- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.297
- 598
- Konu Sahibi papatyapragi
-
Bence eş çok becerikli.Sizin düzgün bir iletişiminiz, sevgililiğiniz, karı koca hayatınız yok. Bunun farkında mısınız? Evlenme kararı aldığınız adamın evlenmeden önce birikim yapıp yapmadığını nasıl bilmezsiniz, tüm parayı babasına gönderdiğini nasıl sorgulamadınız? İnsan yeri geliyor arkadaşının iyiliğini düşünüp "sen napıyorsun" diye sorguluyor, uyarıyor.
Olan biten eşinizin beceriksizliği. Adam kendi kendisini paralarken, bitirirken sizi de bitiriyor. Bu adamla yıllarınızı geçirmenize değmez.
Yerinizde olsam açarım davayı, o altın hakkım hepsini donuna kadar alırım. O ailesinin iftiraları, hakaretleri hepsini yediririm onlara.
Ben kapı dışarı etsem burası benim evim kimi kapı dışarı ediyorsun sen git der banaKusura bakmayın ama eşiniz berbat bir eş tam boşamalık.
Benim kayınpederim berbat bir insandır. Küstük. Konuşmuyoruz. Eve almıyorum. En son maddi bir kazık attı. Eşime de söyledim. Bundan sonra ölüyorum dese beş tl göndermeyecek. Boşanırım. Çok da net biliyor. Bu maddi kazıktan sonra da ikimiz de mesafe koyduk. Ben zaten konuşmuyorum selam sabah kestim. Eşim de ararsa dahi açmıyor duymadım diye annesini arayıp selam gönderiyor.
Özetle babası değil eşinizde kabahat. Benim eşim de babam babam dese yemin ederim koyarım kapıya. Böyle saçmalık mı olur?
Siz de annenizi çağırın da kayınbaba rahat rahat gelemesin. Oğlu bekarken gelmeyen aile, oğlu evlenince gelecekse ben bu işte bir art niyet ararım. Çünkü size de bayılmıyorlar belli
Şanslı değilim akıllıyım.Ben kapı dışarı etsem burası benim evim kimi kapı dışarı ediyorsun sen git der banane kadar şanslısınız eş konusunda
Yorumunuzu ayakta alkisliyorumŞanslı değilim akıllıyım.
Ben evlendiğimizde altını verdiği anda kalanı aileme verir davayı açardım.
O para geri dönmeden de asla tek kelime konuşmazdım.
Güzel bir deyim vardır, alçak eşeğe semer veren çok olur diye. Bilin bakalım bu hikayede alçak eşek kim?
Olay kocada bitiyor dogru ama o kocayi yetiştiren de ailesi...Armut dibine dusmus, işi yaş bunlarla.Aileye takılmışsınız ama hata eşinizde. Ve siz bunu görmüyorsunuz çok ilginç. Eşinizle boşanırsanız eşiniz yüzünden yani,ailesinin değil. Kimse kimsenin parasını zorla almaz,eşiniz vermiş ailesi de almış bu kadar basit. Vermeseydi.
Bütün maaşım evin giderlerine gitti 5 kuruşum yok.. ağustosta tekrar başlıyorum öncesinde başka bi yerde işte bulamam.. kaldım öyle bir başımaBuraya laf yetistiricem diye anahtar yerine ayakkabı cekecegini alip cikmisim
Arkanızda dimdik duran bi aileniz varsa ne alâ..Şanslı değilim akıllıyım.
Ben evlendiğimizde altını verdiği anda kalanı aileme verir davayı açardım.
O para geri dönmeden de asla tek kelime konuşmazdım.
Güzel bir deyim vardır, alçak eşeğe semer veren çok olur diye. Bilin bakalım bu hikayede alçak eşek kim?
Verme para, tum masraflari o karsilasin. Niye parani veriyorsun, verme. Kendi parani yiyeceksen boşan, ne diye evlisin. Maddi/manevi faydasi yok bu adaminBütün maaşım evin giderlerine gitti 5 kuruşum yok.. ağustosta tekrar başlıyorum öncesinde başka bi yerde işte bulamam.. kaldım öyle bir başıma
Hangi ülkedesiniz ki aile desteğine ihtiyaç duyuyorsunuz? Sorun aile değil eşinizin ailesi değil.. sorun eşiniz.. sizde bosanmak istemiyosunuz ki zaten smdi burda biz bizeyiz yani kandırmayalım birbrimiziArkanızda dimdik duran bi aileniz varsa ne alâ..
Tecrübe diyelim. 8 senedir evliyim. İlk sene eşimin annesi hayat tarzımıza karışmaya çalmıştı. Klasik tansiyon çıktı ay öleceğim diye vicdana oynamaya kalktı. Ben sert tepki verdim ama eşim de bana destek oldu. Buna karışacaksınız görüşmeyelim görmeyin rahatlayın dedik. O gün oldu bir daha annesi ağzını açamadı.Yorumunuzu ayakta alkisliyorum
Bende de benzer bir hikaye varTecrübe diyelim. 8 senedir evliyim. İlk sene eşimin annesi hayat tarzımıza karışmaya çalmıştı. Klasik tansiyon çıktı ay öleceğim diye vicdana oynamaya kalktı. Ben sert tepki verdim ama eşim de bana destek oldu. Buna karışacaksınız görüşmeyelim görmeyin rahatlayın dedik. O gün oldu bir daha annesi ağzını açamadı.
Kayınpederle oğlumun doğduğu sene küstük. Ben haklıydım. Beş seneyi geçti konuşmuyoruz. Ağzını bile açmaz uzatma istersen diye. Ki annesi büyüğündür dediğinde de büyük gibi davransaydı demiştir.
Yenilerde bir enayilik yaptı eşim. Bir miktar parası vardı, evlenirken ortak bütçede kendi biriktirmiş. Ama aile evinde biriktiği için babasının gibi görüyordu. O parayı babasının uyanıklığıyla kaptırdı. O gün büyük bir kavga ettik. Artık söylediklerim içine yer etmiş herhalde en son gittiğimizde bir kaç kelime söyledi içine oturttu annesinin.
Aile ne olursa olsun özetle asıl eş belirler. Eş ailesinin ağzına bakan bir tipse devam edip yıpranmaya gerek yok. Belirleyen eşin tutumu.
Ben bu tip bir kocayı çekmezdim
Tam hayalimdeki eş profili diyebilirim.. peki size bi şey sorabilir miyim? Özel hayatınız nasıl ilerliyor? Yani eşinize lafınızı binevi geçirebiliyorsunuz ya bu neyden kaynaklı sizce ? Bunda dişilik bi rol oynuyor mü acabaTecrübe diyelim. 8 senedir evliyim. İlk sene eşimin annesi hayat tarzımıza karışmaya çalmıştı. Klasik tansiyon çıktı ay öleceğim diye vicdana oynamaya kalktı. Ben sert tepki verdim ama eşim de bana destek oldu. Buna karışacaksınız görüşmeyelim görmeyin rahatlayın dedik. O gün oldu bir daha annesi ağzını açamadı.
Kayınpederle oğlumun doğduğu sene küstük. Ben haklıydım. Beş seneyi geçti konuşmuyoruz. Ağzını bile açmaz uzatma istersen diye. Ki annesi büyüğündür dediğinde de büyük gibi davransaydı demiştir.
Yenilerde bir enayilik yaptı eşim. Bir miktar parası vardı, evlenirken ortak bütçede kendi biriktirmiş. Ama aile evinde biriktiği için babasının gibi görüyordu. O parayı babasının uyanıklığıyla kaptırdı. O gün büyük bir kavga ettik. Artık söylediklerim içine yer etmiş herhalde en son gittiğimizde bir kaç kelime söyledi içine oturttu annesinin.
Aile ne olursa olsun özetle asıl eş belirler. Eş ailesinin ağzına bakan bir tipse devam edip yıpranmaya gerek yok. Belirleyen eşin tutumu.
Ben bu tip bir kocayı çekmezdim
Eskiden ben de öyle düşünüyordum,ama çok rezil ailelerden pırlanta gibi çocuklar da çıkıyor diye artık susuyorumOlay kocada bitiyor dogru ama o kocayi yetiştiren de ailesi...Armut dibine dusmus, işi yaş bunlarla.
Özel hayattan kastınız cinsel yaşamsa evet cinsel anlamda uyumluyuzdur. Dişi miyim bilemem ama iyi bir cinsel hayatın etkisi varsa da tek sebebi olamaz bence.Tam hayalimdeki eş profili diyebilirim.. peki size bi şey sorabilir miyim? Özel hayatınız nasıl ilerliyor? Yani eşinize lafınızı binevi geçirebiliyorsunuz ya bu neyden kaynaklı sizce ? Bunda dişilik bi rol oynuyor mü acaba
Tam hayalimdeki eş profili diyebilirim.. peki size bi şey sorabilir miyim? Özel hayatınız nasıl ilerliyor? Yani eşinize lafınızı binevi geçirebiliyorsunuz ya bu neyden kaynaklı sizce ? Bunda dişilik bi rol oynuyor mü acaba
Ailenize ihtiyacınız var mı? Çalışıyormuşsunuz, kazandığınız parayı eşinize ve dolaylı olarak ailesine yedireceğinize kendinize harcayın. Ağustosa bir şey kalmadı zaten.Arkanızda dimdik duran bi aileniz varsa ne alâ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?