Eşimin ailesi midemi bulandırıyor

Bu konuyu daha önce de okumuştum sanki, neyse. Boşanmak istemiyorsanız; bu şekilde yaşamaya da devam edeceksiniz demektir. Kendinizi boşuna doldurmayın; derin bir nefes alın ve eşinizi sevdiğiniz gibi, ailesini de sevmeye çalışın bari.

Ay o adamin umurunda olur mu sence ayrilicam dese? Hic bi konuda varliginin onemi, onceligi olmamis ki. Tamamen göz ardı edilen bi kadin var konuda

Üzgünüm ama evlenmeden aslinda o ailede maddi iliskiler nasil oldugunu görmüssünüz. Müdür babasina tüm parasini sayan cocuk bagli degil bagimlidir. Ve siz o araba yolculugu ailesi ile beraber yapacaksiniz cünkü onlari ailesi olarak görüyor sizi degil. Bastan sona hata zinciri. Tek tavsiyem bosanmayacaksaniz bile iyi korunun. Bu adam cocugunun rizkini da ailesine yedirir cünkü

soyup soğana çevirmişler sizi, eşiniz Türkiye’den mi geldi evlilik yoluyla. Maalesef dolandırıcı gibi duruyorlar, Türkiye’de çok var bu şekilde dolandırma amaçlı evlenen. Bir an önce hakkımı alır boşanırım ben olsam. Muhtemelenndavabaçarsanız suç unsuru oluşturan şeyler de bulacaklardır.

Yalan söylemeyeceğim gizli gizli para atın kenara biriktirin. Çalışmıyorsanız işe girin çalışın maaşınızdan da biriktirin. İşe girme durumunuz yoksa eşten alınan harçlığı biriktirin ama bir birikiminiz olsun. Sonra Paticikk demişti dersiniz.

He olur da birikim ortaya çıkarsa yakalanırsanız da ileri de ev alırsak sana yardımı olsun diye attım kenara işte üç beş birşey dersiniz

Eşiniz sizin sayenizde mi yurtdışına yerleşti? Nasıl oldu. Uzaktan ilişki miydi sevgili olduğunuz dönem.

Ay imkanın varsa lütfen bosan bu insanlardan çekilecek gibi değil kanım dondu her türlü piskolojik.siddet var

Sen mi yurtdisinda yasiyorsun, evlilik yoluyla esin TRden geldi? Yoksa esin yurtdisinda, sen evlilik ile mi geldin?

Belki yanlis hissediyorum ama buram buram yurtdisina kapagi atmak icin yapilmis ya da sarfedilen bir evlilik kokusu aliyorum.

Hata esinizde benim esimde biraz anneci , annesi cok icten pazarlikli bi insan bana hep laf sokmalar falan ailemin arkasndan da konusur hep ailesi Allaha havale ediyorum ben insallah bi gun esimde anlicak

Bence sorun eşinizde aradaki mesafeyi koruyamıyor . Altınları istedikleri zaman , adam gibi çıkıp bu bizim hakkımız veremeyiz baba kusura bakmayın demeliydi . Sürekli gelip gidip o kadar uzun kalmaları da doğru değil ayrıca onda da çizgisini koyabilirdi biz yeni evliyiz bu kadar kalinmasi doğru değil diye . Alınır gucenir diye cekiniyorsa eşiniz hiç çekinmesin yani onlar bu kadar şey yaparken cekinmiyor eşiniz mi cekinecek sorun tamamen esinizde yani istediginiz kadar babasından mideniz bulansin eşin mesafesini koyamadigi sürece hicc..

Birincisi yuvanızı onlar için yıkmayacaksınız kendi iyiliğiniz için yıkmış olacaksınız.Eşiniz işe gidiyor siz akşama kadar babasıyla evde,aynı durumu eşiniz yaşatmıydı?Siz iştesiniz,eşiniz akşama kadar annenizle kalırmıydı?Onca sorun yaşanmış ne diye dahala muhatap oluyorsunuz?Ki uzak kalmanız gayet mümkün yurt dışında yaşıyorsunuz aynı mahallede değil.

Evet ama bu restler her erkeğe işlemiyor
Kaybetme korkusu yoksa olmaz yani

herkes yazmış ama bin beş yüzüncüye bende yazayım, konuda midenizin bulanacağı tek kişi var o da eşiniz. ailesi sadece yolunacak kaz bulmuşlar, yoluyorlar. bunu engellemeyip varını yoğunu feda eden de eşiniz. üstelik siz insan yerine bile konmuyorsunuz, en ufak ne demek "babamı çağırırken sana mı soracağım?" tabi ki soracaksın. siz bu evde baş çavuşun eşeği misiniz? bazı şeyleri hala göremediğinizi düşünüyorum kim ne yazarsa yazsın. evlenmeden önce bir duruşunuz var mıydı? eşinizin davranışlarından anlıyorum ki, bu zamana kadar her şey onun istediği gibi tıkır tıkır olmuş. boşansam ailem yanımda olmaz diyorsunuz, düğünü bile babanız yapmış. boşansan yanında olmayacak aile durumu gayet iyi olan erkek ailesine düğün bile yaptırtmamış ve yakın zamanda anne babanız boşanmış. demek ki evliliklerde boşanılabileceğinin farkındalar. bence bu sizin bahaneniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…