Yani aynı tas aynı hamam kamelya.
Bence sen hiç bize akıl danışma. Derdini anlati dinleriz, karşılıklı dertleşiriz falan ama fikir isteme çünkü uygulamıyorsun.
Senin yapın bu, sessizsin. Biri bişey söylediğinde gıkını çıkaramıyorsun, sonradan dertleniyorsun.
Bende cumartesi günü kayınvalideme kardeşlerinden dolayı patladım. Patladım derken, tartışmadıkta kardeşlerinin tavrından duyduğum rahatsızlığı sert bi dille belirttim.
2 ablası var kv nin. İkisininde bikaç yanlışını gördüm. Yüzlerine karşı bişey demedim ama tavırlarından rahatsız olduğum için mesafemi koydum mecbur kalmadıkça görüşmüyorum.
Ablasının biri eşim beni işe getriyor diye laf etmişti. ''Herkesin karısı çalışıyor, kimseyi kocası işe götürmüyor'' diye. Orda cevabını vermiştim ona ''ben istemiyorum götürmesini eşim göndermiyor diye'' tabi bu olay olalı 2-3 ay oldu.
Haftasonuda konusu açılınca kv ye dedim; ablalrına kızgınım dedim ne diye ısrar etti.
''Onlar kim oluyolar ki benim haneme karışıyolar'' dedim. ''Eşimin teyzeleri olabilirler ama benim için dış kapının dış mandalı ikiside'' dedim.
Bana sen kaynanalık yapmıyosun, onlar hiç yapamazlar dedim. O böyle devam ederse, kendi gelin alınca görücez bakalım bana böyle karışıyosa kendi gelinine ne yapmaz dedim. Bunu diğer ablası için söyledim.
Bu yüzden mecbur kalmadıkça onlarla bir araya gelmemeye özen gösteriyorum dedim.
İnanırmısın kayınvalidem ağzını bile açmadı. Ne onları savundu nede bana haklısın dedi. 2-3 dakikalık bi sessizlikten sonra konu değişti. Ama çok fena hırs yaptım ben, sıra şahıslarında. Şahıslarınada çemkiricem fırsatı doğduğunda.
Ah bebegiim aldik mi ogullarini aldik onlar artik bizim haydeeen yavrum baska bahara kabullensinler artik kus uctu yuvadan ahahahahah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim uyguluyorum meden uygulamadigimi dusundun anlamadm ne torununu birakiyor nede kendileri geliyorlar vok asama kaydettik sayenzde . Artik ebimde rahatim esimle aramda daha iyi oldu o yuzden tekrar danistim
Ozaman sevindim canım.
O LAF SOKAN AKRABALARLADA GÖRÜŞME. Ben öyle yapıyorum.
Aa keske deseydim cok guzel cwpmis ama hazir cevap degilim ben hic olamadm sonradan keske sunu deseydm diyorum ama is isten geciyorkv denin işini sen niye yapıyormuşsun onu zten anlamadım2binlira maaş muhabbeti yapana ben çocuğuma bakıyorum eşim 5bin verse ödeyemez emeğimi deseydiniz herşey herkese ne kolay geliyor
Yine ben geldim kizlar. Bu seferki sorunum esimin annesi beni butun akrabara kotuluyor. Gecen gun esimin kuzenine gecmis olsuna gittik onceden ben esimin akrabalariyla cok iyi anlasirsim onlarda beni sevdiklerini belli ederlerdi. Oturur oturmaz ee kamelya nasilsin diye sordu kuzeni bende agiz aliskanligi bildigin gibi abi ugrasip duruyorum cocukla dedm ne biliyoruzki dedi cok bozuldum lafin gelisi oyle denmezmi neyse biraz zaman gecti kamelya sen okulu bitirdin degilmi diye sordu ( bn unvyi biraktim simdi açıköğretim den baska bir bolume devam ediyorum) yok abi biraktim dedim yok niye biraktin eve 2 milyar getirseydn kotumu olurdu dedi yine ses etmedm bu sefer esimin teyzesi kvler duvar sildi haberin varmiydi dedi kv arayip gelmedi demis demekki. Bndr vardi dedim baska bisey demedm. Ben kvlere cikarim biri arar hemen yeni geldi 5 dkka olmadi falan diye gelmiyor imaji verir.temizlik yapiyorum kamelyada simdi girdi der yani yardma gelmiyor imaji veriyor. Ben yardim edeyim desem yok cocukla yapamazsn diyor ama millete oyle anlatmiyor.
Dunde bir olay oldu esimle tartistilar annesi benm basimin etini yedi yok brn soyle iyiyim boyle yapiyorum karismam evinize barkinizazaten 1 haftadir gelmiyorum kizimi torunumuda koymuyorm sonra laf edersinz falan gibi seyler soyledi.ama coktandir gelmiyormus gibi bagirerek soyluyor. Ogluna yapamadigi taviri bana yapiyor oglunun arkasindan. Hergun geliyorlardi onceki konularimdan bilirsinz. Ama bir hafta gelmedi diye oyle uste ciktiki hic bisey diyedm brn ona hic gitmiyorum kizlar rahatsiz oluyor o gelmek istiyor surekli. Ben aylarca gitmesem lafini etmez ama kizi kendi bir hafta gelmese bak biz gelmiyoruz rahat edin triplerine giriyor. Sizce nasil konusup bir hafta gelmedi diye bu kadar trip atmamasi gerektigini nasil anlatmaliyim esimin akrabalarina sorunun bnden kaynakli olmadigini anlatmali miyim kiziyla ayni evde oturdugu halde akrabari surekli bnden is bekliyorlar bunu kv aşiliyor . Kendi gelinleri ayda bir anca giderler. Ama onlar gelinlerini cekistirmedigi icin kimse bisey demez onlarin gelinlerine. Ben ne yapmaliyim bu ailede evliligimi surdurebilecegimi sanmıyorum.
Kusura bakmayin hizli yazdim umarin anlasilir olmustur.
O aglayinca sen daha fazla agla
O aglayinca sen daha fazla agla
Keşke karısının getireceği 2bin liraya muhtac adamlardan değil benm eşim deseydinizçok sinirlendim ya kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz evin yeteri kadar sorumluluğu var zaten şimdilerde bide bu çıktı kadın hep çalışacak hem çocuk yapcak hem evine bakacak karısnın alacagı paraya güvenip mi evleniyorlar ya
Yine ben geldim kizlar. Bu seferki sorunum esimin annesi beni butun akrabara kotuluyor. Gecen gun esimin kuzenine gecmis olsuna gittik onceden ben esimin akrabalariyla cok iyi anlasirsim onlarda beni sevdiklerini belli ederlerdi. Oturur oturmaz ee kamelya nasilsin diye sordu kuzeni bende agiz aliskanligi bildigin gibi abi ugrasip duruyorum cocukla dedm ne biliyoruzki dedi cok bozuldum lafin gelisi oyle denmezmi neyse biraz zaman gecti kamelya sen okulu bitirdin degilmi diye sordu ( bn unvyi biraktim simdi açıköğretim den baska bir bolume devam ediyorum) yok abi biraktim dedim yok niye biraktin eve 2 milyar getirseydn kotumu olurdu dedi yine ses etmedm bu sefer esimin teyzesi kvler duvar sildi haberin varmiydi dedi kv arayip gelmedi demis demekki. Bndr vardi dedim baska bisey demedm. Ben kvlere cikarim biri arar hemen yeni geldi 5 dkka olmadi falan diye gelmiyor imaji verir.temizlik yapiyorum kamelyada simdi girdi der yani yardma gelmiyor imaji veriyor. Ben yardim edeyim desem yok cocukla yapamazsn diyor ama millete oyle anlatmiyor.
Dunde bir olay oldu esimle tartistilar annesi benm basimin etini yedi yok brn soyle iyiyim boyle yapiyorum karismam evinize barkinizazaten 1 haftadir gelmiyorum kizimi torunumuda koymuyorm sonra laf edersinz falan gibi seyler soyledi.ama coktandir gelmiyormus gibi bagirerek soyluyor. Ogluna yapamadigi taviri bana yapiyor oglunun arkasindan. Hergun geliyorlardi onceki konularimdan bilirsinz. Ama bir hafta gelmedi diye oyle uste ciktiki hic bisey diyedm brn ona hic gitmiyorum kizlar rahatsiz oluyor o gelmek istiyor surekli. Ben aylarca gitmesem lafini etmez ama kizi kendi bir hafta gelmese bak biz gelmiyoruz rahat edin triplerine giriyor. Sizce nasil konusup bir hafta gelmedi diye bu kadar trip atmamasi gerektigini nasil anlatmaliyim esimin akrabalarina sorunun bnden kaynakli olmadigini anlatmali miyim kiziyla ayni evde oturdugu halde akrabari surekli bnden is bekliyorlar bunu kv aşiliyor . Kendi gelinleri ayda bir anca giderler. Ama onlar gelinlerini cekistirmedigi icin kimse bisey demez onlarin gelinlerine. Ben ne yapmaliyim bu ailede evliligimi surdurebilecegimi sanmıyorum.
Kusura bakmayin hizli yazdim umarin anlasilir olmustur.
çok kızdım okurken.onların işini yapmak zorunda değilsin.eğer canın isterse önce Allah rızası için sonrada eşinin hatrı işin yaparsın.emeği çok olanın değeri hiç olurmuşben olsam asla bu konuda ne onunla ne de akrabalarıyla konuşmam.1 laftan 1000 laf üretirler.kimseye bişey deme.bişey yokmuş gibi davran.kendi gözleriyle seni tanırlar zaten zamanla.kims eonun lafıyla hareket edecek değil.mesafeli ol derim.
Hayir bebegim iyi kalpliligimle eziliyorum duydugum laflara bak de ve agla
Bana gonder hayatim o akrabalarini
sizin geçiminizi o 2 bin lira getir diyen mi karşılıyor görüşme gitsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?