• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi misafirperver değil :(

Benim burada anlatmak istediklerimi anlamayanlar oldu sanırım. Ben gösterdiğim yakınlığı görememekten şikayetçiyim. Kendisi de eşinin ailesinin tamamıyla kavgalı. Ben hep onu anlamaya çalıştım sorunları var yanında olayım arkadaşça yaklaşayım dedim. Ben demiyorum ki bana çeşit çeşit yiyecek çıkarsın. Kuru kahve ile de ağırlayabilirdi ben yemek yemeye gitmedim ki. Ama hazır şeylein bile böyle özensiz olmasına ben anlam veremedim. Ben onun duygusal anlamda hep yanında oldum. O benim yardımlarımı biliyor. Size böyle bir ikram yapılsa siz de aynısını düşünürsünüz. Ben eşime tüm bağlarımızı koparalım demedim ki. Bir daha seyrekleştirelim dedim. Çünkü çok sık görüşüyorduk onlarla.
Eltinizle sık görüşmek istemeyebilirsiniz ama size çıkardığı ikramlara göre samimiyetini sorgulayamazsınız bence burda bir samimiyet sorgulanacaksa o sizinki ..

Benim burada anlatmak istediklerimi anlamayanlar oldu sanırım. Ben gösterdiğim yakınlığı görememekten şikayetçiyim. Kendisi de eşinin ailesinin tamamıyla kavgalı. Ben hep onu anlamaya çalıştım sorunları var yanında olayım arkadaşça yaklaşayım dedim. Ben demiyorum ki bana çeşit çeşit yiyecek çıkarsın. Kuru kahve ile de ağırlayabilirdi ben yemek yemeye gitmedim ki. Ama hazır şeylein bile böyle özensiz olmasına ben anlam veremedim. Ben onun duygusal anlamda hep yanında oldum. O benim yardımlarımı biliyor. Size böyle bir ikram yapılsa siz de aynısını düşünürsünüz. Ben eşime tüm bağlarımızı koparalım demedim ki. Bir daha seyrekleştirelim dedim. Çünkü çok sık görüşüyorduk onlarla.
Bunlardan bahsetmediğiniz için neredn bilelim. 1. mesajınızdan şimdiye kadar hep yeme içme konularınızdan basedince biz de derdinizin 2 tane kurabiye olduğunu sanmıştık.:KK59:

Onceki yazdiklarinizda da bunda da eltinizin yanlis bir davranisindan, kabaligindan, aksiliginden sozetmemisiniz eger tek problem ikramsa gercekten sorunlusunuz.
Ayrica evet gittigim evlerden ac dondugum de oldu sadece cay ikram edildigi de ama asla bunu mevzu yapmadim. Misafir umdugunu degil buldugunu yer bizim kulturumuzde. Ikrama bahane bulmak buyuk kabalik

Adete uymak değil ki konu. Karşınızdaki insanlarla birlikte olmak isteiğinizi ve onlara değer verdiğinizi göstermektir bu.
Kendime 1 adet kraker alamayacak durumda değilim çok şükür.
Önemli olan karşınızdakine değer verdiğinizi göstermek. Bu hareketiyle bize değer vermediğini anladım. Bunu söylemeye çalıştım.
yoo en başında adetten bahsetmişsin. Önce gelini yemeğe alırlar, sonra gelin onları yemeğe alır diye. Ama bu adete uymayıp sizi bir börek bir çayla ağırladıklarından bahseden sizsiniz. Yoksa adet kısmını ben çıkarmadım.

nedense bazı konu sahipleri genel olarak haksız oldukları söylendiğinde konuyu hemen çeviriyor ben de bunu anlamıyorum.

Konuyu çevirdiğim yok. Neden olsun ki. Yazılan yorumlarda beni olumsuz eleştirenler elbet olacak. Ama siz hastasınız gibi yorumlar yapıldığında tabi ki susamıyorum. Siz susar mısınız? Benim tavrımı yanlış bulanlar da doğru bulanlar da oldu ama düzgün yorumlar yaptıkları için ben onlara yorum yapmadım. Olumsuz eleştiri yapılsın ama seviyesizleşilmesin. İnternetteyiz yüzyüze değiliz diye atılıp tutulmasın böyle.

Konuyu çevirdiğim yok. Neden olsun ki. Yazılan yorumlarda beni olumsuz eleştirenler elbet olacak. Ama siz hastasınız gibi yorumlar yapıldığında tabi ki susamıyorum. Siz susar mısınız? Benim tavrımı yanlış bulanlar da doğru bulanlar da oldu ama düzgün yorumlar yaptıkları için ben onlara yorum yapmadım. Olumsuz eleştiri yapılsın ama seviyesizleşilmesin. İnternetteyiz yüzyüze değiliz diye atılıp tutulmasın böyle.
sen görselliğe ve gösterişe önem veren birisin. Doğru mu?

bence de bozulmakta haklı, araya mesafe koymakta haksızsınız.
Eşinize nasıl böyle bir cümle kurabildiniz hayret.

Bunlardan bahsetmediğiniz için neredn bilelim. 1. mesajınızdan şimdiye kadar hep yeme içme konularınızdan basedince biz de derdinizin 2 tane kurabiye olduğunu sanmıştık.:KK59:

Sizin anlama kapasiteniz darsa ben napayım :) o sizin sorununuz :9 çok şükür ki jeton köşeliydi siz de yeni düştü :D

Kasıtlı olarak bayat krakerleri önünüze sunduğunu sanmıyorum. . Sırf bu yüzden görüşmeyi kısıtlamak saçma bence. belliki sizin beklentiniz fazlaymış . .

Yeni evliyim, eşim 3 kardeş 1 abisi 1 de ablası var. Eltimle nişanlılık döneminden bu yana iyi anlaşırız, şimdiye kadar da çok şükür ki hiçbir sorunum olmadı. Ta ki geçtiğimiz günlerde onlara oturmaya gidene kadar...Biz evlendik ailemizde gelin yemeği adeti olur. Önce gelin yemeğe alınır sonra da gelin onları yemeğe alır. Eltim bunu yapmadı sadece elde açtığı bir böreği yapıp bizi çaya çağırdı tamam dedim sorun değil. Daha sonraları bana geldiklerinde en güzel şekilde ağırladım. Bayramlaşmaya geldiklerinde falan hep herşeyi en güzel şekilde yaptım o dönemde çalışıyordum hatta diyorlardı hamarat gelin herşeyi en güzel şekilde yapıyor diye. Eltim ev hanımı bu arada buna rağmen geçen gün kahveye gittik. Kahvenin yanında kraker çeşitleri çıkardı. Ama krakerler tamamen bayattı yiyemedik hiçirini. Ardından hiç bozuntuya vermeden kalktık geldik. Eşimle eve dönerken dedim br daha onlara gitmeyelim mesafeli duralım çünkü krakerler bayattı. Bayat şey ikram edilmez dedim. Eşim de tamam gitmeyiz ama bana dedikodularını yapma onların konuyu kapat dedi şok oldum. Evde tartıştık zaten. Misafirperverlik kalmamış artık insanlarda. Çok üzüldüm :KK43: Ben mi abartıyorum sizce? Ayrıca bir daha bize gelirlerse ben de onlara bayat kraker mi çıkarsam kısasa kısa gibi ne dersiniz hanımlar?
taklıdıgınız şeyler çok basit şeyler
az ve öz görüşürsünüz olur biter
herkez kendi değerini kendi biçer
siz herzaman nezaketli hamarat olun onlar utansın

Küçük düşünenler insanları; orta düşünenler olayları; büyük düşünenler ise fikirleri konuşurmuş...der daha da fazla bir şey söylemem :KK14:

Siz de eminim çok büyük düşünüyorsunuzdur eminim :)

Umudumvarhala, bak burada yorum yapan arkadaslarin nerdeyse tamami seni haksiz gormus. Hadi canim, kendine ceki duzen ver, dertsiz basina dert arama. Esin sana az bile soylemis, birde uste cikip kavgami ettin eve gittikten sonra. Ayip.

Buyuyun, buyudukten sonra evlenin. Hadi diyelim ki kucuk yasta evleniyorsunuz, kendinizi gelistirmeye biraz zaman ayirin, hemen coluk cocuga karismayin. Senin icin bu son soyledigim guzel bir tavsiye olsun canim.

Selametle.

bi daha gitmeyelim mesafe koyalım çünkü krakerler bayattı......
vay vay vay.....
eşinde sana tamam dedi...
sende kavga ettin buna rağmen....
bence boşan...
bayat kraker ne demek yaaaaaa.......

neden boşanayım ki ? sen de mi anında boşandın:KK53::KK47:o_O ufak bir sebepten yoksa

Back