiteniz darsa ben napayım :) o sizin sorununuz :9 çok şükür ki jeton köşeliydi siz de yeni düştü![]()
aaa doğru yani derdiniz 2 kurabiye...![]()
Sebebi ufak buluyorsun ama taktıkça takmışsın be arkadaş. Konuyu aile meselesi yapma yolundasın.neden boşanayım ki ? sen de mi anında boşandınufak bir sebepten yoksa
Sizin anlama kapasiteniz darsa ben napayım :) o sizin sorununuz :9 çok şükür ki jeton köşeliydi siz de yeni düştü![]()
Valla çok büyük düşündüğümü söyleyemem egom tavan yapmaz hiçbir zaman .Ama çok şükür iki krakeri kendime dert etmem ..Allah bundan korusun![]()
Da da gelmem Davos’a gibi oldu.AA hala anlamadı :) Napalım kapasite 0 :) Daha da anlatamam sana zaten anlamıyorsun.![]()
Abartmışsınız!!!Yeni evliyim, eşim 3 kardeş 1 abisi 1 de ablası var. Eltimle nişanlılık döneminden bu yana iyi anlaşırız, şimdiye kadar da çok şükür ki hiçbir sorunum olmadı. Ta ki geçtiğimiz günlerde onlara oturmaya gidene kadar...Biz evlendik ailemizde gelin yemeği adeti olur. Önce gelin yemeğe alınır sonra da gelin onları yemeğe alır. Eltim bunu yapmadı sadece elde açtığı bir böreği yapıp bizi çaya çağırdı tamam dedim sorun değil. Daha sonraları bana geldiklerinde en güzel şekilde ağırladım. Bayramlaşmaya geldiklerinde falan hep herşeyi en güzel şekilde yaptım o dönemde çalışıyordum hatta diyorlardı hamarat gelin herşeyi en güzel şekilde yapıyor diye. Eltim ev hanımı bu arada buna rağmen geçen gün kahveye gittik. Kahvenin yanında kraker çeşitleri çıkardı. Ama krakerler tamamen bayattı yiyemedik hiçirini. Ardından hiç bozuntuya vermeden kalktık geldik. Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı. Bayat şey ikram edilmez dedim. Eşim de tamam gitmeyiz ama bana dedikodularını yapma onların konuyu kapat dedi şok oldum. Evde tartıştık zaten. Misafirperverlik kalmamış artık insanlarda. Çok üzüldümBen mi abartıyorum sizce? Ayrıca bir daha bize gelirlerse ben de onlara bayat kraker mi çıkarsam kısasa kısa gibi ne dersiniz hanımlar?
Evet öyle dedi, kapasitelerimizi konuştururduk ama neysehahaha sana da dar kapasiteli dedi yüce şahsiyet...![]()
Peki sohbet muhabbet nasıl gittiğinizde size surat mı asıyor eltiniz?Adete uymak değil ki konu. Karşınızdaki insanlarla birlikte olmak isteiğinizi ve onlara değer verdiğinizi göstermektir bu.
Kendime 1 adet kraker alamayacak durumda değilim çok şükür.
Önemli olan karşınızdakine değer verdiğinizi göstermek. Bu hareketiyle bize değer vermediğini anladım. Bunu söylemeye çalıştım.
Son yorumlarinizi okuyunca eltinize kizdim, kesinlikle bayat krakeri bile haketmiyorsunuz
Bence de araya mesafe koyun kurtarin kadini kendinizden![]()
Burada internetten kendinizi yüksek kişi gibi göstermeyin. Tribünlere oynayan insan egosu işte. GEÇİNİZZZZZ
Peki sohbet muhabbet nasıl gittiğinizde size surat mı asıyor eltiniz?