- 20 Nisan 2012
- 262
- 89
- 123
- Konu Sahibi umudumvarhala
-
Bu nasıl bir saçmalık ya..
Sen bence çok tuhaf birsin...
Belki durumu yok belki oda seni eşinin zoruyla çağrıyordur
Şahsen ben senin gibi rekabetçi birini evimde istemem
Bu arada eşine helal olsun...
Kajmery34 bence de sen çok tuhaf birisin. Beni tanımadan kişisel şeyler yazamazsın. Yok senin gibi birini evimde istemem falan ben de senin gibi birini evimde istemem. Git burdan bana yorum yapma sakın.
Hasta sensin. Yorum yapma geç o zaman. PESŞaka yaptiginizi düşünüyorum. Yoksa hasta oldugunuz kanaatine varacagim.
Kahvenin yaninda bir sey ikram edilmez ki yukarda arkadaslar da demis. Kadin ayıp olmasin diye yine bir seyler koymus.
Valla ben eşime bunu deseydim bana diyecegi sey aynen böyle olurdu "madem cok rahatsiz oldun bayat krakerden, giderken elinde bir seyler goturseydin, onu yerdin"
Ne kadar ilginc insanlar var. Sirf bunun icin nasil gorusmeyelim diyebilirsiniz? Pes dogrusu...! PES
Bence siz abartmışsınız ..Yeni evliyim, eşim 3 kardeş 1 abisi 1 de ablası var. Eltimle nişanlılık döneminden bu yana iyi anlaşırız, şimdiye kadar da çok şükür ki hiçbir sorunum olmadı. Ta ki geçtiğimiz günlerde onlara oturmaya gidene kadar...Biz evlendik ailemizde gelin yemeği adeti olur. Önce gelin yemeğe alınır sonra da gelin onları yemeğe alır. Eltim bunu yapmadı sadece elde açtığı bir böreği yapıp bizi çaya çağırdı tamam dedim sorun değil. Daha sonraları bana geldiklerinde en güzel şekilde ağırladım. Bayramlaşmaya geldiklerinde falan hep herşeyi en güzel şekilde yaptım o dönemde çalışıyordum hatta diyorlardı hamarat gelin herşeyi en güzel şekilde yapıyor diye. Eltim ev hanımı bu arada buna rağmen geçen gün kahveye gittik. Kahvenin yanında kraker çeşitleri çıkardı. Ama krakerler tamamen bayattı yiyemedik hiçirini. Ardından hiç bozuntuya vermeden kalktık geldik. Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı. Bayat şey ikram edilmez dedim. Eşim de tamam gitmeyiz ama bana dedikodularını yapma onların konuyu kapat dedi şok oldum. Evde tartıştık zaten. Misafirperverlik kalmamış artık insanlarda. Çok üzüldümBen mi abartıyorum sizce? Ayrıca bir daha bize gelirlerse ben de onlara bayat kraker mi çıkarsam kısasa kısa gibi ne dersiniz hanımlar?
BN GİDERKEN GÖTÜRDÜM ZATEN ELİM BOŞ GİTMEDİM PARDON UNUTMUŞUM YAZMAYI. HAYRET BİRŞEY YAGönül muhabbet ister kahve bahane diye boşuna dememişler..Bu ne şimdi krakerler bayattı ,tazesini de sen götürseydin ...Ayrıca kahve içmede bir şeyler ikram edilmez kahve ikram edilir benim bildiğim..Kuzu mu çevircekti kadın kahveye çağırdı diye ..Tövbe yarabbim ...
Üzgünüm ama ben ikram edilen şeyin çok istisna bir şey olmazsa muhabbetinin geçmesinden nefret ederim.
Kadın size en azından bir şeyler ikram etmiş.Belki farkında bile değildi bayat olduğunun ikram ederken.
Kuru kuru kahve de içebilirdiniz.Teşekkür etmeniz lazım,hakaret değil.
Hasta sensin. Yorum yapma geç o zaman. PES
Yeni evliyim, eşim 3 kardeş 1 abisi 1 de ablası var. Eltimle nişanlılık döneminden bu yana iyi anlaşırız, şimdiye kadar da çok şükür ki hiçbir sorunum olmadı. Ta ki geçtiğimiz günlerde onlara oturmaya gidene kadar...Biz evlendik ailemizde gelin yemeği adeti olur. Önce gelin yemeğe alınır sonra da gelin onları yemeğe alır. Eltim bunu yapmadı sadece elde açtığı bir böreği yapıp bizi çaya çağırdı tamam dedim sorun değil. Daha sonraları bana geldiklerinde en güzel şekilde ağırladım. Bayramlaşmaya geldiklerinde falan hep herşeyi en güzel şekilde yaptım o dönemde çalışıyordum hatta diyorlardı hamarat gelin herşeyi en güzel şekilde yapıyor diye. Eltim ev hanımı bu arada buna rağmen geçen gün kahveye gittik. Kahvenin yanında kraker çeşitleri çıkardı. Ama krakerler tamamen bayattı yiyemedik hiçirini. Ardından hiç bozuntuya vermeden kalktık geldik. Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı. Bayat şey ikram edilmez dedim. Eşim de tamam gitmeyiz ama bana dedikodularını yapma onların konuyu kapat dedi şok oldum. Evde tartıştık zaten. Misafirperverlik kalmamış artık insanlarda. Çok üzüldümBen mi abartıyorum sizce? Ayrıca bir daha bize gelirlerse ben de onlara bayat kraker mi çıkarsam kısasa kısa gibi ne dersiniz hanımlar?
Siz tamamen yeme içme durumundan dolayı rahatsızsıznız. Yanlış mı anladım?Yeni evliyim, eşim 3 kardeş 1 abisi 1 de ablası var. Eltimle nişanlılık döneminden bu yana iyi anlaşırız, şimdiye kadar da çok şükür ki hiçbir sorunum olmadı. Ta ki geçtiğimiz günlerde onlara oturmaya gidene kadar...Biz evlendik ailemizde gelin yemeği adeti olur. Önce gelin yemeğe alınır sonra da gelin onları yemeğe alır. Eltim bunu yapmadı sadece elde açtığı bir böreği yapıp bizi çaya çağırdı tamam dedim sorun değil. Daha sonraları bana geldiklerinde en güzel şekilde ağırladım. Bayramlaşmaya geldiklerinde falan hep herşeyi en güzel şekilde yaptım o dönemde çalışıyordum hatta diyorlardı hamarat gelin herşeyi en güzel şekilde yapıyor diye. Eltim ev hanımı bu arada buna rağmen geçen gün kahveye gittik. Kahvenin yanında kraker çeşitleri çıkardı. Ama krakerler tamamen bayattı yiyemedik hiçirini. Ardından hiç bozuntuya vermeden kalktık geldik. Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı. Bayat şey ikram edilmez dedim. Eşim de tamam gitmeyiz ama bana dedikodularını yapma onların konuyu kapat dedi şok oldum. Evde tartıştık zaten. Misafirperverlik kalmamış artık insanlarda. Çok üzüldümBen mi abartıyorum sizce? Ayrıca bir daha bize gelirlerse ben de onlara bayat kraker mi çıkarsam kısasa kısa gibi ne dersiniz hanımlar?
sizin gelenekleriniz ve yetiştirilme tarzınızla başkalarınınki aynı olmuyor. her insan aynı karakterde aynı titizlikte değildir. ne yapalım hoşgörüver aranız bozuk olmasın yeter ki. krakerlerle ilgili; kimi abur cuburlar paketten bayat çıkabiliyor ev sahibi bunu farketmemiş olabilir. bence sizin yaptığınız kusur aramak. iyi bi ev sahipliği yapan insanlar olmasalar bile eşinize bidaha onlarla görüşmeyelim demek gerçekten olayı abartmak olurYeni evliyim, eşim 3 kardeş 1 abisi 1 de ablası var. Eltimle nişanlılık döneminden bu yana iyi anlaşırız, şimdiye kadar da çok şükür ki hiçbir sorunum olmadı. Ta ki geçtiğimiz günlerde onlara oturmaya gidene kadar...Biz evlendik ailemizde gelin yemeği adeti olur. Önce gelin yemeğe alınır sonra da gelin onları yemeğe alır. Eltim bunu yapmadı sadece elde açtığı bir böreği yapıp bizi çaya çağırdı tamam dedim sorun değil. Daha sonraları bana geldiklerinde en güzel şekilde ağırladım. Bayramlaşmaya geldiklerinde falan hep herşeyi en güzel şekilde yaptım o dönemde çalışıyordum hatta diyorlardı hamarat gelin herşeyi en güzel şekilde yapıyor diye. Eltim ev hanımı bu arada buna rağmen geçen gün kahveye gittik. Kahvenin yanında kraker çeşitleri çıkardı. Ama krakerler tamamen bayattı yiyemedik hiçirini. Ardından hiç bozuntuya vermeden kalktık geldik. Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı. Bayat şey ikram edilmez dedim. Eşim de tamam gitmeyiz ama bana dedikodularını yapma onların konuyu kapat dedi şok oldum. Evde tartıştık zaten. Misafirperverlik kalmamış artık insanlarda. Çok üzüldümBen mi abartıyorum sizce? Ayrıca bir daha bize gelirlerse ben de onlara bayat kraker mi çıkarsam kısasa kısa gibi ne dersiniz hanımlar?
Siz tamamen yeme içme durumundan dolayı rahatsızsıznız. Yanlış mı anladım?
Bir kere adetleriniz aynı olmayabilir. Si,zi yemeğe almayabilir. Aynı dahi olsa adetleri devam ettirmek istemeyebilir.
Ben de tek bir adete dahi uyan bir insan değilim.
Siz de yapıp laf edenlerdensiniz.
Ne yapın; ne laf edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?