Eşimin ailesi midemi bulandırıyor

Özel hayatla filan ilgisi yok.Eşinizin kaybetme korkusu olacak,yani ne yaparsam yapayım nasılsa beni terketmez moduna girdiği andan itibaren sizi yok saymaya başlar.Normalde eşimin ailesiyle iyiydim bir kere bir olayımız oldu,ağızlarını açtıkları anda hadi oğlunuzu da akın gidin dedim şok oldular.Çünkü olayı boşanmaya getireceğimi düşünmemişlerdi hiç.Ki gayette ciddiydim.Yaşlıdır,anne- babadır diye kimsenin hadsizliğini çekemem.Bana haksızlık yapılırken eşim buna göz yumup sesini çıkarmıyorsa onuda gözüm görmez.

Aile için değil kendin, mental ruh sagligin ve kendine saygın için bosanacaksiniz. Gerisi boş bu hayatta kimse senden değerli değil gerçekten metazori olsun diye demiyorum kendine saygı duy ve deli gibi seven adam bunu yapmaz yapamaz net

Bana göre siz, bu ilişkide kendinizi ezdirmeyi yok saydırmayı seviyorsunuz . Gururu olan hiç bir insan bunu kendine hak görmez ve mesajlarda malım diyerek sıyrılmaya çalışmışsınız , gerçekleri kabul edin . Kendinize değer verin önce koca buldum oley moduna girip ezdirdikçe ezdirmişsiniz. Ortada bir yuva göremiyorum lütfen kendinizi ciddi anlamda geliştirin ve tekmeyi basın şu adama , yurtdışında yaşıyorsunuz birde, biraz çevrenize bakın kadınlar kendilerine nasıl değer veriyor bir gözünüzü açın lütfen

Çok zor durum .Nedir bu kocaların ailesinden çektiğimiz.

Sadece altınlarını değil yakın zamanda ruh sağlığını da tamamen kaybedeceksin.

Elini masaya vurma vaktin geldi. Boşanmak istemiyorsan blöf çekeceksin.

Allah sabır versin, bu mübarek ayda.

Babamı çağırırken sana mı soracam diyor. Dedim ki baban gelebilir ama sen yıllarca bekarken niye gelmiyordu artık habire gelesi tutmuş
Tabii ki size soracak, siz orada bakıcı değil eş'siniz hayatı paylaşması gereken hayat arkadaşısınız ya bunu kabul edip öyle davranacak ya da tekmeyi basacaksınız.

Babası akrabası falan gelince sizde kendi ailenizin yanina gidin, ciddi olduğunuzu anlasın.

Klasik yorumu yapayım" ortada yuva yok"
Siz oğullarının hizmetini görmek için alınmış birisiniz.Esinizde siz sevse bu kadar başına buyruk yaşamaz, üzülmenizi istemezdi.Gerceklerle ne kadar çabuk yuzlesirseniz, geleceğinizi kurtarirsiniz.Hamile kalınca o evden artık hiç cikmayacaklar,bebeğiniz onların, siz ise bakıcısı kuluçka makinası olacaksınız.Bu güne kadar size yapılan her hakareti duyup susan adam onlarla aynı düşünüyor demektir.Gozunuzu açın........

Kusura bakma konu sahibi bulmuşlar senin gibi safı boyna çöküyorlar senin üzerine Yurtdışında yasadip böyle hayatları kendinize nasıl layık görüyorsunuz anlamıyorum.

Haklısın vallahi

Eşiniz sizi ezdiriyor ailesine karşı. Sizi koruyup kollamiyor. Eşiniz rest çekse ne ailesi onu somurebilir, ne de evinizde gelip sorgusuz sualsiz bir iki ay kalabilir. Buna müsamaha göstermeyin. Yoksa bu şekilde ömür boyu saçınızı süpürge edeceksiniz, bir sürü hakaret ve nankörlük eşliğinde. Böyle bir hayatı istiyor musunuz? Siz bilirsiniz. Eşiniz sizi kaybetmekten hiç korkmuyor demek ki,cepteki bir köle gibi görüyor sizi. Ailesine bu kadar ezdirdiğine göre durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…