esimin ailesi kv ben herkes isin icinde.

Canim uyguluyorum meden uygulamadigimi dusundun anlamadm ne torununu birakiyor nede kendileri geliyorlar vok asama kaydettik sayenzde . Artik ebimde rahatim esimle aramda daha iyi oldu o yuzden tekrar danistim

kv denin işini sen niye yapıyormuşsun onu zten anlamadım 2binlira maaş muhabbeti yapana ben çocuğuma bakıyorum eşim 5bin verse ödeyemez emeğimi deseydiniz herşey herkese ne kolay geliyor

Canim uyguluyorum meden uygulamadigimi dusundun anlamadm ne torununu birakiyor nede kendileri geliyorlar vok asama kaydettik sayenzde . Artik ebimde rahatim esimle aramda daha iyi oldu o yuzden tekrar danistim

Ozaman sevindim canım.
O LAF SOKAN AKRABALARLADA GÖRÜŞME. Ben öyle yapıyorum.

Ozaman sevindim canım.
O LAF SOKAN AKRABALARLADA GÖRÜŞME. Ben öyle yapıyorum.

Tamam cnm venm tedirginligim simdi bunlar biE gelmiyorlarya artik acaba esimede bana yaptigi gibi duygu somuruleri yle etkilermi diyorum evine gelmeyiz rahat et kapidan bakar geceriz falan diyorya etkiler diye korkuyorum agliyor falan bi gorsensimdiliknesimde bisey yok ama dukkanda yalnizken aklina girerse diye. Gelemiyorlarya oyle bir trip atyorki alt tarafi bi hafta gelmedn hergun bizdemi olacaksin demek geliyor içimden

kv denin işini sen niye yapıyormuşsun onu zten anlamadım 2binlira maaş muhabbeti yapana ben çocuğuma bakıyorum eşim 5bin verse ödeyemez emeğimi deseydiniz herşey herkese ne kolay geliyor
Aa keske deseydim cok guzel cwpmis ama hazir cevap degilim ben hic olamadm sonradan keske sunu deseydm diyorum ama is isten geciyor

Ne saçma insanlar var. Senin kendi evine getireceğin paradan eşinin kuzenine ne. Veya kaynana yaptığım işten dıdının dıdısına mı hesap vericen...Boşver ya, seni başkasının lafıyla yerecek veya sevecek insandan dost mu olur? Sen eşinle iyi ol yeter. Lüzumsuz insanların evine de fazla gidip gelme.

Bozuldun mu lafı yerinde söyleceksin. Uyuz oldum. Allah sabır versin. Ama saçma sapan 3. şahıslar için evliliğini bozma. Sen kendi yuvana odaklan.
.

Keşke karısının getireceği 2bin liraya muhtac adamlardan değil benm eşim deseydiniz çok sinirlendim ya kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz evin yeteri kadar sorumluluğu var zaten şimdilerde bide bu çıktı kadın hep çalışacak hem çocuk yapcak hem evine bakacak karısnın alacagı paraya güvenip mi evleniyorlar ya

Son düzenleme:
O aglayinca sen daha fazla agla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buda guzel bir cwp olurmus istebo an donup kalmasaydim iyi olacakti:))

sizin geçiminizi o 2 bin lira getir diyen mi karşılıyor görüşme gitsin ya

çok kızdım okurken.onların işini yapmak zorunda değilsin.eğer canın isterse önce Allah rızası için sonrada eşinin hatrı işin yaparsın.emeği çok olanın değeri hiç olurmuşben olsam asla bu konuda ne onunla ne de akrabalarıyla konuşmam.1 laftan 1000 laf üretirler.kimseye bişey deme.bişey yokmuş gibi davran.kendi gözleriyle seni tanırlar zaten zamanla.kims eonun lafıyla hareket edecek değil.mesafeli ol derim.

Tesekkur ederim:))

Hayir bebegim iyi kalpliligimle eziliyorum duydugum laflara bak de ve agla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Seytan yaptilar bni zaten sakayla karisik her lafi soyluyorlar bndede pratik zeka yok oyle kaliyorum sonradan keske soyle cvp verseydm diye icim icimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…