Eşimin ailesi misafirperver değil :(

Eltinizle sık görüşmek istemeyebilirsiniz ama size çıkardığı ikramlara göre samimiyetini sorgulayamazsınız bence burda bir samimiyet sorgulanacaksa o sizinki ..

Bunlardan bahsetmediğiniz için neredn bilelim. 1. mesajınızdan şimdiye kadar hep yeme içme konularınızdan basedince biz de derdinizin 2 tane kurabiye olduğunu sanmıştık.

Onceki yazdiklarinizda da bunda da eltinizin yanlis bir davranisindan, kabaligindan, aksiliginden sozetmemisiniz eger tek problem ikramsa gercekten sorunlusunuz.
Ayrica evet gittigim evlerden ac dondugum de oldu sadece cay ikram edildigi de ama asla bunu mevzu yapmadim. Misafir umdugunu degil buldugunu yer bizim kulturumuzde. Ikrama bahane bulmak buyuk kabalik

yoo en başında adetten bahsetmişsin. Önce gelini yemeğe alırlar, sonra gelin onları yemeğe alır diye. Ama bu adete uymayıp sizi bir börek bir çayla ağırladıklarından bahseden sizsiniz. Yoksa adet kısmını ben çıkarmadım.

nedense bazı konu sahipleri genel olarak haksız oldukları söylendiğinde konuyu hemen çeviriyor ben de bunu anlamıyorum.

Konuyu çevirdiğim yok. Neden olsun ki. Yazılan yorumlarda beni olumsuz eleştirenler elbet olacak. Ama siz hastasınız gibi yorumlar yapıldığında tabi ki susamıyorum. Siz susar mısınız? Benim tavrımı yanlış bulanlar da doğru bulanlar da oldu ama düzgün yorumlar yaptıkları için ben onlara yorum yapmadım. Olumsuz eleştiri yapılsın ama seviyesizleşilmesin. İnternetteyiz yüzyüze değiliz diye atılıp tutulmasın böyle.

sen görselliğe ve gösterişe önem veren birisin. Doğru mu?

bence de bozulmakta haklı, araya mesafe koymakta haksızsınız.
Eşinize nasıl böyle bir cümle kurabildiniz hayret.

Bunlardan bahsetmediğiniz için neredn bilelim. 1. mesajınızdan şimdiye kadar hep yeme içme konularınızdan basedince biz de derdinizin 2 tane kurabiye olduğunu sanmıştık.

Sizin anlama kapasiteniz darsa ben napayım :) o sizin sorununuz :9 çok şükür ki jeton köşeliydi siz de yeni düştü

Kasıtlı olarak bayat krakerleri önünüze sunduğunu sanmıyorum. . Sırf bu yüzden görüşmeyi kısıtlamak saçma bence. belliki sizin beklentiniz fazlaymış . .

taklıdıgınız şeyler çok basit şeyler
az ve öz görüşürsünüz olur biter
herkez kendi değerini kendi biçer
siz herzaman nezaketli hamarat olun onlar utansın

Küçük düşünenler insanları; orta düşünenler olayları; büyük düşünenler ise fikirleri konuşurmuş...der daha da fazla bir şey söylemem

Siz de eminim çok büyük düşünüyorsunuzdur eminim :)

Umudumvarhala, bak burada yorum yapan arkadaslarin nerdeyse tamami seni haksiz gormus. Hadi canim, kendine ceki duzen ver, dertsiz basina dert arama. Esin sana az bile soylemis, birde uste cikip kavgami ettin eve gittikten sonra. Ayip.

Buyuyun, buyudukten sonra evlenin. Hadi diyelim ki kucuk yasta evleniyorsunuz, kendinizi gelistirmeye biraz zaman ayirin, hemen coluk cocuga karismayin. Senin icin bu son soyledigim guzel bir tavsiye olsun canim.

Selametle.

bi daha gitmeyelim mesafe koyalım çünkü krakerler bayattı......
vay vay vay.....
eşinde sana tamam dedi...
sende kavga ettin buna rağmen....
bence boşan...
bayat kraker ne demek yaaaaaa.......

neden boşanayım ki ? sen de mi anında boşandın ufak bir sebepten yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…