Eşimin ailesi midemi bulandırıyor

Neden mal olasınız? Hesap sorun. Her şeyin bir sınırı var. Evlendiğini yeni bir yuva kurduğunu kanıksayamamış mı, geldiği çekirdek aile tamam unutulmamalı; ama önceliği kendi kurduğu aile ve evinin ihtiyaçları olmalı. Burada kilit eşiniz, ya onu bir şekilde yontacaksınız, yola getireceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz. Gerçi genelde düzelmiyorlar.

Eşinizle şuan aranız nasıl peki? Çok üzüldüm sizin adınıza da

Eniştesine borç diye gönderdi kendi borçları varmış diye. Henüz geri vermedi bi şey. Babası acitasyon yapıp ilk gecemizde kredi kartı borclarını göstermiş. Bu da parayı vermiş.
Allah bilir onu da tl olarak borç vermiştir.? Altın olarak aldıgı borcuda 10 sene sonra sana çerez parası olarak verirler

Adam daha sevgiliyken de ayniymis. O zaman OK demissin. Evlenmissiniz daha gerçek yüzünü görmüşsün,şimdi 'esim OK ailesi b.k diyorsun.
Bunu hep gördük kk'da da kendi sulalemde de. Bunun devamı çocuk doğurup artık daha sevdiğin biri olunca eşinin de gerçek yüzünü gormek daha mutsuz olmak. Ya bosanmak ya da 'cocugum için cekiyorum' diye çile dolu bir hayatta, mutsuz bir evde yaşamak

Nasıl yontabilirim sizce ? annemle babam yeni boşandılar bir boşanma daha kaldıracak takatim yok..

Bekarken paranin tamamini babasina gondermesinden zaten
Belliymis altinlari vermeniz buyuk hata karsi cikacaktiniz surekli gelmelerine para gondermeye falan karsi cikin istemiyorum diyin ailesi mutlu olacak diye siz hayatinizi karartiyorsunuz esiniz es degilki ailesine bagimli surekli onlara yaranmaya calisiyor sordunuzmu neden sizinle evlenmis? Aile olmak bu degil konusun kendine ceki duzen vermezse ayrilacaginizi soyleyin ama sanmiyorum bisey degissin degmez omur boyle gecmez

ay okudukça sinir oluyorum. neden çekiyorsunuz ya

Nasıl yontabilirim sizce ? annemle babam yeni boşandılar bir boşanma daha kaldıracak takatim yok..
Yontulmaz bu tip adamlar ya çekeceksin ya gideceksin ki yerinde olsam giderdim.... Boşanma dünyanın sonu değil ama böyle bir evliliği yontacağım bahanesiyle yürütmek sadece kendi ömrüne haksızlık. Gün gelir vay dersin ama yıllar gitmiş olur. Çocuk yokken daha kolay bırak gitsin

sırf ailesi yüzünden boşanırsam onlar çok sevinecek biliyorum

Aayyy ben şokkkk...
Eşinizde hiç suç yok sirf ailesi mi sorun? Altinlari sizden habersiz kacirip aileye vermek ne demek? Ailesi gizlice girip almadi sonuçta degil mi? Esiniz sizi sayipta sormaya bile gerek gormeden ellerine verdi altinlari suç sadece ailenin mi oldu?

Size kocaniz cok guzel kazık atmiş babaniza dugun ödetip ailesini doyurmuş altinlarla ve hala sizi eşten saymiyor kafasina gore plan yapiyor herkes. Ailesi mi suçlu yani?

Peeeeesss diyorum.

Kusura bakmayın ama eşiniz berbat bir eş tam boşamalık.
Benim kayınpederim berbat bir insandır. Küstük. Konuşmuyoruz. Eve almıyorum. En son maddi bir kazık attı. Eşime de söyledim. Bundan sonra ölüyorum dese beş tl göndermeyecek. Boşanırım. Çok da net biliyor. Bu maddi kazıktan sonra da ikimiz de mesafe koyduk. Ben zaten konuşmuyorum selam sabah kestim. Eşim de ararsa dahi açmıyor duymadım diye annesini arayıp selam gönderiyor.
Özetle babası değil eşinizde kabahat. Benim eşim de babam babam dese yemin ederim koyarım kapıya. Böyle saçmalık mı olur?

Sizi bu duruma sokan eşiniz farkında mısınız? Eşiniz istese sizi bu ceremeden kurtarması 10 saniye falan sürer. Bütün olay eşinizde bitiyor

Babamı çağırırken sana mı soracam diyor. Dedim ki baban gelebilir ama sen yıllarca bekarken niye gelmiyordu artık habire gelesi tutmuş
Ya bu cümleyi nasıl yutarsınız!!
Ne demek sana mı soracağım. Siz o evde yaşamıyor musunuz? Fikrinizi dahi önemsemiyor.
Ben beş senedir babasını eve sokmuyorum bakın ve eşim arkamda olduğu için babası ağzını açamıyor. Sizin eşiniz gibi olsa babası bana neler derdi. Problemin temeli kocanız olacak koca bebekte

Sizin düzgün bir iletişiminiz, sevgililiğiniz, karı koca hayatınız yok. Bunun farkında mısınız? Evlenme kararı aldığınız adamın evlenmeden önce birikim yapıp yapmadığını nasıl bilmezsiniz, tüm parayı babasına gönderdiğini nasıl sorgulamadınız? İnsan yeri geliyor arkadaşının iyiliğini düşünüp "sen napıyorsun" diye sorguluyor, uyarıyor.

Olan biten eşinizin beceriksizliği. Adam kendi kendisini paralarken, bitirirken sizi de bitiriyor. Bu adamla yıllarınızı geçirmenize değmez.

Yerinizde olsam açarım davayı, o altın hakkım hepsini donuna kadar alırım. O ailesinin iftiraları, hakaretleri hepsini yediririm onlara.

Siz de annenizi çağırın da kayınbaba rahat rahat gelemesin. Oğlu bekarken gelmeyen aile, oğlu evlenince gelecekse ben bu işte bir art niyet ararım. Çünkü size de bayılmıyorlar belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…